![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Scopul jocului
Mi-am facut cont ieri si m-am jucat toata ziua, e interesant jocul As vrea sa stiu care e scopul jocului sau mai precis ce faceti voi in acest joc De exemplu care e scopul de a face multi bani? De regula in MMORPG-uri o data cu banii caracterul devine mai puternic; in jocul asta nu e chiar asa dar cineva care se ocupa de minerit poate sa participe cu succes la PvP? Sau asta face toata viata? Ma gandesc ca OK, stai si te ocupi de minerit ca sa strangi bani, ca sa faci ce cu ei? La fel si cei cu Business, strang bani cu ce scop? doar ca sa fie? Iei ceva frumos cu ei? Ajuti alianta? In sensul ca facutul de bani m-ar atrage, dar as vrea sa stiu si scopul de a ii strange; cei care se axeaza pe lupta inteleg ce o sa faca mai tarziu in joc, o sa caute nave mai slabe pe care sa le distruga, dar nu inteleg inca ce o sa faca minerii sau afaceristii mai tarziu in joc Daca poate cineva sa ma lamureasca ii multumesc | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
OK dar tot nu mi-ai raspuns la intrebari din pacate, deci ca miner asta o sa faci tot jocul? Care e scopul banilor? in viata reala se traduce printr-un trai mai bun, in alte jocuri se traduce printr-un caracter mai puternic cu itemurile cumparate; in EVE prin ce se traduce? Faima in vreun top cu cine are mai multe zerouri virtuale?
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
In general fiecare iti stabileste scopul propriu. Important e sa te distrezi si sa te simti bine. Unii se simt bine sa vada doar cum creste walletul sau numarul de asseturi. Cu totii ajung sa faca pvp pana la urma, altfel nu stiu de ce ar mai juca, dar asta e problema lor. Eu am doua caractere pentru PVP de 66mil si 52mil sp care au skille pentru tot ce inseamna pvp, iar asta de 66mil poate face cam orice (piloteaza inclusiv capitale industriale). Cu ambele pot minerii sau face bani prin orice alte metode. Deci sunt autonom din toate punctele de vedere si in acelasi timp pot face pvp cu orice nave si skille maximizate. Deci scopul meu in momentul asta nu mai e nici sa fac skillpoints, nici sa cresc walletul, nici sa strang asseturi, pentru ca le am pe toate. Scopul e sa ma distrez in ganguri mici la roaming, piraterie sau whatever, si in scurtul timp pe care il am sa muncesc cate putin pentru a reinlocui navele pierdute. Defapt am perioade in care fac mai mult isk si construiesc multe nave pt pvp (ex. 10 ishtar 10 curse 10 claw 10 bs, etc), si perioade in care ma duc sa distrug orice prind in cale cu ele pana le pierd pe toate. La inceput e destul de greu de facut asta. Fara caractere bune si metode excelente de produs isk, ajungi sa muncesti prea mult pentru umpic de distractie. poate merita poate nu, dar poti face pvp si in nave mai modeste. Eu prefer sa pierd nave numai atunci cand nu am avut noroc. Nu pentru ca am gresit sau pentru ca am avut skill-uri mediocre sau nava/fiting slabe. Deci sunt cam perfectionist, si ma simt foarte bine cand pierd o nava si stiu ca mai am inca 9 identice in hangar. Nu imi pasa daca mor. Ma intereseaza doar sa produc daune cat mai mari kiar daca stiu ca mor sigur. Deaceea ma concentrez in a avea o performanta cat mai mare la pvp impreuna cu fleetul pe care il conduc sau in care ma aflu.
__________________ ...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Scopul e sa strangi ISK, ca sa iti iei nave mai bune, pentru a produci si mai mult ISK. Asta ca miner. Si ca sa ajungi la un moment dat sa faci atati de multi ISK / luna, incat sa-ti platesti subscriptia lunara cu ISK ( adica sa joci pe gratis ). Cum a zis si unknownhumanoid, daca faci destul ISK pe luna, o sa-ti poti plati 2 conturi cu PLEXuri. 1 cont bazat pe minat si productie, alt cont pe hauling, pvp sau misiuni. Sau doar un cont bazat pe minat si pvp/misiuni, dar cere ceva timp sa inveti skillurile necesare.
__________________ / \ / \ / \ / \ / \ ( w | a | r | e | z ) \_/ \_/ \_/ \_/ \_/ | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
.In WoW/L2/EQ/AC faci level ca sa faci raiduri ca sa ai un personaj mai puternic, ca apoi sa faci alte raiduri pentru un personaj mai puternic si in final sa..ce? ![]() ISK mai mult in general inseamna ca poti face lucruri mai traznite in joc pentru distractie : sa foloseste nave mai mari/mai eficiente (si implicit mai scumpe), sa monopolizezi anumite produse pe market, sa faci rost de nave foarte rare de colectie(cam ca Entropy parca ), sa platesti mercenari sa le dea in cap alora care te enerveaza etc.
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
In WoW-like jocuri scopul de baza este acela de a face questuri ca in orice RPG. Scopul sa zicem in extensia noua de wow va fi sa-l omori pe Arthas. Nu va fi neaparat asta, eu zic doar un exemplu. Ce vreau sa spun este ca intr-un RPG(chit ca e mmorpg) scopul principal in general este finalizarea unor questuri mai grele ce presupun grupuri, gear, chain de questuri, etc. Binenteles ca acesta nu-i singurul scop si tu poti sa faci multe altele pe langa. Nu am jucat decat in trial de EvE din care nu am priceput mai nimic edci de Eve nu comentez. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Pai nu mai bine muncesti in viata reala cat sa nu-ti pese de cei 15 EUR cat e abonamentul? Inteleg, nu e chiar munca, dar e o activitate mai neplacuta decat PvP-ul daca ai al doilea cont pe care sa faci chestia asta Ma rog, pana la urma fiecare joaca in felul in care vrea, am vrut doar sa stiu care e 'faza' cu mineritul, am inteles in mare Abordarea lui unknownhumanoid e buna in opinia mea, cu diferenta ca eu nu m-as duce undeva unde stiu ca mor sigur dar inteleg abordarea luiOricum am mai citit in stanga si in dreapta, si am inteles ceva mai bine ce fac oamenii cu experienta in joc Multumesc de raspunsuri | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Mda, in general nu te duci sa omori ganguri de 100 cu 30 de nave, dar niciodata nu poti fi sigur ca nu esti incoltit. In general vrei sa te asiguri ca omori ceva... Distractia e foarte mare si in low sec, cand campezi un gate cu o nava de 1bil (ex megathron navy issue) sare un gang pe tine si tu faci cyno la 10 carriere, sau jammezi cu celalalt alt de la 180km. Pierderea poate fi mare dar si adrenalina pe masura :P E buna logica cu RL vs EVE timp si bani, dar la un moment dat faci isk foarte repede si plata abonamentelor cu GTC-uri devine o nimica toata. Eu practic in 10 ore de munca in EVE platesc 2 conturi pe 2 luni. Deci cam 5 ore de munca pe luna ma costa abonamentele (Uneori fac 1bil isk intr-o ora jumate.). Daca le-as plati de pe cardul VISA cum faceam inainte (mentionez ca se platea in $ nu in euro si a mai si crescut - 38Euro/3luni mi se pare deja multicel) m-ar costa 110ron pe luna. TIP: nu e eficienta tactica cu un miner un pvp-ist. Mai eficient e sa faci doua caractere cu care sa performezi o singura activitate sau mai multe dar sa le folosesti in acelasi timp. Cu doi mineri faci 2x bani mai multi, etc. Si ii poti antrena pt pvp in paralel Eu am inceput cu 2 caractere pt ratting/misiuni si care erau bune si pt pvp in acelasi timp. aveam performanta 2x in tot ceea ce faceam. ca si acum.
__________________ ...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
am jucat EVE, pot spune ca nu are un end-game; dat fiind si datorita faptuilui ca noile expansion-uri aduc content nou (la fiecare aprox 6 luni)
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |