![]() |
| | #1 | ||
| cineva care sa pricepe sa ma ajute si pe mine pls.. Am un c2d e 6400 2.133 mhz bus 1066,placa de baza e pe bus 800. deci procesoru merge pe bus 800 si la frecventa de 1.600 mhz.... abia peste 1 luna schimb placa de paza si iau una cu bus 1066. ce se poate face sa cresc frecventa la procesor? fsb-ul in bios e la 200 sa il cresc? pana la cat? va rog sa ma ajutau ca nu ma pricep.. ![]() | |||
|
| | #2 | ||
| Depinde de placa de baza cat poti sa urci FSB-ul Pe viitor cand mai ai intrebari de pus sa scrii ce placa de baza, memorii si sursa ai. Incearca FSB 240 apoi 250 iar daca merge 266 e OK pentru inceput. O sa ai procesorul la setari default. Ai grija ca atunci cand cresti FSB o sa urce si frecventa mem Trebuie sa scazi divizorul in asa fel incat ele sa ramana la setarile din fabrica (pentru inceput) Dupa ce oferi mai multe date despre PC-ul tau o sa-ti spun si cat merg mem in overclocking
__________________ Aerul e bun doar pentru respirat,procesorul trebuie hidratat.
| |||
|
| | #3 | ||
| mersi ca ma ajuti si ai rabdare cu un incepator:) am incercat sa dau prt sc da nu merge.. placa de paza e msi 945 pl neo v2.2 daca juta cu ceva informatiile astea is din everest..sper sa le nimeresc pe alea care trebuie... front side bus properties: real clock 200 mhz (qdr) efective clock 800 mhz memory bus properties: dram fsb ration 1:1 real clock 200 mhz efective clock 400 mhz memory module properties: apacer 512 mb memory speed ddr2-533(266mhz) memory timings 266mhz 5-4-4-12 266mhz 4-4-4-12 200mhz 3-3-3-9 sper sa ajute chestiile astea la ceva.. m-am uitat si in bios si fsb e pe 200 si merge urcat pana la 500 (cand e la 266 procesorul e 2.133 cat ar trebui sa fie...) cand urc de la 200 la 266 mai creste ceva dar din pacate nu stiu ce e aia de la 400 la 530 parca. multiplicatorul nu stiu cat e dar nu merge modificat.. sper sa se inteleaga ceva din ce am scris eu..scuze da e cam complicat la inceput... -------------------- Editare ulterioară -------------------- am uitat sursa e intex (no name) la 600w Last edited by thar; 25-06-2008 at 11:46. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #4 | ||
| ce creste de la 400 la 530 e frecventa la mem Avand in vedere ca ele sunt 533 nu ar trebui sa ai probleme Urca direct FSB 266 si ar trebui sa mearga PC-ul Sa ai NB bine ventilat.Sau macar carcasa sa fie ventilata.
__________________ Aerul e bun doar pentru respirat,procesorul trebuie hidratat.
| |||
|
| | #5 | ||
| unitatea e bine ventilata am un vent de 120mm ,placa video e rece... daca merge chestia asta de ce mai imi schimb placa de baza cu una pe bus 1066? asta nu inteleg... ok intru in bios schimb ce mi-ai zis si revin... sper. ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- gata procesorul e la 2,133 bus 1066 nu e problema cu placa de baza sa se arda ceva? am pus si ramu pe 533 dar cu 2 randuri mai sus unde nu pot modifica scria 710 mhz...ce o fi aia? placa de baza e la 43 grade procu la 36 si rami sunt putin calduti e ok? nu se arde nimika? scuze inca o data pt nestiinta mea... -------------------- Editare ulterioară -------------------- e un radiator pe placade baza (sub procesor)si e fierbinte...ups are ceva? in everest imi arata 42 de grade la placa de baza... Last edited by thar; 25-06-2008 at 12:32. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #6 | ||
| 43 de grade e o temperatura marisoara in carcasa. Dar nu e de speriat.Banuesc ca e destul de cald si in camera. E bine sa ai un vent in spate care sa scoata aerul cald si unul frontal care sa bage aer rece. Citeste ce scrie pe memorii si pe placa de baza si posteaza te rog.(modelul , timinguri, revizia, etc) Acel radiator e de la NB si e bine sa gasesti un mod de a-l ventila. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Fa o captura la fereastra din Everest/computer/overclock PrtScn deschizi Paint salvezi JPG etc
Last edited by Suparatul; 25-06-2008 at 12:45. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7 | ||
| placa de baza e 945 pl neo v 2.2 am cautat-o pe si e ca asta doar ca are numai 2 sloturi de ram http://www.euro-best.ro/produse/84-c...ocket-775.html? si rami sunt cei din poza. nu stiu de ce nu merge prt scr...mai incerc | |||
|
| | #8 | ||
| alte sfaturi? | |||
|
| | #9 | ||
| Ce sfaturi omule? Ai zis ca merge. Raceste NB cu un vent ( sunt de cumparat unele cam la acea dimensiune) vezi ca pe tasta cu PrtScn ai doua functii. Una se activeaza prin apasarea unei taste numita f lock sau ... cine stie ce tasta ai)
| |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|