![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Cateva reguli generale inainte de a pune intrebari pe acest thread, ( si in general la instalarea orcarui procesor ) 1. Specificati ce model de cooler ati folosit 2. Specificati ce model de procesor folositi si la ce tensiune il alimentati (core) si frecventa de functionare in cazul overclockingului. 3. Specificati ce temperatura (macar aproximativa ) aveti in camera in care se afla calculatorul in cauza 4. Specificati pe ce placa de baza este instalat procesorul. 5. Specificati daca sunt prezente si alte metode de racire/ventilare a sistemului ( Coolere suplimentare/ventilatoare de carcasa/carcasa deschisa ) 6. Fiti sigur ca transferul termic intre procesor si cooler se efectueaza in bune conditiuni - pasta conductoare termica de calitate si cooler fixat ferm. 7. Verificati functionarea mecanica a coolerului si curatati-l de praf inainte sa trageti o concluzie. 8. In general , o temperatura mai mare a procesorului cu cca 30..35 grade celsius fata de temperatura camerei inseamna ca se apropie necesitatea unei raciri a carcasei si a CPU-ului mai performanta. 9. In general in cazul seriei AMD ATHLON/DURON, o temperatura de peste 65 de grade celsius a procesorului in "full load" poate fi considerata ca fiind "anormala" si necesita diagnosticare rapida ! 10. OVERCLOCKARE PLACUTA ! ![]() |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2004 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Pitesti |
Daca spui pur si simplu ca ai un Mainboard ECS, atunci presimt ca nu ai prea ai nevoie sa afli temperatura... sau ca nu ai ce face cu ea
__________________ Hide your face for ever... Dream and search for ever... | ||
|
| | #2007 (permalink) | ||
|
intrebare : cine s-a jucat cu nvdia system utlity pe un abit nf7-s 2.0 ? nu am access la advanced overclocking, decat la basic si e stresant.
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #2008 (permalink) | ||
| Quote:
Care-i treaba?
__________________ | |||
|
| | #2009 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Bucureşti |
am si eu 2 intrebari legate de temperatura . prima am un xp1700+ din celebra serie jiuhb pe o placa gigabyte ga-7va . procu sta confom mbm5 la 38-39 de grade in idle si la 44 dupa 1 h de rulat seti@home. e bine e rau ? am peste el pus as3 + thermaltake volcano9 cu un ventilator cu 2800rpm. apoi am un xp2400+ ( nu ii mai stiu seria) care sta in idle la 43-44 si in full load urca pe al 50-52 . placa de baza e Shuttle AN35N ( Nforce 2 400Ultra) . AS3 + Speeze Raptor Cool cu un ventilator ce ruleaza cu 2300rpm .E mult ? Sper ca doctorii in amedeuri d-aci ma vor ajuta ![]() multumesc | ||
|
| | #2011 (permalink) | ||
|
am avut aseara pe mina un a 64 3400+ , herc .radeon 9800 pro 2x 256 ddr 400 corsair cl2.. etc ete un print screen cu un scor in graba procu oc la 2400( 1,7v) si radeonu doar la 425/445 (racire default ) ps sistemu e de vinzare la pub ![]() later edit : nu am dormit toata noaptea frecventa mem era 745 nu 445 ...
__________________ Erau 3 Ferrari pe o autostrada. Se intreceau la viteza maxima, la un moment dat unu o ia la dreapta... Last edited by alexx; 18-03-2004 at 10:19. | |||
|
| | #2012 (permalink) | ||
| Quote:
CATEGORIC este ceva in neregula... Setari, ceva...
__________________ | |||
|
| | #2014 (permalink) | ||
| Quote:
Pai nu cred... Asculta la mine, poate si-or da cu parerea si altii de pe aici, NU ESTE IN REGULA!!! Eu, pe configuratia mea din semnatura am peste 5000 de puncte. Si daca ma mai dau oleaca la el trec si de 6000. Crezi ce vrei mataluta... Parerea mea este ca nu se poate scor asa mic pe proc asa bun si basta. Ala tre sa zboare, nu ca FX-ul ca ala-i cu controler de memorie dual channel, dar oricum tre sa bata la cur un cam orice alta configuratie, adica bazata pe procesor genereti mai veche.
__________________ | |||
|
| | #2017 (permalink) | ||
|
razvan ... parerea mea e ca esti praffffffffff e vorba de 3dmark2001 ia uitate mai atent mie pe xp 1700 cu gf3 overclocat imi dadea 8.000 iar cu ce am in semnatura imi da vreo 11.000 asa ca scorul ala e un scor corect ce a postat alexx PS cu un fx overclocat sa trecut pete "pragul" de 30.000 asa ca ... cum ti se pare tie putin?
__________________ Asus P3-PH4, 42" Display, Logitec z-5500, Laptop Asus A6J | |||
|
| | #2018 (permalink) | ||
| Quote:
ps cred ca ma arpropiam mai mult de 23k daca soteam tot din hercu ala
__________________ Erau 3 Ferrari pe o autostrada. Se intreceau la viteza maxima, la un moment dat unu o ia la dreapta... | |||
|
| | #2019 (permalink) | ||
|
Nu alexx, Varz se referea la 445*2=490=vise Probabil ca vroiai sa scrii 345 desi si asta e mult
__________________ 1. A64 2700 XP-120 Papst 120mm | DFI Ultra-D | 2x512 AData PC4800 | HIS X850XT /w ATI5 | 2x74GB Raptor Raid0, 250GB Seagate 7200.8 | CMSTACKER /w OCZ 520W | SB Audigy 2 ZS | DVD-RW Pioneer DVR-108 black | DVD-ROM Asus black | Samsung 193p | HP PS 7960 | Canon Lide 35 | Microsoft IntelliExplorer 4.0 | Logitech UltraX 2. Barton 3200 | KT600 | 1GB VData | Asus 6200@6600 | Maxtor 80 GB | SBLive | Antec 3700BQE | DVD-ROM | CD-RW | Neovo F-419b | UltraX Desktop | |||
|
| | #2020 (permalink) | ||
| razvan2007 cum adica sa-l patchuiesc ? nu e nici o faza, dar nu pot intra in meniul de advanced overclocking.
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|