![]() |
| | #1 | ||
| ATI - overclocking, temperaturi, driveri, probleme (gpu & chipsets) Urmand exemplul dat de Mir sugerez ca acest thread sa fie cocotat langa celelate (de sus), iar aici sa se discute toate problemele/sfaturile (o/c, driveri etc) despre ATI. Ar fi bine ca acelasi lucru sa fie facut si pt. nvidia.
__________________ .... Last edited by QuickDeath; 03-07-2002 at 00:53. | |||
|
| | #2 | ||
| Si ca sa incep chiar io, a testat cineva noii driveri Omega-Plutonium _x1102_rr2, bazati pe Catalyst? Ceva pareri, impresii?
__________________ .... | |||
|
| | #4 | ||
| Join Date: Aug 2001 | QD, esti "da' one man show", ce pot sa spun. Oricum, ideea este buna dar vad ca domnii moderatori nu prea te baga in seama. | ||
|
| | #5 | ||
| Cred ca un thread cu ATI + NVidia + Matrox + Kyro ar fi de ajuns: drivere, o/c, game patches, etc.
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #6 | ||
| Da, da vedem intai cateva zile seriozitatea discutiilor , ca si in cazul celui despre AMD si despre camerele foto ( nici aceste nu au fost stickuite din primele zile ale existentei lor ) si dupa aceea il punem deasupra tuturor, insa eu zic ca e un segment prea mic ocupat de ATI ca sa merite asa ceva...insa vom vedea... | |||
|
| | #7 | ||
| Redman, ar fi mult prea multa brambureala. 95% din forum are placi nvidia sau Ati si un thread dedicat fiecarei marci nu cred ca e prea mult. Alexandrus, trebuia sa incep io, nu? ![]() Edit: Mir, utilizatorii care au Ati sunt din ce in ce mai multi, iar discutiile de tunning/driveri sunt mult mai "stufoase" si aprinse decta pe parte cu nvidia. Io sper sa il pui sus sa mai scapam de brambureala asta, acum sunt cel putin 2 threduri in care se discuta despre Ati. REPET INTREBAREA : a testat cineva ultimii driveri Omega-PLutonium. Oricum io o sa-i pun si sa fac ceva teste, da zilele aste n-am timp.
|
| | #8 | ||
| Mir, ATI a inceput sa se popularizeze. De acord ca s-ar putea totusi ca discutiile sa degenereze...inevitabil avand in vedere nivelul unora dintre forumisti.
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #9 | ||
| Bravo, mah. Aberatiile se sterg, mare branza... Mai ales ca vei sti unde sa le cauti, nu e lucru greu ![]()
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #10 | ||
| Nici n-am zis ca este o situatie fara iesire, duh! Doar am zis ca discutiile o sa degenereze.Ce nu a fost clar?Sunt pentru.
|
| | #11 | ||
| Mda, inca 2 threaduri noi cu Ati, ma astia chiar nu stiu/pot sa citeasca si ei putin pe forum inainte de a posta???!!
|
| | #12 | ||
| Sa stii ca nu era thread-ul asta nou cu ATI cand l-am postat pe al meu cu "Radeon 8500" ! Si m-ar interesa niste tips pt. setarea placii mele - Radeon 8500 (vezi threadul ! ) ! | |||
|
| | #13 | ||
| Ca perfomanta sunt identice cu primele catalysturi. Au fixat insa problemele cu Neverwinter Nights (nu mai crapa si nu mai reseteaza calculatorul). In rest, la fel. | |||
|
| | #14 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 | Hm , deja au iesit noi driveri beta de la ATI 6107 ! Ciudate placi sint suportate : RADEON RV250 SECONDARY /R300_AD /R300_AE ......etc Oare cind le vedem si noi pe piata ? Si la cati bani ? Impresii despre noii driver later un pic ! Se gasesc aici : http://www.warp2search.net/article.p...thread&order=0 Regards | ||
|
| | #15 | ||
| Daca tot venii vorba de tunning vedeti ca umbla niste versiuni mai noi de bios pt ati 8500 . Multi zic ca aduc spor de perfomanta , eu le-am incercat pe toate si pe powercoloru meu nu au mers (era sa ma ard) dar se pare ca pe Le-uri sunt destul de bune. Atentie ca sunt neoficiale sau leaked....
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #16 | ||
| Probabil ca sunt bune pe LE pentru ca le aduc la frecventele unui 8500 normal , deci se observa un spor de performanta.
|
| | #17 | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti | Merg pe placile de la Hercules.Si aduc nu numai spor de performanta,dar fixeaza si problema cu drv...Nu mai stai sa-l editezi,vede placa ca un radeon 8500.Am vazut ca pe ,,afara" lumea era fericita dupa flash...
__________________ Don't trust anything that bleeds for 5 days and doesn't die. | ||
|
| | #18 | ||
| The Dragon of Erebor: Pe unde umbla flasul asta ? Ca la rage3d sunt zeci de topicuri si nu prea intelegi nimic. | |||
|
| | #19 | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti | Are 1,5 Mb.Il gasesti pe aici http://www.rage3d.com/board/showthr...fincek+hercules Si inca ceva... New ATI Radeon 7.74 Drivers Posted! - 5:38 pm EST - MrB Mark over at Warp2Search has gotten his hands on a new set of drivers bringing it up to build 7.74. You can download them at their main download page.
__________________ Don't trust anything that bleeds for 5 days and doesn't die. | ||
|
| | #20 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | pana la urma, are careva un link la BIOS'ul ala minune???
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|