![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
Caut azi drivere mai noi, nu am mai lucrat pe nvidia demult si sunt cam n00b deocamdata. Mai sap
__________________ Romania e o tara de prosti: platesti 30 ani la o locuinta dand o gramada de bani unor ratati care nu-si permit sa-si plateasca intretinerea. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Bucuresti |
Incearca cu 61.36, http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10 Windows 2000/XP WHQL | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Am pus 61.80 aseara, in 385/1150(safe o/c) scot 11250 3dmarks2003 cu sistemul din semnatura. Placa sta si in 400/1150 sau 412/1150, dar da artefacte de la core, e GT nu ultra, deh ![]() Suport pt PS3 si SM3 cica ar fi numai in >61.70, de aia nu am pus alea WHQL...
__________________ Romania e o tara de prosti: platesti 30 ani la o locuinta dand o gramada de bani unor ratati care nu-si permit sa-si plateasca intretinerea. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
ciudat...am vazut ca e-vga se duc mai sus 420-430 (sau cel putin asa spun aia pe forum la ei). in orice caz, gpu la 410 sunt cele mai frecvente cazuri de oc insa unu la mana e vara si se incalzeste prea tare si doi la mana wtf? do u really need oc la placa video? din cate stiu erau niste coolere care se montau pe pci si bateau direct in placa video. se gasesc si la noi?
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Inseamna ca poate am eu ghinion de una ne-o/c-abila. Am pus si blower din ala pe ea, se pare ca ii trebuie mai degraba voltmod ca sa o tin stabil in 400 Intr-adevar, se incinge ca dracu, eu sunt de parere ca ii trebuie schimbat coolerul de pe GPU ca popa, ii arde rau si plasticul ala de pe spate in care e prins HS-ul, si nici eu nu am aer conditionat in camera...
|
| | #26 (permalink) | ||
|
las ca vine toamna si poate sare de 400 fara artefacte la o temp mai normala a ambientului.... /me 72 hours more to wait
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
da neste benchuri de farcry cu patch 1.1 si drivere 61.36 nu bagi? (sigur iti da un scor mia bun cu 61.36 iar patch 1.2 nu a iesit inca plus ca nexam dx9.0c ca beta nu cred ca vrei sa pui)
|
| | #29 (permalink) | ||
|
cat timp am xp-ul ala amarat, nu prea are rost... se oferise varzmaster cu un fx-51 sa-i dam talpa, sa vedem ce iese.
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Bucuresti |
Si pe 59xx merge sa determini viteza de oc, numai ca e ceva mai mica decat ce poate placa fara artefacte. Daca nu aveti optiunea in drivere si folositi drivere mai sus de 60.xx instalati coolbit si o sa apara acolo unde sunt tab-urile pt crestere a vitezei mem. si core-ului. | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Din pacate eu trebuie sa ma multzumesc cu un ti4200. Foloseam nVHardPage + ForceWare Coolbits 2.0 shi eram curios daca face ceva automat oc-ul. Am reushit sa duc eu placa [manos maneuver ] la un 315/630 fara artefacte [which was pretty sweet for a ti4200]laoedi...de StarStorm shtiam dar ma cam freq in ele, sincer [3 versiuni care mai de care...pana la urma bagi rivatuneru in placa shi dai tata dai blana]
__________________ | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
A fost un exemplar demonstrativ de la PNY pe care am avut bulan sa pun mana - cu tot cu garantie oficiala - ele nici nu sunt lansate, conform site-ului lor In rest, vezi ca aduce RvSS - asta daca nu a si plecat deja.
|
| | #38 (permalink) | ||
|
din cate stiu eu.....RvsS a adus doar pe comanda. (una mie...sper)
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Inca un mic record personal. http://www.computergames.ro/forum/at...chmentid=16554 Dupa cum s-a mai zis si se vede, diferenta dintre un AXP@2.3Ghz si un P4@3.9Ghz e doar de 1000 puncte in 3dmark 2003 (aceleasi servicii date jos, aceeasi memorie la aceleasi timinguri, acelasi HDD). In 2001 insa e alta treaba.
|
| | #40 (permalink) | ||
|
super scoru asta.... intrebare: la ce frecvente era placa video?
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|