Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Overclocking

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

Thread Tools
Old 15-07-2004, 12:35   #41

Sper ca in 2 saptamini sau asa ceva pun mina pe un GeForce6800 Ultra Extreme, abia astept.

Alexandrus is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2004, 12:42   #42
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Quote:
Originally Posted by IQz3r0
super scoru asta....

intrebare: la ce frecvente era placa video?
Frecvente de Ultra.
Nu e chiar asa super, mai e loc de si mai bine (a se citi memorie 1:1 ehehee...)

Gizăs is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2004, 12:45   #43
Registered User

h0stile's Avatar

in joace s-ar putea sa se simta 1:1...in benchmarkuri mai putin. Anyway, vezi ca au iesit 62.01 cu perf mai bune in Farcry dar cu rez ffff proaste in 3dmark03 (sau cel putin asa citesc pe forumuri). Au obtinut unii chiar cu 1000 pct in minus. Ptr cel mai bun scor in 3dmark foloseste 61.36 sau 61.72 (iti mia scade si cu 61.72 scoru un pic). Placa mea ar trebui sa vina azi.....sa vad ce fac si eventual pana diseara poate postez niste scoruri.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think
VAND cablu component de calitate 10M lungime

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 15-07-2004, 12:51   #44
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Quote:
in joace s-ar putea sa se simta 1:1...in benchmarkuri mai putin. Anyway, vezi ca au iesit 62.01 cu perf mai bune in Farcry dar cu rez ffff proaste in 3dmark03 (sau cel putin asa citesc pe forumuri). Au obtinut unii chiar cu 1000 pct in minus. Ptr cel mai bun scor in 3dmark foloseste 61.36 sau 61.72 (iti mia scade si cu 61.72 scoru un pic). Placa mea ar trebui sa vina azi.....sa vad ce fac si eventual pana diseara poate postez niste scoruri.
Eu am luat ieri 61.72, am fost insa cam dezamagit sa vad ca am scos cam cu 1000 puncte diferenta fatza de tot sistemul teleportat pe un XP@2300Mhz, deci din punctul asta de vedere am cam aruncat cu banii pe geam Sa-ti ajute D-zeu sa ai noroc mai mare la o/c la GPU decat mine (GT-ul meu scoate artefacte din cauza GPU de la 385Mhz in sus, cred ca ori racire proasta ori trebuie facut voltmod). Si s-o stapanesti sanatos

Old 15-07-2004, 13:14   #45
Registered User

h0stile's Avatar

pe mai toate forumurile evga 6800GT merge cel putin 410/1100. Culmea e ca pe nvnews toti cu PNY 6800GT fac oc la 432-438 GPU cu o temp de 91C insa. Btw....ce temp ai la frecvente stock/Ultra?
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

Old 15-07-2004, 13:44   #46
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Quote:
pe mai toate forumurile evga 6800GT merge cel putin 410/1100. Culmea e ca pe nvnews toti cu PNY 6800GT fac oc la 432-438 GPU cu o temp de 91C insa. Btw....ce temp ai la frecvente stock/Ultra?
In idle cred ca e irelevant Poate sa opresc 3dmark la jumate sa ma uit la ce temperatura se duce. Am facut teste si in 412/1150, dar face artefacte.

Old 15-07-2004, 13:50   #47

Caligula, sfatul meu ar fi sa scoti cooler-ul si sa te uiti la GPU si la cooler. Poate ii trebuie un lapping la cooler, si vezi ce revizie esdte GPU-ul, daca ai luat un sample care o fi fost facut printre primele, atunci iti dai seama de ce nu merge la OC prea bine.

Old 15-07-2004, 13:53   #48
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alexandrus
Caligula, sfatul meu ar fi sa scoti cooler-ul si sa te uiti la GPU si la cooler. Poate ii trebuie un lapping la cooler, si vezi ce revizie esdte GPU-ul, daca ai luat un sample care o fi fost facut printre primele, atunci iti dai seama de ce nu merge la OC prea bine.
O sa ii ard in weekend si la asta un AS5, daca se va putea, of course.
Citesc si eu acum mai multe forumuri si cam imi dau lacrimile.
E un sample BBN, pt ca PNY 6800GT are alt sticker pe HS... poate il ard si il schimb pe garantie
Am pus aseara FarCry cu patch 1.1. E demential, cel putin nu mai are bottlenecks cand pun detaliile, FSAA si AAF la maxim, apa se vede super belea.

Old 15-07-2004, 14:09   #49
Registered User

h0stile's Avatar

pai lol.....stateai fara patch? stai sa vezi 1.2

Old 15-07-2004, 14:14   #50
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Nu, stateam fara Far Cry. L-am terminat pe 9800SE@XT, am zis ca am vazut tot ce putea fi vazut, e clar, m-am inselat.
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=31951 - se pare ca PNY are racirea de kkt, se va reface

Old 15-07-2004, 14:21   #51

Arde-l arde-l
Glumesc man, daca nu cumva ai nevoie de performante mai bune decit GeForce6800 Ultra, cit poti sa faci OC acuma, atunci nu vad rostul in a schimba placa, mai ales ca la Best e complicata treaba cu garantia la placi video.

Old 15-07-2004, 14:21   #52
Registered User

h0stile's Avatar

i guess i'll be happier....eu cel putin nu l-am jucat deloc tocmai ptr ca astept placa si patch 1.2.

Old 15-07-2004, 14:23   #53
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Quote:
Arde-l arde-l
Glumesc man, daca nu cumva ai nevoie de performante mai bune decit GeForce6800 Ultra, cit poti sa faci OC acuma, atunci nu vad rostul in a schimba placa, mai ales ca la Best e complicata treaba cu garantia la placi video.
Eu tot imi bag unghia in gat pt doar 1000 3dmarks 2003 castigati de la un XP@2.3Ghz la un P4@3.9. Cred ca e si de la FSB mic si memorii lente Noroc ca n-am dat eu banii.
In plus, te cam enerveaza sa vezi "395" in loc de "400", asa cum ma arde sa vad si "3.92Ghz" in loc de "4Ghz". Asta e, sa-l ia naiba pe ala de a inventat zecimalele

Old 15-07-2004, 14:34   #54

Beah, esti obsedat, nu e bine. Dar vestea buna e ca iti va trece, cu timpul, sau brusc, depinde, difera de la om la om
Da si tu un FSB 250MHz in procul ala, baga si voltaj, poate poate o duce pina la urma. Si asa scapi de toate problemele astea, in afara de cea cu placa video.

PS. Vezi ca vinde pe la publicitate cineva(nu eu, nu ma acuzati de reclama) 2x512MB AData Vitesta DDR500, alea te-ar ferici banuiesc eu.

Old 15-07-2004, 14:41   #55
Registered User

h0stile's Avatar

pai imagineaza-ti ca in cazul in care ai scos doar cu 1000 in plus inseamna ca te apropii vertiginos de limita maxima a placii video. Mem 1:1 sau latente mai bune si un proc mai puternic nu vor conta decat in joace. Ma rog, nu spun ca ala e max...poate mai scoti a couple of hundreds. Ar mai fi oc la placa video si IMHO orice oc cu artefacte nu se numeste oc. e vandalizare a placii video. ma rog, vad ca faci si asta cu un scop. roaga-te sa lesine cat mai repede ca sa-ti dea una ca lumea.

PS au pus unii racire cu apa si au dus gpu in 440-460 parca la temp super ok. so work on that...

Old 15-07-2004, 14:43   #56
Registered User

spinny's Avatar

Ce zicetzi baietzi...e bine sau mai se poate lucra la asha ceva ??
Am scos 13300 in '01 [in '03 nu am facut inca]

Sistemu meu:
P4 3.0C @3,2
Abit IC7
256 GeIL @6-3-3-2,5 [non dual, 4 now god damn it]
Leadtek Ti4200 @315/630 [core/mem]
120JB
Drivere au fost 61.72.

spinny is offline    Send Message via Google Talk to spinny Reply With Quote
Old 15-07-2004, 14:45   #57
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Quote:
Ar mai fi oc la placa video si IMHO orice oc cu artefacte nu se numeste oc. e vandalizare a placii video.
Stai asa, confunzi persoana. Te referi la overclockerul ala de camin studentesc care se proclama profesionist pe aici. La mine un o/c demn de luat in seama e cel ce nu scoate nici un artefact, nici macar puncte aiurea.

Old 15-07-2004, 14:48   #58
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Quote:
Beah, esti obsedat, nu e bine. Dar vestea buna e ca iti va trece, cu timpul, sau brusc, depinde, difera de la om la om
Da si tu un FSB 250MHz in procul ala, baga si voltaj, poate poate o duce pina la urma. Si asa scapi de toate problemele astea, in afara de cea cu placa video.

PS. Vezi ca vinde pe la publicitate cineva(nu eu, nu ma acuzati de reclama) 2x512MB AData Vitesta DDR500, alea te-ar ferici banuiesc eu.
Daca bag mai mult de 1.6V (in BIOS Asus, cam 1.7V in realitate), procesorul nu POST-eaza. Eu am scos 3.92Ghz aia cu 1.5875V, si am rulat si un 2003 pe el Facem droop mod si mai vedem...

Old 15-07-2004, 14:49   #59
Registered User

h0stile's Avatar

pai ma...ai zis mai devreme frecvente ultra...asta inseamna 400gpu...apoi zici ca la 385 iti da artefacte. nu mai inteleg nimic. adik scoru ala de 3dmark de 12565 e la 400 gpu dar ai avut artefacte?

Old 15-07-2004, 14:49   #60

Mda, nashpa, ti-am zis ca nu e buna afacerea cu procul asta. Daca vrei sa schimbi ceva, procul si memoria ar fi primele pe lista mea

Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Overclocking

Thread Tools

Posting Rules