![]() |
| | #81 | ||
| oricum sunt f. nehotarat intre x800xt si 6800gt ![]() | |||
|
| | #82 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | luand in calcul pretsul, GT-ul (cel putin pretul de afara, ca la noi e alta poveste )
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #83 | ||
| asa si ca sa fie totu lamurit http://graphics.tomshardware.com/gra...farcry-05.html chiar daca tom ar mintzi de ar ingheta apele io tot zic ca nu ar putea sa taie 2/3 din framerate. deci in 1280x1024 very high -> 50 fps media pentru XT si aproape dublu pe Geforce 6800 GT
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #84 | ||
| Cool. Deocamdata ATI si-o cam fura. Asteptam replica...
__________________ Barbatii au masina dupa cat castiga, femeile dupa cum arata. | |||
|
| | #85 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Cluj | Oka: eu as alege 6800 GT -u,pt ca e mai ieftin cu 100 USD pe putin , desi ma va fi mai greu sa ii modific racirea , pt ca sunt 100% sigur , ca racirea default face galagie foarte mare . Aia 100 de usd ias economisi pt A64 3500+ ![]() | ||
|
| | #86 | ||
| Oka.....iarta-ma, dar imi permit sa nu te cred. Pune un screenshot dupa cum zice dark_one si o sa pun si eu unu. merita o mica comparatie.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think VAND cablu component de calitate 10M lungime | |||
|
| | #87 | ||
| of mai mai fac poze diseara | |||
|
| | #88 | ||
| la iesirea din gaura, da? ![]()
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think VAND cablu component de calitate 10M lungime | |||
|
| | #89 | ||
| nushtu care ieshire :P baga tu o poza cu numele save-ului pe care il incarci si alta poza cu iesirea din gaura aia ![]() | |||
|
| | #90 | ||
| Cine consideră cu ATi şi-au furat-o în sectorul middle-end ... think again Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #91 | ||
| buun.....in driveri high performance, AF si TRI optimisation ON. In joc: 1024*768, fara AA, AF 1, restul pe very high...aveti pozele. Oka, e chiar la inceput cand iesi ptr prima oara la lumina zilei. stai in gura vagaunii si vezi cate frameuri zice. Apoi, coboara panta (nu aveam mai putine de 48-49), omoara-i pe aia si du-te pe ponton. Intoarce-te si uita-te la peisaj. Am 70 acolo.
|
| | #92 | ||
| deci.....in drivere pus pe high quality, AA si Tri optimisations ON in joc, 1024*768, AA High, AF 4, restul pe very high, apa pe ultra high. PS In toate screenshoatele pe care le vedeti in drivere la AA si AF am folosit Application controlled (sau cum ii zice).
|
| | #93 | ||
| de notat diff dintre very high si ultra high in cazul apei (al doilea ss)
|
| | #94 | ||
| Sistemul din semnatura, cu Farcry 1.1, 1024x768, totul pe very high, apa pe ultra high, FSAA high din joc, aniso 4x din joc, toate setarile din Catalysti (4.7) lasate pe application preference. Cine zice ca scoate pe 9800xt 100 de fpsuri cred ca se refera la alt joc. In ceea ce priveste testele de pe net, nu am nici cea mai vaga idee ce custom benchmarkuri folosesc baietii, insa cu siguranta nu au inclus zone cum e aia, imediat cand iesi din tunel, pe nivelul training. Daca miscam 5 centimetri din mouse inspre stanga, aveam poza cu 28 de fps-uri, nu cu 20, deci e un pic cam prea subiectiv, insa pana la 100 de fps-uri e cale lunga. Btw, am redus manual calitatea jpg-urilor scoase de joc, deoarece cu quality 100% ocupau 670k de caciula. Acum sunt cu calitatea pusa la 70%, din Irfanview. | |||
|
| | #95 | ||
| P4 2.8c@3.2 512 ( 2x256 ) DDR 400 @ 460 MHz Kingston Value Powercolor Radeon 9800se@9800 pro frecvente default Omega drivere 2.5.44 ( pentru modding ) / AA & AF aplication select / performance / high performance / vsync off Fraps 2.0 buid 1777 FartCry 1.1 ( 1024x768 ) very high / AA no / AF 1 ( din joc ) later edit - dupa postul lui Cris - am adaugat si pozele cu urmatoarele setari Din drivere - Fsaa 6x / quality / AA 16x / high quality Din joc - Fsaa High / AA 4 ( apa Ultra High - uitasem in primele poze sa o pun )
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) Last edited by dark_one; 17-07-2004 at 12:18. | |||
|
| | #96 | ||
| Viracocha & dark one, "NVIDIA drivers, tuning, overclocking"? | |||
|
| | #97 | ||
| si hop mai apare cate un carcotash d-asta cred ca se "spameaza" automat la intervale de timp regulate ![]() hai ca ma duc sa fac scrinshoate ![]() | |||
|
| | #98 | ||
| Micro, I was making a point. Ce simplu ar fi fost pentru unii daca Nvidia ar fi existat singura pe piata, nu ? | |||
|
| | #99 | ||
| OK, se pare ca ne-am impartit bine (eu cu IQz3r0) feliile de benchmark El partea de performante in aplicatii, eu iau pe cea cross-platform.Cu BIOS-ul de PNY GT 400/1000 din link-ul de pe XS care l-am dat mai sus (dar cu nvcheck dat peste el pt ca nu avea checksum-ul bun si nu mai pleca placa), am reusit sa duc placa stabil si fara artefacte in 400/1000, cu temperaturi de maxim 80C. BIOS-ul ala supravolteaza (sau ridica voltajul la Ultra????). Stabil si fara artefacte imi merge si la 420/1150, probabil cu o racire mai competenta (a se citi Leadtek ) s-ar duce si mai sus.Sistemele de test pe care am facut benchmarkuri sunt: 1. Intel P4 3.2Ghz o/c in 3.9 (config 1), respectiv 3.8Ghz(config 2), 1 G RAM DDR400 (5:4) 5-3-3-2.5 dual channel, P4C800Gold 2. AMD Barton 2500+ o/c la 2.2Ghz (config 3),respectiv 2.3Ghz(config 4) 512M RAM DDR400 (1:1) 5-3-3-2, Abit AN7 Rezultatele (in 3dmark2003) au fost cam asa: Config 1 (P4 3.9Ghz) - Frecvente GPU 400/1100 - 12539 3dmarks Config 2 (P4 3.8Ghz) - Frecvente GPU 400/1100 - 12458 3dmarks Config 3 (AXP 2.2Ghz) - Frecvente GPU 400/1100 - 11444 - Frecvente GPU 420/1150 - 11879 Config 4 (AXP 2.3Ghz) - Frecvente GPU 400/1100 - 11562 - Frecvente GPU 420/1150 - 12031 (un record personal - vezi poza., am spart bariera de 12k cu AXP )Ca sa ma distrez si cu extreme, pe un Duron 1.6@2.5Ghz, Frecvente GPU 400/1100 - 9700 3dmarks De notat ca in 3dmark2003/DX9 deja nu mai e relevant chiar asa mult procesorul, oamenii isi pot deci indrepta atentia catre o placa video mai buna si un sistem mai putin costisitor (comparati si voi combinatia P4 3.2Ghz/P4C800 cu AXP 2500+/Abit AN7) pentru un sistem bunicel pt gaming. Pt posteritate atasez si BIOS-ul corect modat care transforma PNY 6800GT in Ultra - trebuie sters .txt din coada.
__________________ Barbatii au masina dupa cat castiga, femeile dupa cum arata. Last edited by Gizăs; 17-07-2004 at 11:28. | |||
|
| | #100 | ||
| dark_one, da' ce texturi folosesti frate acolo? Very-very-low resolution?My 2c.
__________________ "nulus quique credit aliquid, nii prius cogitaverit credendum" - "nimeni nu crede ceva daca nu gandeste mai intai ca trebuie crezut" - De praedestinatione sanctorum,II,5 Galerie Foto | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|