![]() |
| | #101 | ||
| Caligula, thx pentru info. Care ziceai ca e site-ul cu modari? (nu ca ar avea placa asta nevoie) Astept sa vina la Caro Gigabyte-ul 6800GT, sunt curios unde se incadreaza ca si calitate a componentelor fata de Leadtek si PNY.
__________________ "nulus quique credit aliquid, nii prius cogitaverit credendum" - "nimeni nu crede ceva daca nu gandeste mai intai ca trebuie crezut" - De praedestinatione sanctorum,II,5 Galerie Foto | |||
|
| | #102 | ||
| Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #103 | ||
| Quote:
__________________ Barbatii au masina dupa cat castiga, femeile dupa cum arata. | |||
|
| | #104 | ||
| Quote:
Citeste-l atent cap-coada inainte sa te apuci sa faci ceva. A, si tine si o placa video PCI la indemana si fa-ti un bootdisk care in autoexec.bat sa puna la loc BIOS-ul vechi. Asa am zis si eu ca nu ar avea nevoie placa, dar uite ca a avut Si acum am 6800Ultra ![]()
__________________ Barbatii au masina dupa cat castiga, femeile dupa cum arata. Last edited by Gizăs; 17-07-2004 at 12:56. | |||
|
| | #105 | ||
| Quote:
![]()
|
| | #106 | ||
| Pentru ca ATi e un pic diferit .
__________________ IT Direct #2 techie | |||
|
| | #107 | ||
| Quote:
nici eu nu m-am nascut invatat.
__________________ Barbatii au masina dupa cat castiga, femeile dupa cum arata. | |||
|
| | #108 | ||
|
|
| | #109 | ||
| Join Date: Aug 2001 | Quote:
| ||
|
| | #110 | ||
| 6800 Ultra nu e cu DDR3? N-are nici o importanta chestia asta daca GT-ul nu are asa ceva?
__________________ "nulus quique credit aliquid, nii prius cogitaverit credendum" - "nimeni nu crede ceva daca nu gandeste mai intai ca trebuie crezut" - De praedestinatione sanctorum,II,5 Galerie Foto | |||
|
| | #111 | ||
| Quote:
|
| | #112 | ||
| Caligula...cu sistemul din semnatura (P4@3.9) si frecvente de GT cat scoti in 3dmark03 cu high performance in drivere si AF si Tri optimisations ON? da si tu un scor ca io scot 11300 si imi e cam tarsa sa ma bag la un oc de placa video. thanks PS Tot ce s-a benchuit cu farcry pana acum a fost cu demoul jocului. Cica in patch 1.2 sunt inregistrate 4 demouri pe care le-a folosit si pe toms si pe anand cand au facut testul de PS 3.0 si presupun ca dupa ce iese pe alea o sa le folosim si noi.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think VAND cablu component de calitate 10M lungime | |||
|
| | #113 | ||
| Sa nu uitati de DirectX 9.0c (RC1 sau care o fi ultimul) ca altfel nu se activeaza PS 3.0 din cite stiu. ![]()
|
| | #114 | ||
| Join Date: Aug 2001 | LOL, pai si ce joc stie de SM3.0 ? FarCry inca nu are patch 1.2 gata, dar soon. | ||
|
| | #115 | ||
| Quote:
![]() | |||
|
| | #116 | ||
| Quote:
![]()
|
| | #117 | ||
| si inca se pare ca pozele alea misto din farcry de pe nvnews nu sunt cu patch 1.2, ci cu 1.3. se pare ca, de fapt, toate efectele de 3.0 vor veni cu 1.3, nu cu 1.2. tot cu 1.3 vin si HDR si 3Dc.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think VAND cablu component de calitate 10M lungime | |||
|
| | #118 | ||
| Am trecut aseara de 13k cu P4/3.9Ghz cu memoria in 5:4 si placa dusa in 420/1150, dar inca are mici artefacte in Mother Nature. Ce mi se pare tare e ca daca tin P4 la 3.2 dar cu memoria 1:1 scot 12750, trebuie sa gasesc o memorie buna pt 1:1 ca sa ma pot duce mai sus...
|
| | #119 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Cluj | Quote:
6800 GT are : 1.1 pt 2D si 1.3 V pt 3D 6800 ULTRA: 1.1 pt 2D si 1.4 V pt 3D 6800 ULTRA Extreme are : 1.1 pt 2D si 1.5 V la 3D . Sper ca ai inteles ideea cu marirea voltajului din BIOS ![]() | ||
|
| | #120 | ||
| Quote:
... p-al meu l-am dus doar până la 3.5Ghz (un P4 @ 2.8C) ![]()
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|