![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: GL |
NEC 3530 - http://club.cdfreaks.com/showthread....8&page=1&pp=25 Daca ar fi sa-mi mai iau acum un DVD Writer as alege fara nici o ezitare LG GSA-4163 care costa la www.100giga.ro fix 3,120,000 | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Tzeb, am vazut si eu pagina 100giga.ro, e pe bune? parca tot nu-mi vine a crede... a facut cineva vreo comanda la ei?
__________________ Intel E6600@3.6@1.4|DFI LP P35 UT T2R|TR Ultra120+Nexus Real Silent|8GB Teamgroup Team Elite 6400C5|Gigabyte 8800GT +AcceleroS1|1xWD740ADFD+ 5xWD640GB|Plextor PX-760A & Pioneer DVR-111DBK & Samsung 223Q|Lian-Li PC-K7B|Antec NeoHE 430W|Logitech G15 & MS Intellimouse Explorer 3|Dell 2407WFPA04|Logitech X-530|WinXPx64SP2 | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
@ razvan2007 hai sa fim corecti in privinta acestui "LG GSA-4163 care este absolut FLAWLESS" ![]() Positive: Supports DVD+R9 DL writing at 4x Supports DVD+R/-R writing at 16x 16x P-CAV burns leads to faster burns when compared with 16x Z-CLV and 16x CAV Extracts CD-DA at full speed with EAC 8x writing speed on DVD+RW 6x writing speed on DVD-RW Excellent writing quality on CD-R’s Excellent writing quality on DVD+R/R9 DL Write some certified media at higher speed Supports DVD-ROM bitsetting on DVD+R/R9 DL media Can Rip Protected audio discs “Two sheep” writer Supports DAO-RAW writing Can overwrite CD-R’s up to 96 minutes Can read overburned CD-R’s up to 100 minutes Supports DVD-RAM up to 5x Excellent documentation/Owner’s Manual on CD Very good Software package Negative: Does not support Mt. Rainier Other drives offer 48x/32x writing on CD-R/W media 10x/8x reading speed DVD±R/DVD±RW media Does not support DVD-ROM bitsetting on DVD+RW media Media compatibility could be improved Can't overburn to 99/100 minutes deci sunt mai multe aspecte negative, decat 48x/32x mentionat de tine
__________________ Snoop Dogg & the "old-school" West Coast | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Dupa parerea ta, aspectele alea negative, cam ai idee cu se manaca?! Nu prea conteaza asta. Ce conteaza este calitatea fara cusur a scrierii. Si mai si citeste foarte bine. Partile negative sunt nimicuri pe care oricare drive le are cat de perfect ar fi el. Tu crezi ca exista sau ca va exista vreodata o unitate ABSOLUT PERFECTA?!?!? Pai din moment ce ei au spus ca este foarte greu sa spuna ce este nasol la el... Deci... hai sa ne incurcam de nimicuri, cand scrie PERFECT si etc, nu?! Later edit: Flawless este oricum o figura de stil; nu am pus-o sa se inteleaga ad literam, ci in comparatie cu alte unitati, bineinteles.
__________________ Last edited by R/\ZV/\N; 23-01-2005 at 13:42.. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 | Quote:
| ||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: GL |
Lentzi, da un search pe forumul asta "100giga" si te vei lamuri daca e de incredere sau nu. Mai e si pe price.ro un thread tot de spre ei. Pana acum nu am auzit pe nimeni sa sa aiba vreo plangere la adresa lor. Multa lume a cumparat de acolo si pare sa fie totul ok. | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
De cate ori atzi folosit Mt. Rainier ? Scula cu pricina stie DVD-ram o chestie mult superioara. Cu Mt. Rainier stai shi formatezi, shi imbatranesti langa dracaria ta de scis pana pui ceva pe dvd. Overburn pana la 99 - 100 min .... daaaaa , nasoala problema ... tinand cont ca pana acum nu am avut de a face cu asha ceva. Din doua motive : compatibilitate redusa cu o multime de readere / shanse foarte slabe de succes cu medii la un pretz normal. Singura treaba nasoala e bitsettingu care pune probleme cand scrii un DVD video shi vrei sa il play-ezi pe vro scula "home theatre" mai batrana.
__________________ ... ca daca n-ar fi nu s-ar povesti ! | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Uite aici: http://www.itdirect.ro/produs.php?14:559 Pana acu cateva zile in loc de GSA-4163 era scris alta bazaconie si apoi 4163 si le-am trimis mail ca sa ma edific despre ce mama naibii este vorba, ce OZN-uri pun ei acolo de vanzare. Si acum cand intrai sa ma uit si sa dau linkul acela de mai sus, HOOOPA, minune mare ca si-au corectat greseala. Au luat act de mailul m eu si nici nu mi-au raspuns la mail. Din punctul asta de vedere par neseriosi, dar probabil ca vor fi mai seriosi la livrare ma gandesc.
__________________ | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| NEC 3520A LG 4160B am stat si am citit fiecare rand in paralel concluzia: LG clar!!! sambata il iau de la ULTRAPRO
__________________ Intel E6600@3.6@1.4|DFI LP P35 UT T2R|TR Ultra120+Nexus Real Silent|8GB Teamgroup Team Elite 6400C5|Gigabyte 8800GT +AcceleroS1|1xWD740ADFD+ 5xWD640GB|Plextor PX-760A & Pioneer DVR-111DBK & Samsung 223Q|Lian-Li PC-K7B|Antec NeoHE 430W|Logitech G15 & MS Intellimouse Explorer 3|Dell 2407WFPA04|Logitech X-530|WinXPx64SP2 | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Corvus, 4163 am vazut doar la www.100giga.ro
|
| | #36 (permalink) | ||
|
eu am pus ochii pe un LG 4163RB --> e negru cu specificatiile astea: DVD+/-RW write:16xDVD+R 8xDVD-R 4xDVD+/-RW 5xDVD-RAM 40xCD-R 24xCD-RW Black Retail Compatibil toate formatele DVD Interfata- Internal E-IDE / ATAPI DOUBLE LAYER DVD+R Compatible Formats (Write )- DVD-RAM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+R Double Layer DVD+RW, CD-R/RW Dimensiune- 146mm x 184.7mm x 41.3mm CD-ROM 1,2, CD-DA, CD-I FMV CD-ROM XA, Mixed CD , CD Extra, CD-Text, CD-Plus, Photo-CD, Video CD, CD- R/RW, DVD-ROM DVD-R, DVD-RAM,DVD-RW DVD+R, DVD+R Double Layer, DVD+RW credeti ca pot gasi ceva mai bun ? Ce minusuri are asta inafara ca nu8 scrie DoubleLayer si pe -rw ?? Alte recomandari ? NEC 3520A ??? ar fi o varianta ? Sau sa raman pe LG ? Mersi ! | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
De unde l-ai luat pe ala negru? Sau ma rog, de unde vrei sa il iei? Da link, adresa ceva...
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |