![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: GL |
A observat cineva ca la www.100giga.ro au bagat Pioneer 109D la 3,150,000? Pare interesant dar nu am gasit un review la el. | ||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
mi-am luat NEC 3520A negru de la Ultra. Nu prea am avut cand sa-l testeaz ..ci doar asta am facut : am vizionat DVD-uri ..si am facut un copy DVD cu InterVideo Copy DVD ..si mi-a luat 20 min sa faca imaginea si cam inca 20 sa o scrie. Faza e ca nu mi-a aratat la ce viteze a scris ... Apoi am incercat copy DVD cu nero ..de copia l-a copiat pe la 16 X si de scris l-a scris pe un DVD TDK de 4X ..l-a scris cu 8 X. Si inca ceva NEC mere pe ATA 33 !! deci nu se poate ATA 66 ! | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Te inseli; eu il am pe o panglica cu 80 de fire (ATA66/100/133). Si in device manager e DMA-2 adica ATA 66 ![]() Aaa, si pune-l master pe IDE2 ![]() Nu stiu cum e cu InterVideo Copy DVD dar probabil ca nu i-ai setat la ce viteza sa scrie (probabil ca l-a scrie pe la 6x); eu pt copyDVD folosesc DVDShrink (se pare cel mai bun) si acolo poti sa setezi la ce viteza sa scrie | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Raccoon City | Quote:
| ||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Hai sa ma plang si eu... La dracu, de parca e perioada ori a ghinioanelor ori a ţepelor... Deci am comandat si eu la ITDirect un LG GSA-4163. Booon... Toate bune si frumoase. Pana desfac coletul si imi pica fata. Apoi nuj cum sa va explic, e greu, dar incerc. Deci daca o sa va uitati la o poza cu LG-ul, care este IDENTIC cu cel 4160, o sa vedeti ca are un ornament in partea de jos. O dunga de culoare inchisa. Cenusie, grey inchis, cam asa ceva. Ei ornamentul acela sau ce mama naibii este, la unitatea care mi-a ajuns acasa, NU ESTE. Dar AR TREBUI SA FIE ! ! ! Asta-i beleaua. Ca mai am 2 prieteni care au cumparat si ei tot bulk unitatile, si tot LG - unul este tot model 4163, dintr-acesta modelul nou, iar celalalt este cel vechi, 4160, si amandoua au dunga aceea la ele, bine-merci. Numai ca la mine ori a fost rupta, ori nu stiu. Cert este ca nici nu se vede nici urma de lipici sau cu ce naiba era prins de fata unitatii. Ori au sters-o cei de la firma. Nu mai stiu ce sa cred... Sau o fi fost unitatea folosita... Ba nici sigiliu nu are; am intors-o pe toate partile si nema sigiliu. Daca e sa imi pice pe perioada garantiei, mi-l mai schimba ei daca nu este sigiliul pus pe el?! M-a mancat in cur sa imi vand eu modelul vechi - 4160 - si sa-l iau pe asta, crezand ca fac vreo branza, si cand colo... tind sa cred ca numa nou nu este, pentru ca nu arata ca unul nou fara acea dunga. Le-am dat mail celor de la ITDirect. Sunt curios sa vad ce or sa-mi raspunda. Asta ar fi a nu stiu cata tzapa pe care as incasa-o si eu.
__________________ Last edited by R/\ZV/\N; 05-02-2005 at 02:26.. | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
razvan relax asa sunt mai toate modele de 4163 pe care leam vazut eu. io am vandut saptamana asta 10 bucati si toate erau asa fara dunga aia gri. uite AICI si un review unde e tot fara banda aia gri. te asigur k baietii de la itdirect sunt cat se poate de seriosi si nu dau tepe. nu isi risca nimeni renumele pt 70 de euro sau cat spanac costa amaratu ala de dvdrw.
__________________ VAND ... CUMPAR ... | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 | Quote:
Din pacate foarte multi pleaca de la prezumtia ca celalalt le da "treapa". Mult mai normal era sa te documentezi sau sa astepti un raspuns argumentat inainte sa arunci piatra. Indiferent daca se dovedeste aici ca ai gresit in mintea celor care citesc forumul va ramane o umbra de indoiala care se sterge mult mai greu. Cum spunea cineva mai sus - nimeni nu-si risca renumele, care se construieste cu greu mai ales in cazu unei firme noi, pentru o valoare atat de mica. Mai trist este ca persoana in care ai aruncat cu "banuiala de tapa" s-a straduit sa te ajute si cu acel procesor mobile cu care nu te-a pacalit! Dar de ala ai uitat! Imi pare rau - dar nu esti o persoana de "calitate". Faci parte dintr-o generatie care ar trebui sa fie rupta de mentalitatile vechi in care prezumtia de nevinovatie nu functioneaza. Se pare ca influenta acestora va fi mai lunga decat "prevedea" Brucan.
__________________ Parerea mea! | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Mah fratilor, ia mai lasati-ma cu trancaneala din asta pur occidentala... N-am 5 ani, dar nici 50. Sunt undeva pe la 27 si. Si deja sunt si eu satul de astfel de tepe. Pai voi in locul meu: am avut deja alta unitate LG si n-avea probleme cu look-ul. O vinzi pe aceea si cumperi alta, care pauza. Voi, tu, oricare, cam cum ati fi reactionat? Hai? Dadeai cu ignore si gata, nu? Aquashark vrei sa stii what's next? Pai tu, daca te mai legi de persoana-mi. Vezi-ti neica de treaba! Lasa-ma pe mine cu typo-urile mele si cu dungile mele grey. Eu spre deosebire de altii, sunt cinstit si vreau si eu corectitudine. Dar nu sunt eu fraier ca stau si ma pun la mintea voastra si va dau explicatii?! Nu trebuie sa ma disculp mai in fata nimanui; daca o fi si o fi, cui ii gresesc gasesc eu modalitati de a-i cere scuze. Asa ca nu va mai bagati voi ca tatele peste tot unde-i rost de galceava. Ia mai si vedeti de off-topic-urile voastre, ca eu unul, recunosc si imi cer scuze ca am postat tot asa, in off-topic.
__________________ | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Cluj |
Ravan2007: din cate stiu eu doar varianta retail are dunga gri. Poate iti aduci aminte si de Pioneer 108D. Si la sta varianta bulk e simpla , iar cea retail arata de parca e mertan. De fapt e un avantaj enorm cu dunga asta in alb , tocmai ma uitam la al meu , si ma gandeam sa il colorez cu un marker albastru | ||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Bucuresti |
La Info ce model iti da ? 4163 sau 4160? Al meu nu are dunga. Sincer sa fiu mi se pare absurd sa faci scandal pentru o dunga!!!! Daca drive-ul nu are nimic si functioneaza bine ce nevoie ai de dunga? Iar noi ceilalti nu ar trebui sa raspundem la o chestie de genul asta. | ||
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Bine mai, pai atunci de ce ai raspuns? Am justificat de ce am reactionat asa: pentru ca eu si alti cunoscuti ai mei nu au avut probleme de genul acesta. Credeam ca este ceva la mijloc, dar se pare ca m-a lamurit omu'. Lui i-am cerut scuze. Acu nu trebuie sa o fac si la tot forumul; asa ca parerea ta prea putin ma intereseaza. Si in plus, nu cred ca ti-am cerut-o. Got it? Go in peace...
__________________ | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
| INTEL .... vezi ca DMA-2 nu e ATA 66 ci ATA 33 asa ca stai si tu linistit !! Eu am pus NEC-DVD-RW pe primary master si pe acelasi cablu mai am si CD-RW TEAC.. HDD e pe SATA !!Deci putem sta linistiti amandoi ca ne merge bine la ATA 33 ..I REPEAT ATA 33 !! ![]() aa si mai vreau sa stiu ceva ...stiti vreo metoda de a copia DVD-uri protejate ?? Deci cele care au protectie impotriva copierii !! Vreun soft anume ? | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
| andrein, daca imi dai mailul tau o sa-ti trimit un program cu care sa copiezi linistit ce DVD protejat vrei tu si in plus iti evita si zonele. Da-mi un mail pe adresa mea: razvan2007@yahoo.com si iti voi pune pe reply softul.
__________________ | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Ok revin cu o intrebare.........
Cu ce informati sau ce pareri avetzi voi despre aceste modele : Plextor PX-712AT3K si o comparatzie intre: Asus DRW 0804 PDG vs Asus DRW1604PG ?????? Recunosc ca sunt un fan Asus dar nu pot trece cu vederea marca Plextor....totusi modelul de mai sus mi se pare destul de accesibil in ceea ce priveste pretzul la care l-am vazut.Astept parerile voastre.Pentru ca eu inca ma pentru a ma decide ce sa cumpar.
__________________ ................ce? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |