![]() |
| | #241 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2009 Location: Bucuresti | Salut
Vreau niste sugestii in legatura cu ce placa de baza LGA 775 sa aleg. Procesorul va fi un E8400. ASRock P43DE ASRock P43DE Placa de baza - PC Garage Gigabyte GA-P43-ES3G Gigabyte GA-P43-ES3G Placa de baza - PC Garage ASRock P45DE ASRock P45DE Placa de baza - PC Garage Gigabyte GA-EP43-UD3L Gigabyte GA-EP43-UD3L Placa de baza - PC Garage Oare se merita ca alternativa la cele de mai sus un AMD 720 BE si o placa AM2+ ??? AMD Phenom II X3 720 Black Edition 2.80 GHz skt AM3 box Procesor - PC Garage Gigabyte GA-MA770-UD3 rev2.0 Placa de baza - PC Garage Gigabyte GA-MA790X-UD3P Placa de baza - PC Garage PS:Nu imi sugerati MB ASUS sau DFI ca nu le suport. | ||
|
| | #242 (permalink) | ||
|
A incercat cineva un procesor pe 45nm pe placa asta de baza: Gigabyte GA-N650SLI-DS4 ? La ei pe site scrie ca nu ar suporta nici macar dual core pe 45nm dar mi se pare ciudat pentru ca am mai avut Asus P5N-E SLI si MSI P6N-SLI V2 cu acelasi chipset si au dus fara probleme procesoare pe 45nm. Gigabyte nu a scos oficial un bios pt a suporta procesoarele pe 45nm si poate de aici sa fie problema? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |