![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() ![]() Si cu asta poti sa multumesti baietilor care ti-au recomandat-o. Lucky poate are ceva sugestii despre cum sa setezi galeata aia de IP35... ![]() ![]() II trebuie o putin VTT la procul ala probabil,poate si nitel PLL,si nu ai de unde da macar de control o valoare mai mare sa vezi cum merge... Sa ma ierte D-zeu,dar ce ai cumparat frate aici? IP35 ,in detrimetul Blood Iron? Quote:
__________________ i7 920 | Asus P6T Deluxe V2 Sparkle 8800GT (750 / 1900 / 950 ) ( Thermalright HR-03 + Nexus92 ) 3*2Gb TeamXtreem 1600Mhz DDR3 cl8 Corsair HX 620W Last edited by h3x0r; 18-01-2008 at 02:46.. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Croocodillul Dă-i ceva sfaturi şi celui care a cumpărat placa ca să o folosească la întreaga capacitate. h3x0r o fi e jiji contra, dar de multe ori ştie ce vorbeşte.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
nu am ales modelul de la dfi din simplu fapt ca nu afea 1394 integrata folosesc mult acest conector, iar solutia de a folosi unul pe pci iesea din calcul pentru ca toate pci sunt ocupate daca dfi-ul avea si 1394 atunci nu as fi ezitat. chiar nu inteleg de ce astia de la Dfi aleg sa integreze acest 1394 doar pe placile de la 5 mil in sus. (ma refer la cele cu p35) in alta ordine de idei: pot sa scot mai mult din placa asta? sau ma consolez ca atat poate ![]() am dat mai jos detalii la ce setari am facut in bios ce ar mai trebui modificat? apropo de cpu vtt, am mai vazut pe undeva pe aici discutie ca nu ar suporta decat valorile 1.2v si 1.25v. Am observat ca acest cpu vtt poate sa ia valori mai mici sau egale cu voltajul northbridge-ului, deci daca maresc voltajul la northbridge automat apar pentru setare si valori mai mari la cpu vtt la asus nu aveam acest cpu vtt. ce face el de fapt?
__________________ Procesor=nimic, motherboard=nimic, placa video=nimic, memorie=nimic, hdd=nimic | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
eu am 6550 care are multiplicator 7 si fsb 4*333...la mine cu voltaj default la toate,exceptie facand memoria care are 1.9v , memorie 1:1 , multiplicator la proc 7 , placa merge de cand am luat-o cu fsb 429,adica o frecventa de 3003mhz....Sigur se poate si mai mult dar chiar nu am incercat. De la afirmatia lui hexor care zice ca e o "galeata" si pana la adevar mai e destul drum....Nu e placa perfecta,nici pe departe,dar nici ragalie nu e. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Pei,hai crocodile sa facem caz concret,despre cat de buna a placutza asta.. Ce sa mai seteze omul din cele 3 setari care sunt acolo ?? Ii facem un mod ceva poate ? Tu si lucky..treceti pe interval.Review-uri stiti sa scoateti din palarie,si sa spuneti ca placa e ok,e buna....dar...lipseste cu desavarsire ...(cum zicea caragiale) (ma refer la functionalitatea ei in OC)
__________________ i7 920 | Asus P6T Deluxe V2 Sparkle 8800GT (750 / 1900 / 950 ) ( Thermalright HR-03 + Nexus92 ) 3*2Gb TeamXtreem 1600Mhz DDR3 cl8 Corsair HX 620W | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| asus P5k-se vs Gigabyte P35-ds3
M-am decis sa imi schimb placa de baza si am urmatoarea dilema: nu stiu ce sa aleg intre astea 2 Asus p5k-se Gigabyte P35-ds3 (mai am 2gb geil ultra, e4400, 8600Gt GS GLH, WD4000AAKS) va rog ajutati-ma cu sfaturi
__________________ Second place is the first loser | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Ce e in mana nu-i minciuna.... Lasa ironiile si vezi-ti de dfi-ul tau cel "pretios".Nu am chef sa o dau in offtopic cu tine. Nu ma dau mare overclocker,nu stau sa postez review-uri,nu ridic in slavi abit.Deci schimba macazul ca l-ai gresit. Last edited by Croocodillul; 16-04-2009 at 11:38.. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Am si eu o problema ca si funslave aceasi plaka de baza insa nu am mai facut update de bios cu discheta de ~ 3 ani si am cam uitat cum se face ..... un tutorial sau niste sfaturi pls.
__________________ " Every artist was first an amateur " Last edited by mache; 19-01-2008 at 01:44.. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Placi de baza socket 775 cu suport Conroe/Penryn
Am nevoie de un sfat cat se poate de urgent (pana luni maxim). Vreau sa achizitionez o noua placa de baza si sunt extrem de decis pe Asus Commando . Am un E6750 si 2GB ram Corsair deci ma intereseaza si OC-ul . Eu in afara de Commando m-am mai gandit si la : 1.DFI ICFX3200-T2R/G adica asta : http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza...paign=price-ro sau 2.DFI LP LT P35 adica asta : http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza...-t2r-heatsink/ Astept un raspuns de la voi! Multumesc,
__________________ Din motive personale NU mai fac deal-uri decat cu membri CG care au un numar insemnat de post-uri si/sau TR !!! Multumesc CG, | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Eu am ditamai modulele de corsair + elixir si nu comenteaza la dual channel, deci iti dai seama ce sensibila e la memorii. Plus ca pana si S3 simplu are condensatori solizi pe ce tine de CPU ![]() Problema e ca nu stiu daca tine un quad in o/c, am auzit de topeli. Ma rog, se intampla pana si la Blood Iron, deci... | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Am unit 3 threaduri pe aceeasi tema...
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Ce pot sa zic cheguevara...red-DOG a scos un FSB monstruos de 580 din Commando al lui,cu Wolfdale.... ![]() DK ar fi insa alegerea naturala.
__________________ i7 920 | Asus P6T Deluxe V2 Sparkle 8800GT (750 / 1900 / 950 ) ( Thermalright HR-03 + Nexus92 ) 3*2Gb TeamXtreem 1600Mhz DDR3 cl8 Corsair HX 620W | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |