![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| USB Stick de 8 Gb, rapid si relativ ieftin!
Recomandari? Oferte vad ca sunt destule dar nu mai vreau sa patesc ca si cu actualul A-Data PD2 My Flash de 4 gb pe care il umplu in 30 min. So, daca stiti ceva mai rapid la bani putini...va astept parerile!
__________________ Eee...vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acrii!!! HymuraX© I am not discriminating anybody! I hate everybody equally! Be smart, don't be a MonkY! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia |
Kingston DataTravel 8GB. Am eu unu pt. kitt-uri si sunt extrem de multumit de el pana acum avand in vedere ca te costa in jur de 70 lei.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Cu filme, de ex., in cat timp il umpli? Caci filme voi transporta cu el cel mai des! Banuiesc ca intra pe el 10 filme de cate 700 mb fiecare...si btw...cat are in realitate? 7.x?
__________________ Eee...vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acrii!!! HymuraX© I am not discriminating anybody! I hate everybody equally! Be smart, don't be a MonkY! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
. De intrat pe el ar trebui sa iti intre cam 10 filme de 700MB deci arhisuficient iar timpul in care le pui il poti calcula deoarece producatorul zice ca are 20MB/s la citire si 10MB/s la scriere.
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| http://www.sigmanet.ro/A-data-MyFlas...0X-8GB--id4886 Nu mai este asa de scump si chiar este rapid, eu zic ca merita! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|