![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Mai găseşti review-uri aici (mai ales pe paginile 3-4). Autonomia e marea problemă şi aici Asus-urile stau excelent (dar încep şi celelalte să vină din urmă). Dacă vrei doar un notebook portabil pentru chestii de net/office atunci orice eeePC e excelent. Alege unul pe alte criterii (dotări, preţ). Ca idee, eu folosesc un NEC MobilePro 900c şi din cauza asta încă ezit să trec la un notebook modern. Sigur, nu e platformă PC ci CE şi asta înseamnă nişte dezavantaje, dar în schimb are instant on/off şi asta e mare lucru la un handheld. Ideea e că îţi faci excelent treaba cu aşa ceva, deci atîta timp cît eşti conştient de limitările unui asemenea notebook vei fi probabil foarte mulţumit de el.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
__________________ - ASUS V3-P5G33 / INTEL Q6600 / 2x2GB DDR2 CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 / CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY 2ZS / LOGITECH MX510 & ULTRA-X & Z10 / SAMSUNG 971P - ASUS N10JC-HV004 / INTEL N270 @ 2GHz / 2GB DDR2 CORSAIR VS2GB667D2 / WD1600BEKT SCORPIO BLACK / GIGABYTE GN-WI06N-RH / ASUS T500 3.5G / LOGITECH V450 - Vista x64 & Ubuntu 9.10 / XP Home SP3 & Ubuntu 9.10 | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
__________________ - ASUS V3-P5G33 / INTEL Q6600 / 2x2GB DDR2 CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 / CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY 2ZS / LOGITECH MX510 & ULTRA-X & Z10 / SAMSUNG 971P - ASUS N10JC-HV004 / INTEL N270 @ 2GHz / 2GB DDR2 CORSAIR VS2GB667D2 / WD1600BEKT SCORPIO BLACK / GIGABYTE GN-WI06N-RH / ASUS T500 3.5G / LOGITECH V450 - Vista x64 & Ubuntu 9.10 / XP Home SP3 & Ubuntu 9.10 | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
1000hd si 904 sux ptr ca au procesor vechiul Celeron M 353 la 900MHz; 900, 901 si 1000h sunt cu noul procesor atom la 1.6GHz care consuma mult mai putin si e 2x core
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
btw: asus n10 looks nice: Video Hands-on With Asus N10 ASUS N10 hands-on confirms Eee-free status - Engadget Hands-On With The ASUS N10 10-inch Ultraportable si o varianta de 901 cu 3g : ASUS takes Eee PC 901 for an HSUPA data ride - Engadget
__________________ - ASUS V3-P5G33 / INTEL Q6600 / 2x2GB DDR2 CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 / CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY 2ZS / LOGITECH MX510 & ULTRA-X & Z10 / SAMSUNG 971P - ASUS N10JC-HV004 / INTEL N270 @ 2GHz / 2GB DDR2 CORSAIR VS2GB667D2 / WD1600BEKT SCORPIO BLACK / GIGABYTE GN-WI06N-RH / ASUS T500 3.5G / LOGITECH V450 - Vista x64 & Ubuntu 9.10 / XP Home SP3 & Ubuntu 9.10 Last edited by HellSpawn; 29-09-2008 at 16:18.. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2008 Location: Bucuresti |
Intamplator am intrat intr-un orange shop si intamplator am zarit intr-un colt cateva laptopuri, printre ele si piticotul de eee 901. M-a impresionat extrem de placut prin dimensiuni si materiale, calitate. Nu ma asteptam sa fie atat de mic si atat de ok facut. Era versiunea pe negru. L-am butonat un pic. Touchpadul e un picut mai ciudat dar te obisnuiesti (poti oricand sa iti iei un minimouse pe usb si rezolvi) EEE1000H presupun ca e si mai ok. Cred ca asta va fi modelul ales (in versiunea neagra, cea alba nu ma atrage) | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2008 Location: Bucuresti |
Ce sa aleg intre EEE1000H si EEE901 ? Diferenta intre ele la pret nu e deloc mare (aprox 30e) EEE1000H are hard de 160 gb parca vs stocare ssd de 12 gb la 901. 901 e mai mic si mai compact, 1000H e ceva mai maricel. Alte diferente? | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Salutare Acum 2 zile mi-am luat msi wind U100-N011 negru, hdd 80Gb. Imi place cum arata, pare fragil dar nu este chiar asa, este destul de solid. Capacul este lucios ceea ce inseamna multe amprente,restul fiind mat. Nu mi-a luat mult sa ma acomodez cu el in special cu touchpad-ul care este mititel si chiar imi place sa lucrez cu el. Singura mentiune este ca tasta Fn este prima si dupa ea este Ctrl ceea ce este putin cam aiurea. In rest tastatura si functiile sunt f bine aranjate si facil de folosit. Am testat wi-fi-ul si este ok, s-a conectat instant la router. Bt-ul a fost si el putin omorat si l-am imperecheat cu telefonul fara nici o pb. Am conectat prin usb flash-uri, hdd-uri externe (WD Passport 160Gb) si un dvd-rw tot ext., le-a vazut si le-am folosit fara pb. Tot pe usb am conectat si un modem zapp, dar ciudatenia a fost la drivere ca nu a vrut sa se instaleze decat cu driverul de dual core. Luminiozitatea ecranului o tin sub jumatate ca altfel este mult prea puternica si-mi obosesc ochii. Unghiurile ecranului sunt chiar f bune tinand cont ca este un TN. Bateria este cu 3 celule si nu am reusit sa-l folosesc pina la epuizarea ei pt a putea avea o idee cam cat ar tine. Dupa parerea mea ar tine undeva intre 2 si 3 ore, in functie de ce este folosit si cat de incarcat este. Difuzoarele sunt amplasate in extremitati pe partea inferioara dar nu exceleaza in calitate. Iesirea de casti in schimb este alta poveste, nu va ganditi ca este de o calitate exceptionala dar cu niste casti bune se aude bine.Am facut si niste teste cu divx-uri si le ruleaza fara dureri de cap. Urmeaza sa mai fac un test cu hd-uri 720p. Daca mai vreti o sa mai revin dupa ce-l mai butonez. | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
salut, de unde l-ai luat si la ce pret? aveau toate culorile? CD DVD nu are, nu? Poti pune niste poze cu el deschis? Multumesc.
__________________ webdesign - grafica publicitara - logo design - bannere web - animatii Flash *** Portofoliu *** Ofer garantie de bun simt 1 luna de zile pentru produsele vandute (pentru cele care nu au garantie scrisa)! | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Am stat si am cautat 2 zile dar de testat fizic nu am testat nimic. Pur si simplu a fost pe baza review-urilor, a ceea ce stiam deja si ce se gasea pe piata. Am ales wind-ul pt ca este unul din putinele mini-uri care are hdd nu ssd. Hdd-ul e mai usor de upgradat/schimbat si consuma mai putin ca un ssd. In rest din ce am vazut la toate marcile diferentele intre piticanii sunt destul de mici, singura notabila fiind bateriile. La autonomie asus e tatic, aici pierzand din start wind-ul dar asta nu ma deranjeaza f tare pt ca o sa-i cumpar acu de 6 celule cand o sa apara si acum am descoperit ca am un adaptor universal de la kensington casa/auto/avion care merge cu piticul. @smart_web diseara daca vrei poze ca acum sunt la scarbici. Am prins o promotie de la PcGarage era ultimul pe stoc (oricum negru il vroiam) a costat 1450 lei si am primit bonus un player mp3 iriver. CD/DVD nu are, si din cate stiu eu nici un mini nu are. Ca sa-ti faci o idee capacul are 1 cm grosime si restul in partea cea mai groasa 1,9cm si in cea mai subtire 1 cm. Deci ar fi cam greu sa "indese" un CD/DVD.
| ||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
un hdd nu are cum sa consume mai putin ca un ssd, avand parti mecanice in miscare. nu exista un singur test pe net care sa afirme asa ceva. ca e mai lent, ca e mai scump etc, e adevarat, dar cu siguranta nu consuma mai mult, plus ca nu te poti trezi cu bad-uri la el, fiind facut altfel, si cand e pe moarte, iti pune datele in celule separate si te anunta ca e pe duca. eu tocmai pt ssd si baterie vreau un asus, 16-20gb de ssd (pt varianta linux) e suficienta pt nevoile mele. ah, si zgomotul de hdd lipsa, ce miracol .
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |