Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > PC Setups & Recomandări

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-12-2008, 15:05   #81 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

A aparut recent o noua versiune de eee 901, cu SSD-ul lui S101, adica de 16 GB si f rapid. Insa dincolo de cifrele de marketing (mAh) autonomia (puterea reala a bateriei) nu e cine stie ce.

Poti lua un Samsung NC10 (taticul actual al pietei, autonomie 6-8 ore, dar cu HDD) si iei separat un SSD de 30 GB rapid si abordabil.

EMI is offline    Reply With Quote
Old 19-01-2009, 17:39   #83 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Am vazut preturi extrem de decente la abonamentele 3G, cel putin la Orange. 10 euro nelimitat (full speed pâna la 1.5 GB - arhi suficient pentru surf normal). Ma mir ca fenomenul netbook-urilor nu e mai raspândit în Ro.

Iar un Atom la 2.0 GHz (o/c desigur) începe sa semene cât de cât a procesor.

Old 30-01-2009, 02:59   #84 (permalink)
arabish

sorel's Avatar

si-a aruncat cineva ochii pe HP mini 1000 ???
as fi interesat si eu sa-mi cumpar unu, dar nu stiu cat de mult renteaza fata de EEE PC...
din ce am prins de pe net....versiunii cu WinXP nu ii poti pune mai mult de 1GB ram(gratie Microsoft, am inteles ca limiteaza prin soft cumva)...
ce pareri aveti??
merita??
eu mi-am configurat unu pe hp.com si a iesit in felul urmator..
cel de 10 cu WinXP, 1GB ram, 16Gb SSD + HP Mini Drive 8Gb, Wlan+BT = 524 USD (cu shipping in USA). de acolo mi-l aduce cineva....
ce ziceti, merita banii??

sorel is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2009, 03:24   #85 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Poti pune pâna la 2 GB ram pe el (într-un singur modul), dar
- are ecran glossy (wtf)
- doar 2 USB (wtf bis)
- nu are iesire VGA, trebuie cumparat un modul special (wtf la patrat ??)
- autonomie terci

E o petarda usoara si cu design fain.
90% din netbookurile de pe piata sunt petarde.

Old 31-01-2009, 01:38   #86 (permalink)
arabish

sorel's Avatar

@EMI: ecranul glossy nu am deranjeaza, sincer... 2USBuri mie imi sunt suficiente. VGA ma lasa rece pentru ca nu am de gnad sa il conectez la vre-un monitor separat...
cat despre baterie, cei de la Cnet au zis:
Quote:
With only a three-cell battery, we were concerned about the system's battery life. Other three-cell Netbooks, including the Lenovo Ideapad S10, ran for only about 2 hours on our video playback battery drain test. We were pleased to get 2 hours and 44 minutes from the Mini 1000, which should be closer to our three-hour recommendation in casual use.
eu vreau sa imi iau cu SSD, deci cred ca o sa tina si mai mult bateria.
am vazut ca ii este laudata tastatura in mare parte(pentru mine un plus, in conditiile incare vreau sa il iau la facultate pentru cursuri)
marea mea intrebare este daca sa il iau cu XP sau cu ubuntu... cel cu xp din cate am vazut cica nu ar suporta 2Gb RAM(nu m-am documentat ft mult in aceasta directie)...

alte opinii??

Old 31-01-2009, 01:52   #87 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Toate suporta 2 GB ram.
Un SSD poate foarte bine sa consume cel putin lafel ca un HDD. Variatiile sunt f mici.
Daca nu te deranjeaza minusurile, ce mai astepti ?

Old 31-01-2009, 02:45   #88 (permalink)
arabish

sorel's Avatar

@EMI: eu am un prost obicei sa ma arunc cu capul inainte la cumparaturi si vreau un sfat
ideea e ca am vazut numai de bine de el... ma gadeam ca poate e cineva mai informat si poate sa-mi prezinte niste minusuri care si pt mine ar fi tot minusuri(fara suparare, dar uite, u de ex mi-ai prezentat unele care pentru mine nu ar fi atat de importante )

Old 08-02-2009, 14:35   #89 (permalink)
LIFE IS SHORT... RESPAWN OFTEN!

HellSpawn's Avatar

au mai aparut 2 modele la asus: 1000HG si 1000HE - primul are modem 3G, al doilea promite autonomie de 9 ore (este cu noul proc N280 dar pe vechiul chipset, culmea e ca pe noul chipset consuma dublu )

howto ovclk ptr posesorii de eee 901/1000:

http://www.liliputing.com/2008/10/ho...z-or-2ghz.html

http://www.gatzet.com/overclock-asus...and-1000h.html

http://www.blogeee.net/2008/10/13/gu...7-a-10-heures/

http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=59779

Last edited by HellSpawn; 08-02-2009 at 15:12..

HellSpawn is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > PC Setups & Recomandări

Thread Tools

Posting Rules