![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 Location: Constanta | Placa video AGP8x pe placa de baza care suporta AGP4x, posibil?
Salut, am o placa de baza mai veche (socket 423, memorii rdram, intel P4), am facut un mic upgrade(montat adaptor 423 la 478 pini, pus pe ea un Pentium 4 2.4GHz) si vreau sa pun si o placa video mai buna, aici am probleme, placa de baza suporta AGP4x, daca cumpar si montez o placa video AGP8x sunt probleme sau merge ok? Multumesc! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| re
Am avut un AMD 1800 placa de baza Jetway cu chipset SIS630 care avea AGP 4X si video incorporat. Am vrut sa fac un up la video si am cumparat GeForce FX 5200 cu AGP 8x, s a instalat toate bune si frumoase muzica,filme pot sa zic ca mergea...pana cand am intrat in CStrike mergea 7-8 sec dupa care se bloca si trebuia sa dau rest la PC si banuiesc ca nu numai in CStrike. Sfatul meu schimba PC cu totul, eu asa am facut, pt ca era mult mai costisitor sa incep sa fac up la componente!
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Din cate stiu trebuie sa mearga numa nu te arunca la cine stie ce placa video performanta. Placile video agp 8x sunt native si tre sa functioneze perfect si pe agp 4x. cred ca pana in 150 ron iti cumperi o nvidia 6200 pe agp care sigur trebuie sa mearga sau o ati radeon 9600. cauta ceva informatii pe net daca suporta placa de baza acea placa video care vrei sa o cumperi. se mai poate intampla si cum a spus justtitus21 dar asta cred ca este din cauza video-biosului. -------------------- Editare ulterioară -------------------- placile astea ar trebui sa mearga uite-te la magistrala scrie compatibil agp8x/4x/2x: 1.ASUSTeK Computer Inc. 2.ASUSTeK Computer Inc. 3http://ro.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=9&l3=16&l4=0&model=283&modelmenu=2 Last edited by gothic3; 02-10-2008 at 23:07.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Uite aici, explicat frumos de ATI ce şi cum. Mai clar nu se poate. Scroll down, până la poze, pentru alea ţi-am dat link-ul. Rezultatul ţine însă şi de calitatea plăcii de bază. Eu am pus un AGP 8x pe un DFI AK76SN cu slot AGP universal (2x/4x) şi a mers brici, alţii cu plăci de la producători mai necunoscuţi au avut probleme. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|