![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| HELP - sfaturi ptr CAS la memorii
Am o configuartie mai veche, cu memorii alese prooost prost. Acum cand trebuie sa fac si eu ceva mai serios cu pc-ul crapa intr-o veselie. Adica imi crapa in full screen la cateva joace. Nu e de la placa video, ca placa video e noua si e un AGP Sapphire HD3850 512. Si oricum se intampal si inainte dar nu ma jucam. (Folosesc pc-ul ptr proiectare, editoare 3D, etc.) Am asa : 1 Gb Geil Value PC 3200 FSB400 - CAS 2.5 teoretic la 6-3-3 sau ceva de genul. 1 Gb no-name PC 3200 FSB400 - CAS3 cred ca 3-3-3-8 512 Mb Kingston PC 3200 FSb400 - CAS2 teoretic la (2-3-2-6-1 - duap descrierea de pe net) Placa de baza e un Abit Nforce2 NF7S FSb400, evident. Va dati seama ca e ciorba cu memoriile la mine acolo. Cum din bios le-am pus pe "by spd" (sau defalut) , ele merg toate la CAS3 cu 3-3-3-8. Nu m-am bagat sa le pun de turbo sau sa le setez de mana ca nu ma pricep. Am nevoie de 3 Gb si trebuie sa fac curat la ce e acolo. Ce sa vand ce sa las? As cumpara acelasi model de momorii de fapt ptr a ajunge la cei 3 Gb. Daca e vreo sansa sa le configurez pe astea si sa fie stabil, spuneti-mi voi va rog, cum, ca pe mine ma depaseste. Merci.
__________________ Life's a bitch but I'm her pimp... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|