![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema sunet Help please!
Am o placa de sunet SoundBlaster Audigy SB0090. A fost pusa si pe calculatorul vechi si a mers perfect,zilele trecute mi-am cumparat un sistem nou si am pus placa de sunet (nu o folosesc pe cea onboard). Ideea este ca daca am o melodie si o deschid de mai multe ori face cam asa la 4 incercari: 1 - se aude impecabil 2- se aude impecabil 3- nu se mai aude decat mult scartzit aiurea 4- se aude melodia cu scartzit. Ideea este ca si daca dau sunetu la minim,tot se aude acel scartzait ca si cum ai zgaria tabla cu unghia. Driverele din system sunt instalate ok,fara probleme Placa on board este dezactivata din bios sistemul imi recunoaste placa,cu volume control si cu tot fara probleme. P/S Daca intru intr-un joc si imi merge sunetu ma pot juca 3 zile ca nu are probleme,doar daca ies din el si intru iar se duce naibi sunetul. Ce as putea sa ii fac?! Raman dator cui ma ajuta
__________________ Nr telefon: 0744.777.996 sau ym:tali3anu Last edited by Gogu05; 26-09-2008 at 03:17.. Reason: am uitat un detaliu :) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|