![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau | Altu' cu o urgenta: Placa video pt HD
Salut! Vreau sa-mi schimb placa pentru a mai scapa de fire prin casa. Asa ca ce ma intereseaza de la o placa noua este sa aibe iesire HDMI si o intrare pentru cablu optic din placa de baza / placa de sunet. Vreau sa scot din ea doar un cablu HDMI pana in televizor, asa ca asta ar cam fi principala cerinta. Nu vreau sa dau prea mult ca nu prea ma joc dar as vrea sa poata duce si un full hd daca e nevoie. M-am mai uitat pe aici si ca recomandare mi-a placut un 8800GT Palit. Cam asta ar fi maximul pe care as vrea sa-l dau caci am inteles ca si pe la 250 RON fac cam ce vreau eu. Nu tin neaparat la Nvidia sau Ati. Problema cu asta e ca nu stiu daca are iesire HDMI si intrare SPDIF. Pe site-ul lor scrie Quote:
dar nu stiu daca are iesire HDMI sau DVI cu convertire in HDMI (ceea ce nu as vrea).Merci. p.s. eu as vrea sa mi-o iau azi ca sa apuc sa o bibilesc in weekend. Asa ca orice sfat rapid, pana in vreo ora, va fi apreciat. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau |
ok, merci. Ma gandeam la asta: Palit 3850 256 RAM DDR3. Isi face treaba, nu? Se merita sa o iau pe asta sau acelasi model cu 512 DDR2? Merci. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|