![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Pareri Sistem
Am incercat timp de cateva zile sa fac o configuratie pentru un calculator cu pretul in jur de 2500 RON.Cum vi se pare aceasta configuratie? nu stiu ce sa aleg dintre eMAG si PcGarage care sunt mai seriosi si garanteaza k nu o sa am probleme cu piesele?:P si as mai vrea sa stiu dak incap toate componentele in acea carcasa(in special placa video despre care am auzit k are dimensiuni destul de mari) ![]()
__________________ Stelist pana la moarte si dincolo de ea! ![]() | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Forza Steaua! :evil:
Ce monitor ai/o sa-ti iei? Mai precis rezolutia la care te vei juca... 19"(1280*1024) sau 22"(1680*1050) sau 24" (1920*1200)? Pana imi raspunzi uite sugestia mea atasata in aceiasi bani... cat despre sistemul tau, nu are absolut nici un rost sa iei acele memorii HiperX extrem de scumpe de pomana si sursa aia...
__________________ Prins dopat cu tehnologie Last edited by RicaNeaga; 27-09-2008 at 16:34.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
ma gandeam la un monitor samsung de 19" -------------------- Editare ulterioară -------------------- ramii ok,la carcasa as vrea ceva mai deosebit gen aia pe care am ales-o eu iar la sursa habar nu am :-?? 9800GTX+ este cu mult mai slaba dekt HD4870?
__________________ Stelist pana la moarte si dincolo de ea! ![]() Last edited by CoSm1N; 27-09-2008 at 17:00.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ok... 4870 e cam prea buna pentru 1280*1024... uite aici. La ce pret are, un Gigabyte 4850 cu racire zalman si care poate fi overclock-at pana la minim 700 MHz la core, pare a fi o alegere mai buna ca raport calitate pret. Si 9800GTX+ are avantajele sale, precum physx. Sincer, nu stiu nici eu care dintre ele e mai recomandabila pentru tine... alege-o tu... Deci... vezi atasat... sursa ia-o neaparat Corsair VX450... daca Antec 300 nu e destul de cool, ia si Recom-ul... Iar emag-ul e mai ieftin acum ca pcgarage...
__________________ Prins dopat cu tehnologie | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
E perfecta sursa Corsair pentru ca are o calitate exceptionala... si nu stiu daca 9800GTX+ incape in acel Recom (acelasi model ca si Raidmax Ninja)... teoretic avand in vedere ca e gandita ca o carcasa de gaming 90% intra... in Antec 300 intra sigur...
|
| | #8 (permalink) | ||
| Biip Fiorentina
Cu placere... si daca vrei sa faci pe viitor overclocking (acum nu are rost, poate cand o sa apara niste jocuri mai pricopsite) si ai si un cooler cat de cat mai silentios, asta imi merita clar banii... si daca te gandesti de acum la overclock, memoriile astea de 1000 de MHz au un pret foarte bun...
|
| | #10 (permalink) | ||
|
E bun cooler-ul stock.... insa nu e foarte silentios in load... si cum vad ca nu te intereseaza occ-ul si daca vrei doar un plus de silentiozitate, atunci poti lua Scythe Katana 2... Succes cu sistemul si marti cu Fiorentina.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|