Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > PC Setups & Recomandări

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-09-2008, 16:52   #1 (permalink)
Registered User

Ce laptop sa iau dintre cele 2 ?

Trebuie sa iau un laptop pe firma . Va fi folosit exclusiv pt internet si office (word , excel) . Am nevoie si de sistem de opeare cu licenta. Variantele sunt:

Prima varianta :

http://www.avicena.ro/produse/183-no...xalc0y137.html

Deci : Celeron 1860 mhz , 80 GB , 1 GB DDR contine si licenta Windows Vista Home basic . Totul la ~1400 RON

Cea de a doua varianta :

http://www.avicena.ro/produse/183-no...-3a2g16mi.html

Deci : Core Duo 1730 , 160 GB , 2 GB DDR , fara sistem de operare - 1.650 RON . La care mai adaugam si licenta si ajunge ~1950 RON

Stiu care e mai bun . Problema e ca nu stiu daca se merita ~550 RON in plus pentru varianta a 2-a ( discutiile sunt strict la procesor si cantitatea de memorie RAM) tinind cont de utilizarea calculatorului la aplicatiile de care am zis in primul paragraf . De asemenea , nu stiu daca 1 GB Ram e suficient pentru un sistem office cu Vista . NU ma cramponez de acest SO , dar iau calculatorul pe firma , vreau sa am licenta si nu stiu daca am voie ( de fapt , nu prea cred) sa instalez XP daca eu am licenta de Vista

PS: Am niste motive pentru care doresc sa cumpar de la firma de la care am data cele 2 linkuri , motive pe care nu e cazul sa le dezbat aici , asa ca ma rezum la oferta lor

milica is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > PC Setups & Recomandări

Thread Tools

Posting Rules