![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Militari | Probleme M Audio Revolution 5.1
Am placa aceasta de sunet ,se aude bine ,merge bine numai ca are o buba si nu imi dau seama de unde este. cu driver-ul aparut prin 2007 am observat ca dupa restart/shut down nu isi pastreaza setarile ,respectiv din meniul surround sound setarile erau pe deafault si de fiecare daca cand deschideam pc-ul trebuia sa intru sa pun setarile la loc cu driverul nou aparut prin mai am scapat de o belea si am dat de alta....acum isi pastreaza setarile de surround dar dupa restart/shut down sunetul este la maxim ,cu toate ca volumul este acolo unde l-am lasat! Exista vreo rezolvare? nu de alta dar este stresant sa deschizi pc-ul si sa auda si vecinii melodia de start de la windows ![]() multumesc | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
eu am varianta 7.1, dar banuiesc ca meniul de control este asemanator... deci ai undeva niste preseturi pt anumite tipuri de boxe...acolo tre sa-ti faci si tu un preset al tau si sa ii dai un nume si o salvare...apoi a pastra setarile tale... | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
si eu am varianta 7.1 de catva ani dar nu am avut probleme de genul asta.Eu merg pe win XP home edition sp2.. pe pagina lor nu mai gasesti driver din 2007 win XP-driver 2004 win xp sp2 -driver 2008 win xp sp3- driver 2008 http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=driver | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Militari |
am stat geana pe pagina cu drivere ,parca avea un driver prin mai 2007 iesit si asta ultimul...problema inca mai persista dar pe jumate sa zic asa...adica cu driverul vechi dupa ce aprindeam calcu trebuia sa setez din nou SRS Dialog Clarity si SRS TruBass la fel si volumul master ,deci nu isi pastra setarile dupa restart/shut down Acum cu ultimul driver setarile de la surround raman in schimb master volume se da la maxim dupa restart./shut down.... am testat placa pe alte 3 calc diferite si aceasi problema! | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|