![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| carnati@Media dot
Pt ca nu reusesc sa gasesc nu rezolvare dar macar intelegere la cei de la mediadot postez si eu pe forum, ca tristul fara de viata ![]() Nush daca am nimerit bine zona unde sa imi scriu si eu pasul... era mai demult un thread cu experienta fiecaruia legata de magazinele IT dar nu l-am mai gasit Am dus la ei o placa video care era in garantie in momentul in care nu a mai functionat. Au trecut mai mult de 2 luni dar nu am primit nici un raspuns (desi pe certificatul de garantie scrie ca o sa mi-o tina maxim 1 luna) Urmarea.. mai jos.. dau copy/paste de la ce am postat pe forumul lor Quote:
gata, ma simt deja mai bine PS: si link-ul catre ei, pana nu imi sterg postul http://www.dotforum.ro/showthread.php?p=400#post400 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
man vezi ca si eu am avut probleme cu ei cu garantia la un telefon mobil. M-au pus sa le trimit telefonul de 3 ori in 4 luni zicand ca nu are nimic,ajunsesem sa le trimit si cd-uri cu inregistrari video cu problemele pe care le avea telefonul,dar ei cu nerusinare ziceau ca nu are nimic.Plus ca nu ma sunau niciodata,se facea uitat pe la ei. Pan la urma am trimis plangere la OPC bucuresti si intr-o luna de zile am primit banii inapoi pe produs. 8 mil. Mergi cu incredere la OPC,sigur stiu de Mediaidiotii aia. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Cel mai probabil o sa mai fac o data drumul pana la sediul lor si sa fac un mare scandal acolo, la frontdesk (desi tantiile de acolo nu au nici o vina). Ma oftic, da ma oftic rau de tot pt ca am reocmandat pana acum magazinul asta la mai multi prieteni, numai vara asta le-am facut vanzare de vreo 100 mil de lei vechi cu colegul de apartament si cu inca 1 prieten | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Mi se pare normal sa vi se intample asta, atata timp cat astia nu isi platesc furnizorii. Eu am factura de la ei neplatita din mai anul asta. Ce credeti voi ca se va intampla cu cei care cumpara foto frame-uri de la ei sau alte produse pe care le-au cumparat de la mine si nu le-au platit. Silvia Olaru, fosta patroana, nici macar nu mai raspunde la telefon. Plus ca la ei e o debandada de nedescris. Au numai speriati si incompetenti si pur si simplu nu le pasa de ce fac.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|