![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | Intrebare despre sistem
Salut Am urmatorul sistem: amd athlon x2 3800+ sapphire ati hd 4850 (modelul de referinta, cu racirea originala) hdd 250 gb memorie 2gb placa baza nvidia nforce 4 sursa antec de 500w venita cu carcasa toate compontele sunt stock , nu am facut overclock Placa video are fanul setat la 40% din profil, sta pe la 55-60 in idle si vreo 80-85 in load Driverele pentru placa video sunt catalyst 8.8 iar pentru placa de baza am luat ultimele drivere Am urmatoarea intrebare: Am incercat demo-urile de la pes 2009 si fifa 2009 si am observat ca se miscau sacadat.Am rulat cu fraps si am vazut ca inregistreaza constant 60 fps dar totusi se misca sacadat cand trec de la un ecran la altul (fug cu jucatorul sau dau o pasa lunga) sau uneori chiar in acelasi ecran. Este ceva in neregula cu vreo componenta hardware sau ceva de la demo ?(jocurile se misca bine in varianta full?) Am jucat pes 2008 full si merge foarte bine. Crysis warhead merge binisor la 1152*864 pe entushiast cu shadows la gamer Antivirus folosesc avg free edition updatat la zi am uitat sa spun: sistemul de operare windows xp sp2 Last edited by onewithoutname; 03-10-2008 at 15:28.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|