Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > PC Setups & Recomandări

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-10-2008, 01:49   #1 (permalink)
Registered User

Recomandare sistem 2100 ron

Sal,m-am gandit la un sistem din care sa nu lipseasca ur:
Placa de baza MSI P43 NEO F
Procesor Intel Core 2 Duo E8500 BOX
Sapphire Radeon HD 4850 512MB
Restul...hdd,sursa,carcasa,ram si dvd-rw las pe cineva care se pricepe mai bine.As dori sa-mi recomandati un sistem complet din care sa nu lipseasca cele 3 componente alese de mine.Ms anticipat.Totusi...daca vre-una din cele 3 componente alese de mine nu e solutia optima pt un sistem la 2100 ron as vrea sa-mi ziceti,sa nu dau $ degeaba

Stall is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2008, 03:10   #2 (permalink)
Registered User

RicaNeaga's Avatar

Cu placa de baza ai dreptate - foarte buna in banii ei.

E8500 e prea scump pentru bugetul tau, plus ca nu prea ai nevoie de un procesor mai bun ca E8400 in nici un joc.

Vizavi de cea mai buna implementare 4850, citeste acest thread. Daca nu vrei acest Gigabyte, si vrei neaparat Sapphire, atunci ia-o pe asta.

Restul atasat. Ar fi bine sa mai pui niste dolarei daca exista aceasta posibilitate pentru un hard mai maricel mai ales si pentru mai mult ram (in cazul in care va fi folosit vista ca so). In nici un caz pentru E8500, mai ales ca la noile ,,cotatii" diferenta a ajuns la aproape 100 de ron fata e E8400.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	04.10.png
Views:	165
Size:	67.8 KB
ID:	391115  

RicaNeaga is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2008, 11:06   #3 (permalink)
Registered User

f bun sistemu ricaneaga,m-am uitat pe mediadot si 618 ron era E8500,mai scump cu 18 ron decat E8400,d-asta il bagasem,stiu ca nu-i mare dif,carcasa antec tre` neaparat?daca as lua una mai ieftina pe la 100 ron mi-ar ajunge si de un hdd de 640 gb sau inca 2 gb ram.

Old 04-10-2008, 11:37   #4 (permalink)
Registered User

RicaNeaga's Avatar

Nu ti-ai gasit un moment excelent sa-ti iei sistem datorita fluctuatiilor cursului de schimb leu-euro si leu-dolar. Uite aici. Nu cred ca o sa gasesti sub 650 ron E8500-le. Iar de mediadot am auzit numai ,,de rau" in ultimul timp aici pe forum, deci o sa ma rezum ca recomandari in viitor la emag si pcfun in principal, care oricum au preturi foarte bune.

Cat despre o carcasa mai ieftina, nu prea ma pricep. Las pe altii sa-si dea cu parerea si sa-ti faca o recomandare. Eu cred oricum ca Antec 300 la ce ofera are un pret exceptional.

Si, repet, nu e deloc cazul sa ,,tanjesti" dupa E8500. E8400 e suficient, si intr-o carcasa precum Antec 300 si cu un cooler mai bun pe viitor il poti duce destul de usor la minim 3.6 GHz. Nu ca ai avea nevoie in viitorul apropiat...

RicaNeaga is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2008, 11:50   #5 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by RicaNeaga View Post
Nu ti-ai gasit un moment excelent sa-ti iei sistem datorita fluctuatiilor cursului de schimb leu-euro si leu-dolar. Uite aici. Nu cred ca o sa gasesti sub 650 ron E8500-le. Iar de mediadot am auzit numai ,,de rau" in ultimul timp aici pe forum, deci o sa ma rezum ca recomandari in viitor la emag si pcfun in principal, care oricum au preturi foarte bune.

Cat despre o carcasa mai ieftina, nu prea ma pricep. Las pe altii sa-si dea cu parerea si sa-ti faca o recomandare. Eu cred oricum ca Antec 300 la ce ofera are un pret exceptional.

Si, repet, nu e deloc cazul sa ,,tanjesti" dupa E8500. E8400 e suficient, si intr-o carcasa precum Antec 300 si cu un cooler mai bun pe viitor il poti duce destul de usor la minim 3.6 GHz. Nu ca ai avea nevoie in viitorul apropiat...
k,ms mult.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > PC Setups & Recomandări

Thread Tools

Posting Rules