![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Sursa pt BFG GTX260 MAXCORE 216
Spuneti-mi va rog daca este suficienta sursa asta pt placa video din titlu :Sursa Antec TruePower Trio 650 BFG zice ca este necesar un amperaj de 38A iar sursa asta are 3 rail-uri de 12V cu cate 19A max. E suficient ?Partea naspa e ca deja am comandat sursa. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
E de fapt single rail sursa si o sa faca fata, dar are performante indoielnice Nu poti sa anulezi comanda si sa comanzi Corsair TX 650? | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Cred ca e expediata deja (la un loc cu proc.,ram,hdd,placa de baza) Doar daca ar fi de acord sa le-o trimit inapoi si sa-mi dea alta. Placa video parca are 2 slot-uri (a cate 6 pini)de 12V fiecare.Deci va trebui sa bag 2 din cele 3 linii ale sursei de 12V/19A...si amperajul se aduna 19+19 sau cum ? | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ceva de lectura : Single vs. Multiple +12V rails: The splitting of the +12V rail - jonnyGURU Forums In principiu pe utilizator nu-l intereseaza detaliile de genul asta, mai ales ca sursa asta are un singur rail de 52A(624W). Problema ta nu sunt rail-urile, trebuie doar sa ai o carcasa bine aerisita. Nu o sa ajungi tu la un consum ca cel din review, dar nu e bine sa risti. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|