Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > PC Setups & Recomandări

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

View Poll Results: Ce stick de 8Gb?
A-Data MyFlash PD7 11 61.11%
KingMax U-Drive Blue 7 38.89%
Voters: 18. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-10-2008, 15:22   #1 (permalink)
Registered User

Stick flash usb 8gb ieftin?

Salut!

Dupa o teapa marca Corsair Voyager (o sa revin) si pentru ca am vazut ca preturile au scazut si pe aici binisor, as vrea sa-mi cumpar din ro un stick nu prea scump, sa rezolv cu garantia mai repede in caz ca am nevoie. Ce imi recomandati?

Cerintele mele ar fi :
8 Gb, sa aiba o viteza acceptabila Scriere: 10 mb/s Citire: 25 mb/s, pret 60-70 Ron, garantie mare.

(si cerintele mai specifice, sau poate cum mi-ar place sa fie, ideale:
sa fie compact, fiabil, sa pot sa-l dau la mai multe persoane fara sa strice imediat, sa aiba buton de read-only ca la discheta, stiu ca unele aveau. Si altele... le-am pus in paranteza. Totusi un asemenea stick, ce pret are?)

Dupa ce am citit pe net, m-am oprit la doua modele: A-Data 8GB MyFlash PD7 si KingMax U-Drive 8GB Blue. Diferenta dintre cele 2 ar fi cam 10 Ron, A-data e mai scump, insa are garantie mare. Viteza am inteles ca e cam la fel si destul de buna: 30mb citire si 10mb scriere. Ce parere aveti? Are cineva modele astea? Alte recomandari?

Last edited by flyer; 09-10-2008 at 15:41..

flyer is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 15:49   #2 (permalink)
Registered User

mascotzel's Avatar

cred ca ADATA e mai bun

mascotzel is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 16:03   #3 (permalink)
Registered User

Micro's Avatar

Quote:
Originally Posted by flyer View Post
Dupa o teapa marca Corsair Voyager...
Ciudat. Eu am 3 bucati Corsair Voyager 16GB si sunt foarte multumit de ele.
Am vazut ca unii le folosesc in Eee PC-uri pe post de SSD datorita performantelor.

Micro is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 21:11   #4 (permalink)
Registered User

Si eu stiam ca Corsair e cel mai bun, si mi-am luat un Corsair Voyager, am zis, ca sa scap de griji. Numai ca am zis sa fac o afacere si l-am luat din afara, de la mama lui. O singura data, am apucat sa-l folosesc, am scris ceva pentru niste prieteni, doi au apucat sa-l foloseasca, al treilea nu l-a mai vazut deloc. Am incercat pe mai multe sisteme, insa nu mai era vazut. Nu mai vreau sa aud de Corsair. Oricum era si varza, pe la inceput scria cu 9 mb/s, insa pe la sfarsit a scazut pana la 3 mb... Vorbesc de teste reale cu total commander, nu hdtune care nu te ajuta cu nimic. Am citit pe net, ca Corsair ar fi scos doua modele unu bun cum il stia toata lumea, si unu slab mai nou.

Sunt din ce in ce mai convins ca in IT, nu e valabila zicala aia "cat dai atata face", ci trebuie sa stii ce iei. Vorbesc din experienta, pe pielea mea, nu dupa reclamele de pe net. Poti lua cu bani putini ceva bun, si sa dai o gramada de bani si sa iei teapa. Sunt sigur ca ambele stickuri de mai sus sunt mai bune decat Corsairul ala, si costa mai putin. Trebuia sa pun la titlu, ... ieftin si bun
Dar mai astept si pareri reale, de la cineva care are stickurile din poll, sau un alt best-buy.

Interesant pana acum, o singura opinie pro A-data, insa poll-ul e net in favoarea Kingmax.
mascotzel pe ce te bazezi cand zici ca A-data e mai bun, ai pus mana pe vreunul din stickurile astea doua? Prin mai bun, te referi la viteza de scriere, nu?

flyer is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2008, 05:57   #5 (permalink)
Registered User

dsaraolu's Avatar

Am Corsair Voyager de 8 GB la munca, este cel mai frecat memory stick din firma, il folosesc o gramada de persoane, nu a facut nici o problema pana acum. Vreo luna am avut probleme cu reteaua si tranfera saracul zeci de GB pe zi, deci cred ca ai facut parte dintre cei ghinionisti. Chiar daca ar pica tot din asta mi-as lua, parerea mea este ca rezista bine si are viteza destul de mare, oricum scrie cu 10 MB/s constant.
La Kingmax este valabil ce ai spus tu din ce stiam, adica unele sunt foarte rapide (daca stii ce cumperi practic ai parte de cel mai rapid stick) si altele bune de aruncat.

dsaraolu is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2008, 11:36   #6 (permalink)
Registered User

mascotzel's Avatar

a-data e de mai multa vreme pe piata
exista foarte multe review-uri
si poate si 20Mb/s la scriere
modelul de la kingmax e mai nou,si din teste nu e chiar atat de aproape

si,A-DATA a fost foarte mult timp un stick foarte scump,inaccesibil
preturile de acum mi se par bune

mascotzel is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2008, 16:01   #7 (permalink)
Registered User

pfft's Avatar

salut, in afara topicului insa cred ca e o alternativa foarte buna:

Memory stick Lexar JDSEP8GB-715

Memory stick Lexar JDSEP8GB-715 - Flash USB

are display pentru vizualizarea procentajului incarcarii, are soft pentru volume criptate si multe altele..

a, si sa nu uit, au suport LIVE pe site-ul oficial cu chat

pfft is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2008, 19:30   #8 (permalink)
Registered User

FresH KaT's Avatar

ADATA e mai bun, il am eu, ala cu un fel de "oglinda" pe fata

FresH KaT is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > PC Setups & Recomandări

Thread Tools

Posting Rules