![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Cooler VGA ptr Radeon 4870 ?!
Detin un Radeon Sapphire 4870 512 mb si nu imi place de loc "sa o vad " la 68 de grade C in idle ... Se poate sa imi recomande cineva un cooler vga sau o alta solutie de racire ?( sau pur si simplu sa nu imi fac griji ca nu se strica ea ??!! :P ) Am gasit pe net totusi ceva, cum poti duce fan-ul la ce turatie vrei tu ... dar problema e ca devine zgomotoasa si isi pierde din functia de a-si controla automat turatia. In alte cuvinte daca stai de 24 h pe un joc si ajunge placa la o temp f. inalta , ea nu isi mai regleaza singura turatia , ramane la cat ai setat-o tu ... deci, rezulta arderea placii. (la un moment dat) | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
iti recomand eu ceva bun...nu mai te uita la temperatura si joaca-te a mea sta la 80/100 si chiar nu ma intereseaza
__________________ DFI p965 Dark | Intel Core 2 Duo e4500@ 3.2 Ghz v1.4 | Akasa AK965 | Kingmax 2x1gb ddr2 800 Mhz 4-4-4-12 v1.95 | Gigabyte HD4850 | Samsung 2x250GB 8mb | Silverstone ST40EF 400w | Asus Mb19tu 19" | Logitech X-530 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Intr-o saptamana sper sa pot realiza (daca nu cumva stric placa in timpul inlocuirii) un review al lui Thermalright T-Rad2 in combinatie cu un 4850. Si o sa vezi mai multe atunci. Mie acesta mi se pare singurul cooler vga de luat in seama care sa merite investitia pentru un 4870. Asta pentru ca, din cate am citit, cooler-ul stock 4870 este cel putin decent.
__________________ Prins dopat cu tehnologie | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|