![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Creative X-Fi Xtreme Music sau CREATIVE SB X-Fi Xtreme Audio ( PCI Xpress)
Va rog sa ma ajutati putin, sunt pierdut. Nu am mai avut desktop de mult si am pierdut contactul cu tehologia. Vreau placa de sunet de la Creative, pentru a asculta mp3-uri. Nu ma intereseaza jocuri sau altceva, doar pt mp3. Pe care sa o aleg dintre cele doua? Are cineva idee, pe Optical In pot baga 5.1? De ce CREATIVE SB X-Fi Xtreme Audio ( PCI Xpress) este mai ieftina?
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
XtremeAudio e un rahat, un Audigy SE rebranduit care nu merita, oricum ai privi lucrurile.E chiar prea scumpa pentru ce ofera. XtremeMusic e o placa foarte buna, mai ales ca s-au rezolvat cam toate probleme cu driverele, chiar si pe Vista. La un pret mai mic decat XtremeMusic ai Asus Xonar DX si D1, care au o calitate mai buna a sunetului si vin si cu adaptoare pentru cablu optic. Tu vrei 5.1 pentru muzica? | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
+1 pentru ASUS Xonar DX dar sa vrei si calitate mai buna decat MP3uri
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+ 65W w/ HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | 8600GT w/ Accelero S1 | Xonar DX | 2xSamsung 320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 1x120mm Nexus 800rpm out | Grado SR-60 | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W w/ Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2| ATI HD3200 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 1x92mm in + 1x120mm out Nexus | Philips SHP2500 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Multumesc pentru raspunsuri. Piticul care locuieste in capul meu vrea sa asculte mp3-uri in 7.1 si orice argument logic, va fi ignorat. Stie ca muzica nu se asculta decit stereo si nu din format mp3. Si este fan Creative. ![]() Inca doua intrebari: Dintre "XtremeMusic" si Sound Blaster X-Fi Titanium | Maximum performance ... maximum immersion! care o recomandati? Aveti idee de ce XtremeMusic nu apare la Creative pe site?
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) Last edited by isarescu; 13-10-2008 at 02:58.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Vad ca la X-Fi Titanium e un Xtreme Music care in loc de Gameport are iesire coaxiala si optica si nu are decodare Dolby Digital si DTS din drivere. Tare mie ca o sa se cam opreasca subit suportul pentru Xtreme Music, din moment ce nici nu mai apare pe site, deci a fost "trecuta in rezerva". Diferente de calitate a sunetului nu cred ca sunt intre ele, doar X-FI Elite are DAC-uri mai bune, in rest sunt la fel. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|