![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Upgrade PC sau xbox
Sunt intr-o dilema mare.Detin o suma,nu prea mare, dar de ajuns sa-mi fac un mic upgrade la calculator(4850 schimbat cu 4870, Athlon 5400+ cu un phenom).problema e ca, ma gandeam ce ar fi sa-mi cumpar de banii cu care mi-as face upgrade-ul un xbox arcade(modat desigur) si sa nu am probleme o vreme buna cu nici un joc.intrebarile mele ar fi: habar nu am cum merge un xbox, nu am avut deaface cu asa ceva, asa ca, oare cum arata jocurile rulate pe un monitor LCD de 22(DVI cu rez de 1680x1050) cu xbox?E mai buna grafica pe PC?Cam cat timp ar rezista un xbox 360, la avalansele de cerinte din ce in ce mai mari ale jocurilor?
__________________ CPU:AMD Phenom II x2 550 + Arctic Cooler Alpine 64 PRO , Sapphire HD4850 512mb OC, 4gb Geil Ultra 4 Dual Channel Ram ddr2 800mhz CL4; Western Digital 500gb AAKS, Gigabyte MA78GM-S2H, lite-on DVD-Rw, Sursa Sirtec high power 450w, Ventilator 120mm Nexus+Ventilator frontal 80mm. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 Location: Bucuresti |
am fost detinatorul a 2 xbox360, ambele cu hdd-unul cu hdd de 20 si altul cu hdd de 60 jasper. te poti juca excelent cu xboxul dar fara a baga bani in adaptoare ptr. mouse si tastatura ptr. shootere nu se merita sa joci shootere decat daca te obisnuiesti cu controlerul; grafica e ok numai ca nu ai nivel de setare al calitatii(asa cum ai la PC si la capitolul asta xboxul pierde semnificativ in fata pc-ului-cu alte cuvinte NO ANTIALIASING sau etc...); am avut 2 xbox si mi-e teama ca totusi am ramas la prima dragoste: PC-ul. cam astea sunt impresiile mele personala vis-a-vis de xbox. ca sa-ti raspund direct, as tinde catre upgrade pc.
__________________ My gaming machine: I7 920@3.5ghz, Prolimatech Megahalems, Gigabyte X58 UD4, 3x1gb ddr3 Corsair CL8 Dominator, 2x HIS 5770 crossfirex; 160gb WD+500GB Seagate 32mb,Chieftec 750 watt, DVDWR LG, case noname, Fujitsu-Siemens 22". | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 Location: Bucuresti |
multe dintre jocuri au o grafica ceva mai buna pe PC in conditii de rulare normale sau nu... un Xbox este sfant, stii ca merge orice ar fi, iar mai nou, generatiile noi de jocuri am inteles ca au si AA2x ... Eu am un PC destul de bine pregatit din punct de vedere grafic, dar cea mai mare parte o petrec la Xbox pe jocuri...este altceva, este mai versatil din punctul asta de vedere, e mai fun, joci cu prietenii... si am sa merg in continuare pe o consola capabila decat un PC pe care trebuie sa-l upgradez de la an la an... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |