![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Recomandare multifunctionala(imprimanta,scaner,xerox)
Doresc sa-mi cumpar o multi-functionala care sa aiba imprimanta, xerox, scanner. Ce firme imi recomandati? ma intereseaza ceva de calitate si care sa fie durabil in timp.. de asemenea si la un pret accesibil.. ce m-ar mai interesa.. de ex daca mi se termina un cartus sa nu mai scoata deloc cum are un prieten de-al meu.. vreau ceva simplu si eficient.
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ce sa se strice? In caz ca nu stiai toata tehnologia unei imprimante sta in cartus ,nu in aparat....de aceea cartusul costa cam cat o imprimanta.Si iti mai spun daca nu printezi des iti poti cumpara inkjet dar poate sa ai norocul sa se usuce tusul in cartus....laserul e alta mancare ...de ce crezi ca sunt mai scumpe decat cele inkjet? Aaa era sa uit ,daca tii la garantie :daca reumpli cartusele aleluia garantie...asta in caz ca pateste ceva imprimanta....totusi nu uita ca este si asta o probabilitate.
__________________ Dell XPS M1330 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti |
Am avut aceeasi alegere de facut in urma cu vreo 2 ani (sau poate 3?) si, dupa ce am tot studiat site-uri si forumuri de profil, concluzia a fost cam aceeasi peste tot: Canon. Acuma nu stiu daca intre timp s-o mai fi schimbat ceva, cert e ca pe a mea o folosesc si acuma si functioneaza ca in prima zi. Despre incarcarea cartuselor nu stiu ce sa-ti zic din experienta proprie, pentru ca eu cumpar noi atunci cand se golesc. Dar din ce am vazut la un prieten care are acelasi tip de cartuse la MF lui, el l-a umplut (pe cel negru) de vreo 3-4 ori pana acum si ii merge bine mersi...
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
MP460 e a mea, nu cred sa se mai gaseasca. Uite una destul de ok: Canon Pixma MP270 (Multifunctionale) Pixma MP270 | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
Are cip. Un inconvenient din punctul asta de vedere ar fi ca (cel putin la tonerele originale cu care vine ea - la cele cumparate de pe piata nu stiu) dupa reincarcare, pe calculator va persista "semnalizarea" aia cu Ink is running low, asadar nu merg "resetate". Nu stiu cat de repede se usuca cerneala, eu am avut cartusul original pe care l-am folosit cateva (now and then) fara sa se usuce, apoi n-am mai folosit-o vreo 3-4 luni, dupa care, cand aveam nevoie intensa, cumparam cate un cartus pe care intr-o saptamana asa il si goleam, asa ca nu iti pot raspunde la intrebare.. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
?!??!?!!
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |