![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 Location: Iasi | Recomandari componente
Salut! Vreau si eu sa imi fac niste planuri pentru un upgrade total la pc ( unitatea centrala ) Placa de baza Pentru inceput: Ce firma credeti/este mai buna pentru placa de baza? Ce recomandati dintre: Placa de baza Gigabyte EP43T-UD3L, socket 775 Sau Placa de baza ASRocK P45X3-DELUXE, socket 775 Procesor Care e mai bun? Core 2 Duo sau Core 2 Quad? Ce recomandati dintre: Procesor Intel® CoreTM2 Duo E8400, 3.0GHz, socket 775 Sau Procesor Intel® CoreTM2 Quad Q8400, 2.66GHz, socket 775 RAM Un sfat pentru o firma mai buna? cum e mai bine? 1 placuta de ram, mai mare ca memorie ( 4 gb ) , sau 2 placute de RAM cu o memorie mai mica (2x2GB)? Placa video Un sfat pentru o firma mai buna? Ce recomandati dintre: Placa video Gigabyte nVidia GeForce GTS250 OC, 1GB GDDR3 256bit, DVI-I, HDMI, HDCP, PCI-E sau Placa video Sapphire ATI Radeon HD 4850 Vapor-X, 1024MB, DDR3, 256bit, PCI-E Doresc ca placa de baza, procesor, ram, si placa video sa ajunga pana in 20 de milioane ![]() Vreau pe langa astea sa-mi iau iau: Cooler procesor, Hard disk, DVD-RW ( la astea ma pricep mai bine! ) Multumesc, si sper ca ma veti ajuta! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
DDR3 pe Socket 775 nu inseamna decat bani aruncati aiurea pe geam pentru memorii scumpe deci nu recomand nici una din cele 2 placi de baza. La procesor as zice Quad-Core. RAM neaparat 2 bucati pentru dual-channel, orice firma, cea mai ieftina e perfecta. La placa video as alege varianta ATI pentru ca-i overclockata si probabil mai performanta dar probabil poti gasi o varianta mai buna decat ambele...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
in legatura cu ramul ti-as putea da un sfat, ideal ar fi 2 placute pt dual channel, iar ca firma nu stiu daca mai gasesti, dar te-as sfatui la 2x1GB DDR2 A-DATA Vitesta Extreme 800+ sunt foarte overclockabile, de exceptie, poti citi o gramada de review-uri pe net, eu personal asta am si sunt excelente 4-4-4-12 ; sau 2x2GB acelasi model, dar nu stiu daca s-au adus si la noi in tara, eu cand le-am luat pe astea nu erau inca aduse 2x2Gb, dar nu m-am mai interesat
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
No offence, man, dar la banii care ii ai de investit ce ai propus tu e cam depasit. "Componente 2000" - Wishlist la PC Garage | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 Location: Iasi |
ok, dupa ce am citit ce mi-ati scris mi-am schimbat parerea (in bine :P) cred ca am sa raman pe configuratia asta "Configuratie pc procc i5" - Wishlist la PC Garage daca credeti ca puteti aduce imbunatatiri, sau alte recomandari cam in aceasi bani, sunt bine venite! multumesc | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Quote:
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 Location: Iasi | Quote:
daca nu, nu mi-e greu sa schimb modelul de rami! multumesc pentru sfat | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 Location: Iasi |
@kjaskar Am facut wishlist ca sa vad arat ce anume vreau ..ca idee @Maxcoreocx asta asa-i! oricum tot pe alea vreau sa ma bazez | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |