![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 | Recomandare placa de baza sau upgrade
Salut, sistemul meu actual contine: Gigabyte EP35-DS3R E8400 ddr 2 - 4 X 1GB A-Data Vitesta 800+ ATI 4770 1.am in plan sa schimb mb (f buna dupa parerea mea) cu o alta mb care sa suporte crossfire pt a cumpara inca un ati 4770. deci, as aprecia recomandarile voastre pt o placa de baza 775, cu ddr2 si croossfire. Nu ma intereseaza 1000 de usburi, bluetooth sau alte optiuni high end - vreau o placa in segm "performance". 2. De asemenea nu stiu catre ce chip sa ma orientez p35, 45 sau .. ? ----------II----------- 3. o alta varianta de upgrade, este sa skimb doar placa video - dar aici intervine o alta problema : am o carcasa antec sonata3 cu sursa earthwatts de 500 W si am obs ca placile vechi din seria 4xxx consuma mai mult decat 2 X 4770, datorita tehnologiei de fabricatie, la fel si nvidia cu GT2xx (seria 5xxx nu ma intereseaza in acest mom - pret ff mare pt ce ofera) Multumesc anticipat !! | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Quote:
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 |
am folosit tot felul de calculatoare pt a determina puterea necesara pt sis meu (in var. cu 2X placi video) si am primit ca raspuns valori intre 350W si 550W !! ![]() si cum 2X4770 consuma mai putin ca un 48xx, am vrut sa fiu sigur ca sursa "duce" o placa de genul ala. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |