![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| MB+CPU=?
Salutare, am pierdut contactul cu ce mai este nou in domeniu sima intereseaza un upgrade la configuratia mea actuala 939 x2 4200+ cu 2GB DDR + 4870. Ptr ce vreau sistemul? Pai ma mai joc din cand in cand pe TV la 1900x1080 dar nu ceva f avansat dpdv al graficii, in rest chestii de office,nimic special. Am in plan si un monitor de 22". Inital plecasem pe ideea de un E5200 pe 775, dupa care am ajuns la E6300 tot pe 775,dar deja nu mai sunt sigur... Am observat ca memoriile DDR2 tind sa se scumpeasca si sa isi faca locul cele DDR3, asa ca am ajuns la o varianta de AM3 cu un Phenom x2 550 BE sau un X3 720 BE, nu stiu la care din cele procesoare 2 rata succesului de deblocare este mai mare. Asa ca va rog sa imi recomandati un CPU+MB pana in 7-800 RON. Multumesc anticipat! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Quote:
"amd" - Wishlist la PC Garage Oricare dintre procesoarele enumerate de tine sunt bune(X2-550 sau X3-720)Athlon II X4 este mai performant la un pret mai mic. Nu mai poti debloca nimic cu el insa, dar si cu celelalte sunt sanse minime. http://www.tomshardware.com/reviews/...us,2414-6.html | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |