![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Constanta | Recomandare PC ~2000 Ron
Salut! Va rog sa-mi recomandati si mie o configuratie echilibrata in aproximativ 2000 Ron,fara monitor. Pc-ul va fi folosit pentru net,filme,un joc ocazional (nu am pretentii exagerate la rezolutii mari). Nu am favoriti la producatori AMD,Intel,Nvidia etc. Va multumesc. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
eu ma gandeam la asta: "20 mil all_in_one_sistem" - Wishlist la PC Garage daca mai scoti 114 lei, iti recomand cu incredere si coolerul asta: ZEROtherm ZEN FZ120 Cooler - PC Garage
__________________ waiting for my BAN | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Ceva de genul. DDR3 nu te ajuta cu nimic fata de DDR2 la AMD. Iar cu acel proc ai sanse de peste 70% ca schimband in bios 2 setari (ACC pe auto si voltajul procesorului la 1.45 V sau max 1.475 V) sa il deblochezi intr-un quad-core stabil. oricum si ,,doar" dual-core e un procesor excelent pentru ce ai tu nevoie. Succes!
__________________ Nimeni nu stie ca-s celebru... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Constanta |
Imi poate oferi cineva o configuratie si pe Intel? De asemenea daca sunteti draguti sa imi explicati cam care ar fi diferentele intre 4770 si 4870 dintre cele 2 configuratii puse de RicaNeaga si Tonito. Si de asemenea am uitat sa mentionez in primul post as dori sa fie cat de cat "linistit" sistemul,sau macar ventilatoarele sa le pot controla cumva,preferabil automat. P.S daca mai mananc cate un "L" imi cer scuze dar pe laptopul de pe care scriu lipseste tasta. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Braila |
O configuratie pe Intel ar fi mai slaba decat cele doua configuratii prezentate mai sus, in acelasi pret, acum ai de ales, ambele mi se par bune, prima configuratie ar fi ceva mai buna pt gaming(are placa video mai puternica), intre procesoare nu-i mare diferenta, X2 545 poate fi dus si el pana la 3,8GHz chiar daca nu e black edition , dar cum tu spui ca nu prea te joci, ramane la alegerea ta. Diferenta dintre HD4770 si HD4870 este destul de mare in favoarea lui HD4870
__________________ Mobo : Gigabyte GA-P35-DS3 / CPU : Intel E8200, 3200MHz / GPU : Gigabyte HD 5770 / Ram: 2x2 Gb Team Group-Elite-800Mhz Sursa: Fortron Blue Storm II 400W / HDD1: WD 320AAKS, HDD2: WD 250KS / DVD-RW LG GSA-H22L + DVD-RW Samsung SH-S203D Monitor: LG L204WT-BF / TV tuner: Kworld Global TV PVR-TV 7131 | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Braila |
Pentru procesor ar fi bun coolerul recomandat de Tonito adica FZ120, daca nu-ti permiti acel cooler atunci iei Arctic Cooling Freezer 64 PRO PWM Cooler - PC Garage , in rest mai cumperi un cooler silentios de 120 pt scoaterea aerului din carcasa http://www.pcgarage.ro/ventilatoare/...silent-120-mm/ sau cel care-l are RicaNeaga in configuratia lui.
__________________ Mobo : Gigabyte GA-P35-DS3 / CPU : Intel E8200, 3200MHz / GPU : Gigabyte HD 5770 / Ram: 2x2 Gb Team Group-Elite-800Mhz Sursa: Fortron Blue Storm II 400W / HDD1: WD 320AAKS, HDD2: WD 250KS / DVD-RW LG GSA-H22L + DVD-RW Samsung SH-S203D Monitor: LG L204WT-BF / TV tuner: Kworld Global TV PVR-TV 7131 | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Constanta |
Va multumesc pentru sfaturi. Am combinat un pic cele 2 recomandari si am ajuns aici "adil" - Wishlist la PC Garage Am trecut un pic peste 2000 dar asta e !!! Ce va rog acum e sa aruncati o privire si sa-mi spuneti daca este o configuratie echilibrata sau daca am uitat ceva de adaugat (stiu ca nu are CD/DVD dar am vreo 3 prin casa).
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 |
uite aici un articol ref la upgrade coolere stock http://www.tomshardware.co.uk/heatsi...iew-31668.html si aici un articol ref la ram-ul placii video vs diagonala monitorului tau How Much RAM Does Your Graphics Card Really Need? : Introduction daca citesti macar pagina de concluzii, o sa iti faci singur o idee. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |