Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > PC Setups & Recomandări

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-11-2009, 19:20   #1 (permalink)
Registered User

schimbare hdd cheetah sau raptor??

salut. nu stiu prea multe despre calculatoare dar recent am primit Windows 7 si as vrea sa il instalez dat fiind faptul ca am Vista ultimate(tot cu licenta) de care nu sant prea incantat deoarece se misca cam greu. am un dual core de 3,o placa video atti x1800series de care sant multumit deoarece cele 2 monitoare de 24 se vad bine ,sursa corsair de 850w,4gb ram placa baza asus P5Q si hdd samsung f1 de 750gb cumparat de 2 luni. am tot auzit de hdd cu 10 si respectiv 15 mii rot/min care ar fi mai bune. am gasit pe okazii si de 15 mii si de 10 mii la preturi convenabile mie doar ca cele cu 15 mii au interfata sas-scsi la care trebuie ceva controller pe care l`am gasit la 200 ron. acum nu stiu ce sa fac.. sa iau un raptor de 150 -300 gb 10000 Rot/min sau sa iau un cheetah mai mic si sa iau un controller la el si ajung tot la banii pe care ii dau pe un raptor.nu as vrea complicatii,adica sa iau si controller la ala cu interfata sas-scsi si sa nu mearga ceva bine sau sa apara ceva probleme.. nu ma intereseaza marimea hdd deoarece vreau sa pun doar sitemul de operare . am nevoie de cateva sfaturi de la voi,cei care stiti mai bine. multumesc anticipat.

cristianAR82 is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 20:27   #2 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Decat sa dai banii pe Cheetah + adaptor mai bine iei un SSD...

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 20:32   #3 (permalink)
LR
Registered User

Quote:
Decat sa dai banii pe Cheetah + adaptor mai bine iei un SSD...
Cea mai buna solutie !

LR is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 22:17   #4 (permalink)
Registered User

dupa cum am spus.. nu cunosc despre calcullatoare.. poti fi mai explicit te rog?ce e aia SSD? multumesc anticipat.

cristianAR82 is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2009, 11:28   #5 (permalink)
Registered User

Solid State Drive - Un hard performant rapid cu timp de acces 0.1 ms care nare parti mecanice in miscare, e ca un super-card de memorie.

Raid3n is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > PC Setups & Recomandări

Thread Tools

Posting Rules