![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Iasi | incompatibilitate Gigabyte - Corsair
detin o placa ep45-DS3R si un kit 2X1GB CORSAIR TWIN2X2048-8500C5D rev5.1.(cpu E8400 E0,daca asta conteaza).Problema e ca nu reusesc sa fac sistemul sa ruleze stabil decat in single channel(mem in slot 1+2 sau 3+4).in dual ch,am random bsod,freeze,indiferent de setari voltaje,latente .nici la 800mhz 5-5-5-18 nu s-a schimbat cu nimic situatia. Astept recomandari cu un model full compatibil(ma gandesc la 4gb muskin sau Teamgroup Xtrem Dark)sau eventuale setari pt a face kitul meu sa ruleze stabil Ms | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Poti incerca sa faci un update de bios, poate se rezolva. Daca e sa iei alte memorii iti recomand Mushkin ddr2 1066 seria performance (eu le tin la 1074Mhz cu voltajul default). N-am avut nici o problema de incompatibilitate cu ele si numai ele stiu cate placi de baza au vazut (dfi, gigabyte, asus).
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am un gigabyte EP45-DS3 si am trecut prin mai multe kituri de Corsair, iar in momentul asta am acelasi kit ca tine si nu am avut niciodata nici un fel de problema. Voltajul l-ai setat corespunzator? (Ctrl+F1 in bios and check again)
__________________ Shoot first ! ask questions later | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |