brat Configuratie PC Gaming <Take 2>
Results 1 to 5 of 5

Thread: Configuratie PC Gaming <Take 2>

Registered User

Configuratie PC Gaming <Take 2>

Acum aproximativ o luna cu ajutorul vostru, si dupa 3 pagini de discutii am ajuns la o configuratie , spun eu extrem de balansata pentru noul meu "copil":

"Radu - 1" - wishlist de RaduPavel

Avand in vedere ca o parte din bani de la momentul respectiv s-au dus pe alcool si fete cu moravuri mai mult sau mai putin indoielnice, sa nu spunem usoare; nu am apucat atunci sa imi fac comanda.

Acum cand am incercat am observat ca unele componente nu mai sunt in stoc.

1. Va rog, pe cat posibil sa imi indicati ce alternative de replacement as avea pentru ele.
    2. Merita sa astept ca ele sa revina in stoc?

-Cu rugamintea ca totalul , in cazul unei sugestii sa nu depaseasca 3200 RON va multumesc din nou anticipat si astept raspunsurile voastre-

Registered User georgik12's Avatar
    Se mai pot face unele imbunatatiri..placa de baza nu ai nevoie?
    Pentru ce vrei cooler after-market? Procesorul nu permite OC,iar cel stock e ok.
    http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/473460/
    Adaugate in cos,produsele au si unele reduceri
    Last edited by georgik12; 08-02-2012 at 18:56.
    Ai fost multumit de acest raspuns? Atunci ma poti ajuta la randul tau folosind codul VJHWZLT6 in comenzile tale de pe PC Garage si vei beneficia de o reducere in valoare de 1%.

Registered User
    Eu sunt un mic newbie in ceea ce priveste toata tevatura OC/limbaj tehnic.

Placa de baza ar trebui sa fie un ASRock H61iCafe dar e o probema cand o caut sau incerc sa o adaug in cos. Nu stiu ce e in neregula.

Discutia precedenta unde foarte multi m-au ajutat cu recomandari e aici: Configuratie PC Gaming

Registered User georgik12's Avatar
    E o problema de la site. Ti`am dat un mesaj privat. Te rog sa`mi raspunzi
    Ai fost multumit de acest raspuns? Atunci ma poti ajuta la randul tau folosind codul VJHWZLT6 in comenzile tale de pe PC Garage si vei beneficia de o reducere in valoare de 1%.

Registered User
    Daca poti lua de la 2 magazine recomandarea mea este asa:

De la eMag wishlist-ul asta:

Wishlist Highst

Si de la debo:
    Sursa Seasonic 520W S12II-520 Bronze - Seasonic chiar sunt producatori de surse (nu fac rebranding de OEM) si sunt recunoscuti ca fiind printre cei mai buni. [ http://whirlpool.net.au/wiki/psu_manufacturers ]

Placa video Gigabyte nVidia GeForce GTX560Ti 1GB - Este mai ieftina ca in alta parte, Gigabyte au reputatie destul de buna si un 560Ti e tot un 560Ti oricum l-ai lua daca are sistem de racire OK. [tu de ce nu vrei sa mergi pe ATI?]

Placa de baza ASUS P8H67 REV 3.0 - Chiar daca zice lumea ca AsRock sunt mari si tari acum eu personal nu as merge pe ei. M-am lecuit pe urmatorul deceniu de AsRock (este doar o parere subiectiva)

Memorie Corsair DDR3 8GB/1600MHz (2x4GB) Vengeance (Sunt mult mai OK Corsair in general, folosesc doar chip-uri cu calitati dovedite in modulele lor [ in general Micron sau Samsung ], au specificatii mai bune si pret mai bun)

Procesor Core i5 2400 mult mai ieftin decat in alte parti

optiune unitate optica debo: DVD+/-RW SATA Lite-On IHAS122-18 Bulk Negru - din experienta LiteON mereu s-au comportat mai bine decat LG(HL-DT-ST), Samsung, Sony... alegerea e a ta

Daca gasesti si o carcasa care sa iti placa si un HDD la debo poti face comanda doar de la ei. Pot sa iti dau un voucher de 3% si la ei. Daca iti trebuie da-mi PM...
    Last edited by ghjftt; 08-02-2012 at 19:59.
    Daca vrei neaparat sa cumperi de la PC Garbage foloseste codul PN77HUYN pentru a obtine o reducere de 1%.
    ...sau cumpara de la un magazin care chiar isi respecta clientii si are preturi mai bune...
    Da-mi un PM daca vrei [gratis] cod / voucher de discount 3 % pentru eMag sau evoMAG si vrei sa faci o comanda suficient de mare cat sa se merite

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post