![]() |
| | #2022 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
| ||
|
| | #2023 (permalink) | ||
|
evident caz n-au nika filmele pe tft... mai ales daca e pva. ma rog io n-am nici un regret ca am renuntat la nokia 445pro crt de 21". era f misto si ala dar ma impac mult mai bine cu asta, ca sa nu mai vb de spatiu ocupat
__________________ ce faci baietii? va simteti bine? | |||
|
| | #2024 (permalink) | ||
|
caut si eu de ceva vreme un monitor multi-purpose de 19'' Pana in 1300 ron gasesc ceva mai bun decat ViewSonic VX922 ?? http://www.cel.ro/monitor-lcd-19-viewsonic-vx922-l
__________________ Succesul inseamna sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm | |||
|
| | #2025 (permalink) | ||
|
dar ce e asa bun la monitoru ala de costa 13 mil? eu vad diferente f mici de specificatii intre monitoare de 9 mil si 13 mil, dar preturile nu le justifica. poate ma lamureste si pe mine cineva n00b vreau sa imi iau si eu in cateva luni un lcd de 19 si teoretic stiu ce s a caut la el... dar vad spec asemanatoare si diferente mari de pret edit: care e timpul maxim de raspuns pt a nu avea NICI o pb in jocuri? 4ms sau 8ms? la contrast spunea cineva ca si 500:1 e suficient... cu ce firme ati avut probleme cand ati vrut sa schimbati monitorul? (in garantie) asta cum vi se pare? http://www.cel.ro/monitor-lcd-19-benq-fp93gx-l sau asta http://www.cel.ro/monitor-lcd-19-samsung-940b-l diferenta la unghi ceva mai ieftin: http://www.cel.ro/monitor-lcd--19-benq-fp91gx-l despre philips si lg ce parere aveti?
__________________ Hate it or love it the Underdawg's on top... Last edited by Kickazz; 15-08-2006 at 10:02.. | |||
|
| | #2026 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Am un Samsung 193P de vanzare, inca in garantie. Ti-am dat un pm. http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=194705
__________________ live fast, die young and leave a good looking corpse | |||
|
| | #2028 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ There is not a subliminal message in my signature. | |||
|
| | #2030 (permalink) | ||
|
@raptor - nu ma pasioneaza shooterele ![]() deci sa aleg intre 4 si 8 ms... deci diferenta de 2 mil si mai bine intre 4 si 8 doar pt astea 4 ms e? ![]() la intensitate luminoasa cu cat mai mare cu atat mai bine? care ar fi un minim optim?
__________________ Hate it or love it the Underdawg's on top... | |||
|
| | #2031 (permalink) | ||
| Quote:
Dar oricum are un pret normal acum... inainte era peste 17 mil.Eu am o obsesie cu 1980Qplus... dar n-am vazut modelul asta pe nicaieri. Desi nici 1970HR nu arata rau. Dar la banii aia (15 mil), poate se merita un L203WT (20" wide).
__________________ You know it's love when all you want is that person to be happy, even if you're not part of their happiness. | |||
|
| | #2032 (permalink) | ||
|
Eu pot sa-ti spun ca observ ghosting lejer chiar si pe un monitor de 2ms (care cifra e umflata cu nesimtire de producator), si sunt suficient de sincer sa afirm asta despre monitorul meu. 2 ms este mai bun ca 4 ms, nu e doar marketing, iar 4ms e cu mult mai bun decat 8ms (daca vorbim de GTG) - nu e vorba numai de un rating de X ms, ci si de tehnologii implicate: majoritatea TN-urilor de 8ms n-au nici o tehnologie de overvolting, pe cand cele de 4 ms au toate, chestie care se simte de departe.
|
| | #2033 (permalink) | ||
|
Pai daca esti maniac de CS trebuie sa ai minim 200fps, mouse de 300RON si pad de 200RON atunci banuiesc ca simti diferenta crt lcd dar si ghostingul. Pt un user obisnuit orice de la 12ms in jos e foarte bun. Eu doar in CS 1.6 am observat ghosting pe jaful meu de BenQ in rest nici daca ma holbez nu vad ghosting ...
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB DDR800|GTX 260|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #2034 (permalink) | ||
|
Miine cica imi trimit alt Benq FP91GX de la Oradea si mi-l trimit acasa prin curier rapid. Celalalt avea mufa DVI stricata, dar banuiesc ca a fost mai mult de n-au putut sa mi-l repare. Pacat ca am stat 50 zile fara monitoru ala... Reclamatia aia la ANPC nici in ziua de azi, de 2 saptamani nu m-a sunat nimeni.
__________________ Desktop: Q6600 G0, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 4x1TB Seagate 32mb, Gainward 8800 GTS 640 600/1404/1800, X-FI Extreme, Leadtek DV2000, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G. | |||
|
| | #2036 (permalink) | ||
|
Mi-as lua tot modelu asta ca FP93GX e scump, ori un Samsung NEAPARAT cu DVI.
__________________ Desktop: Q6600 G0, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 4x1TB Seagate 32mb, Gainward 8800 GTS 640 600/1404/1800, X-FI Extreme, Leadtek DV2000, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G. | |||
|
| | #2038 (permalink) | ||
| Quote:
Cine crede ca nu exista diferenta vizibila intre CRT si TFT de 2-4ms, il invit sa le puna unul langa altul si sa se joace orice. Sau testul omului sarac: background negru la windows si misti mouse-ul rapid in cerc - daca se vede coada la cursor atunci ai ghosting. PS: si Logan prinde 200 km/h
|
| | #2040 (permalink) | ||
|
Putin offtopic. Kickazz, daca te uiti la meciuri din NBA pe calculator, ia-ti un CRT bun.
__________________ La scoala, in clasele primare, am invatat urmatoarele: CINE - spui cind te referi la oameni CARE - spui cind te referi la obiecte M-o fi mintit profa de romana? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|