![]() |
| | #221 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Bucuresti |
Avand in vedere ca un LCD este poate cea mai importanta achizitie pe care o poti face, propun un sticky la acest thread si la cel cu lcd-uri de 17" (eventual o comasare a lor). Vad ca lumea e f interesata de ce se discuta aici.. In alta ordine de idei, am nevoie de impresii dupa cateva luni de functionare de la proprietari de 913N : ceva pixeli in neregula sau alte bube? E interesant de vazut si cum se comporta in timp. Last edited by sparkle; 23-04-2005 at 15:57.. | ||
|
| | #222 (permalink) | ||
| Multumiri
Multumesc DARKZONE pentru sfat. Culmea e am niste servetele de sters compu chiar la serviciu da un am avut curaj sa experimentez cu ele acasa. Sparkle, am 1 luna de cand am 913N si nu au aparut pixeli morti, m-am obisnuit cu el si nu cred ca voi mai cumpara vreodata un monitor crt indiferent de firma si calitatile pe care le are. Sunt foarte multumit. Am mai descoperit un punct forte al monitoarelor TFT contra celor CRT - geometria perfecta (probabil la toate modelele). | |||
|
| | #228 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Monitoarele TFT au 3 puncte forte in fata oricarui CRT :geometria,convergenta,focalizarea. Acum daca mai pui in balanta ca CRT nu au mai evoluat de ani buni,se fabrica doar cu tuburi existente prin stocuri si se cauta a se obtine cheltueli de fabricatie cit mai mici sacrificind orice urma de calitate este o alegere prosta in ziua de azi cumpararea unui CRT nou. La TFT eu recomand Samsung paneluri lor LCD sint cumparate de mai multe firme si au rezultate satisfacatoare dar nici concurenta nu e rea ,incercati neaparat sa probati inainte sa cumparati pentru a va lamuri ce va place si sa verificati daca exista pixeli morti. | ||
|
| | #229 (permalink) | ||
|
@Drankon de Eizo FlexScan L778 ai uitat ? Contrast de 1000:1 si timp de raspuns de 12 ms .Se poate cumpara acum din Romania , pe cand ViewSonic VP191b doar pe coamanda . Iiyama ProLite H1900 o sa apara undeva pe al sfarsitul lui mai din cate am inteles .
| |||
|
| | #230 (permalink) | ||
| need help
Am cumparat de mai bine de 1 luna un 913 N si tot incerc sa gasesc un dipozitiv de montare pe peree (VESA parca) si nu gasesc. Baietii de la CARO (IASI) mi-au dat unu de la 193 N da nu se potrivesc gaurile si am senzatia ce de fapt e de la un monitor de 17". Am gasit ceva interesant pe net cu un brat telescopic mai mare sau mai mic da dintr-o locatie exotica pt mine. Stii ce sanse am sa pun monitorul asta pe perete si eventual sa am posibilitatea reglarii unui anumit unghi? | |||
|
| | #231 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Bucuresti |
Nu ar fi mai simplu sa iti faci unul la un meserias? ai iesi mai ieftin... Oricum am vazut cateva in lista de preturi la deck, unul din modele trebuie sa se potriveasca si la 913N. Sa ne dai si noua de stire care e ala ![]() Later edit : suport montaj pe perete 403T sau 323T 79.5 respectiv 70.5 euro fara TVA .... ouuuch scumput rau | ||
|
| | #232 (permalink) | ||
|
Mie unu mi-a placut enorm asta: http://www.necdisplay.com/products/P...assification=1 are absolut tot ce vrei.
__________________ .... | |||
|
| | #233 (permalink) | ||
|
Pentru toti cei care aveti monitoare LCD si WinXp incercati asta daca nu ati facut-o deja: 1.Click dreapta pe desktop 2.Properties 3.Appearence 4.Effects 5.Check-ati check-box-ul "Use the following method to smoth edges of screen fonts:" 6.Alegeti din conbo-box-ul afalat mai jos optiunea "ClearType" 7.OK 8.APPLY Eu unu am fost uimit de rezultat. | |||
|
| | #235 (permalink) | ||
|
HRISTOS A INVIAT! leto2, nu mai sta pe ganduri...... alege TFT-ul. Peste cateva zile o sa iti dai seama de ce te dureau ochii si capul si acum nu.......
__________________ Desk: E2180|GA-P31-DS3L|8600GT Sonic+|Samsung 320GB SATA-II|KingMax 2x1GB DDR2 800MHz CL5|DVD-RW Pioneer 112D|Foxconn TLA-566|D-Link DI-524 Laptop: Dell D830 Cons1: XBOX 360 Premium Cons2: PSP Slim TV: Sony P3000 32'' 1080i | |||
|
| | #236 (permalink) | ||
|
Salut , as dori sa imi cumpar un monitor si nu sunt hotarat daca s fie samsung 173P. Ma intereseaza foarte mult calitatea imaginii.Dar si sa se vada filmele acceptabil.Pentru jocuri nu il voi folosii, dar nu stiu cum o sa mearga filmele datorita timpului destul de ridicat (25ms).Astept pareri de la cei care il au sau l-au testat si in filme. Sarbatori Fericite ! | |||
|
| | #238 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #239 (permalink) | ||
| Quote:
uite aici http://www.microsoft.com/whdc/device...y/clrtype.mspx cum scrie si acolo... Readability will be dramatically improved on color LCD monitors acuma fara suparare ...eu am lcd si am vazut diferenta tu ai incercat pe un lcd ? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|