![]() |
| | #281 (permalink) | ||
|
NIMIC.prima senzatie este nasoala,adica trecerea de la crt la lcd .nu are aceeashi claritate ca crt-ul.acum pe seara am vazut revenge of the sith cu lumina stinsa si se vede belea.ziua este mai nasol cu vazutul de jos in sus moni.st dr nu sunt probleme ,se vede bine.sus jos sta mai prost la unghiuri
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #282 (permalink) | ||
| http://www.hardforum.com/showthread....9&page=1&pp=20 Asa... din cite am vazut acolo deja incep sa imi fac sperante ca voi gasi si eu un LCD care sa imi placa ... in urmatoarele luni, sigur o sa apara o gama intreaga cu noile panouri MVA 8ms | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
|
adicatelea, sa inteleg ca am un super monitor care in tfttest scoate mai putin de o milisecunda???? (joke)
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #286 (permalink) | ||
| Quote:
in specificatii ,cica, ar avea 8ms.dar greu de probat.
|
| | #288 (permalink) | ||
|
Coza da, dar cand ii suni(te suna) de confirmare spunele ca daca are puncte moarte nu-l vrei.
__________________ Desk: E2180|GA-P31-DS3L|8600GT Sonic+|Samsung 320GB SATA-II|KingMax 2x1GB DDR2 800MHz CL5|DVD-RW Pioneer 112D|Foxconn TLA-566|D-Link DI-524 Laptop: Dell D830 Cons1: XBOX 360 Premium Cons2: PSP Slim TV: Sony P3000 32'' 1080i | |||
|
| | #290 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #292 (permalink) | ||
|
@tudop Viewsonic vine si acum in romania , dar esti dispus sa platsti pretul ? - sunt mai scumpe decat eizo , si pe langa asta ce faci daca dai jjjjjj de milione pe el si are si pixeli morti ? pentru ca deja tehnologia de fabricatie e destul de scumpa , daca ar mai trebui sa garanteze si monitoarele pentru 0 pixeli morti ar creste pretul cu inca 20-30% | |||
|
| | #294 (permalink) | ||
|
Am primit monitorul, Samsung 913N si sunt multumit de achizitia facuta. Spre norocul meu nu am nici un pixel mort, iar in rest doar cuvinte de lauda. L-am probat si in filme si in joace si isi face treaba onorabil. Aspectul cheie in achizitionarea unui LCD e sa te duci si sa il probezi,iti place ok, nu, mai cauti. Eu l-am vazut si a fost dragoste la prima vedere.
| |||
|
| | #295 (permalink) | ||
|
Are dreptate Coza. Trebuie sa te duci sa vezi daca iti place. Am fost de am vazut un Samsung 913 ... pur si simplu nu mi-au placut culorile. Am gasit altundeva un Hyundai L90D+ ... am stiut c-o sal iau pe ala de cum l-am vazut. In filme sunt multumit de ce am vazut, dar in jocuri OMG !!! - absolut superb. Il recomand oricarui gamer. Inainte am avut numai CRT si am fost putin reticent, dar il recomand tuturor
__________________ Intel C2D 6600 | ASUS P5K WIFI DELUXE | 4096Mb Geil ULTRA DDR 800 ThermalTake ToughPower 750W PSU | Antec 1000AMG case 3x Seagate 320GB Barracuda 7200.9 SATA II 16MB | WDC 80Gb 8Mb 8800GTX | Benq FP421W 24" LCD Creative X-FI | Logitech 5500 Digital Razer DeathAdder / Razer Mantis Control | |||
|
| | #300 (permalink) | ||
|
pexic, din putinele mele cunostinte de economie cred ca vanzarile spun totul despre aprecierea unui produs pe piata. Aici intra acel raport pret/calitate despre care vorbim toti si cred ca invingator iese acest 913N. Pentru aplicatiile pe care le folosesc eu(un joc,filme si net.) toate probate, se descurca admirabil. Daca vrei editare foto si eu stiu ce aplicatii sofisticate atunci alegi un PVN cu DVI si cu unghiuri de 178. Cocluzia este ca fiecare alege ce i se potriveste, iar eu cu acei 100E in plus prefer sa imi fac upgrade la placa video de exemplu. Sper a ai retinut care e ideea. Apropo, ce monitor folosesti ?
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|