![]() |
| | #301 (permalink) | ||
|
ideea mea era ca , pe piata romaneasca cel putin , tre sa mai treaca muult timp pana ce majoritatea ( peste 50% ) clientilor sa se gandeasca la raportul calitate pret deocamdata se gandesc doar la pret ..nestiind sau neapreciind calitatea .evident si oferta lasa de dorit ( gasesti greu un anumit model si mai esti servit si in sila ). am un NEC 2070NX. succes.
__________________ ...Ym = plastic4pexic | |||
|
| | #302 (permalink) | ||
|
@pexic - pana si la flamingo am auzit ca se mai intampla sa se mai poarte frumos cu tine , tu de ce esti asa de suparat pe firmele romanesti ? Ai vreun nume de firma care te-a nemultumimt , pentru ca nu pot sa cred ca toate firmele din Romania sunt de rahat . - acum mai e si alta poveste , tu (si toata lumea) vrei sa dai nimic pe un produs si , totusi , sa primesti totul . Undeva trebuie sa existe un compromis | |||
|
| | #304 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
Eu itzi recomand Samsung 913N.Nici un pixel mort..... Il folosesc de 3 luni si nu am nici o problema. Fac si office pe el si filme si jocuri.... e bun la orice. E o mica diferenta intre CRT si el la shootere la modul ca apare un mic delay.... f f putin vizibil, dar asta devine tot mai putin sesizabil odata ce te obisnuiesti cu monitorul. Counter Strike joc pe el la fel de bine ca si pe CRT. Daca ai ocazia probeaza-l si o sa-mi dai dreptate. Apropos contrastul e excelent fara nuante de gri pe negru sau chestii din astea | ||
|
| | #306 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Pe de o parte uniii au dreptate. Am avut de rezolvat o comanda de 16 monitoare de 19" TFT. Si desi nu erau pt. gaming, s-a cerut calitate. Si uite asa am ajuns la Samsung 913N care au un raport pret/calitate super. Dar (si aici urmeaza marele "DAR"), m-am lovit de interesantul "marketing" de la noi din Romania, unde nimeni, dar absolut nimeni nu a vrut sa ia baniii aia de la mine. Pur si simplu, n-am avut decat o conditie. Sa nu aiba pixeli morti. Si-am ramas socat sa vad ca distribuitorul Samsung a inceput sa rada de mine (atentie, radea de mine in timp ce eu vroiam sa-i dau 224.000.000 lei -vechi, ca in RON suna slabutz) si sa-mi spuna ca nu se poate. La reselleri la fel. Au zis ca nu au cum, asa e contractul cu Samsung, conditiile de garantie, etc. Si eu am dat raportul mai departe cumparatorului, care a crezut ca fac misto de el. Imi cer scuze pt. aceasta mica povestioara. Multi vor spune ca e off-topic, dar eu consider ca e bine de stiut. Ei bine, a pus mana omul (deh, boier) pe telefon, 2-3 telefoane, a sunat prin nu stiu ce tari, si rezultatul, a doua zi imi arata fax cu un pre-order, la care era atasat un mic contract, prin care magazinul de unde cumparase se ANGAJA ca testeaza personal fiecare monitor, si toate vor fi trimise functionand 100%. Ce m-a socat si mai tare a fost ca la sfarsitul contractului, isi cereau scuze pt. faptul ca in procesul de testare e posibil sa sifoneze ambalajul monitoarelor. La fel, se obliga sa inlocuiasca orice monitor cu zgarieturi sau alte alea aparute din cauza testarii respective. In final, suma cu tot cu transport venea cam tot la fel. Concluzia: Romanul tot roman ramane. Decat sa puna mana sa testeze monitoarele (deh, pierdere de timp) sa castige un ban, de preferat sa-ti arunce nu stiu ce clauze contractuale. Sfat: Samsung 913N sunt chiar super pt. pretul ala. Si am pus si jocuri pe ele. Oricum la asemenea monitor va recomand si o placa video buna, pt. ca orice este sub 1280x1024 sau 1024x768 arata "urat". Adica interpolarea nu e tocmai reusita. Singura problema, usor rezolvabila: NU LUATI DIN .RO (decat daca le puteti testa). Sunt o groaza de shop-uri online unde e specificat ca se returneaza si la un pixel mort. Transportul de obicei dureaza maximum 1 saptamana (la noi la magazine daca intrebi de stoc iti spune ca luna asta poate vin, sau in cel mai rau caz luna viitoare). Si spun asta pt. ca inca mai am problema cu un client (si il inteleg) care a dat omul o groaza de bani (pt. bugetul lui) sa-si ia TFT de 19" si are pixel mort fix in mijlocul ecranului. Si mai e si din acela care pe negru e aprins si pe alb e stins Din pacate, cu toate insistentele, n-am reusit decat sa-i dau numarul de la protectia consumatorului, si sa se descurce. Si eu zic ca are 100% sanse sa castige si sa ceara si daune, mai ales ca pe certificatul de garantie nu scrie nimic specific de un pixel mort. Iar magazinul invoca tot timpul un contract de garantie cu firma producatoare (pe care nici eu nici clientul nu l-am vazut decat cand ne-am dus cu problema).....In fine... bafta tuturor la alegere. Dar TESTATI inainte ! | ||
|
| | #308 (permalink) | ||
|
@MonkY - daca ai da cu 3 milioane in plus si ti-ar garanta ca nu are pixeli morti ai fi mai fericit ? - Philips a introdus politica cu zero pixeli morti , de ce nu va luati Philips ? - eu tot nu am inteles de ce nu se face o clasificare : daca nu are pixeli morti sa coste un pret , daca are 1 pixel sa coste alt pret , la 2 alt pret si tot asa .. Deci cine vrea sa fie sigur ca nu are pixeli morti sa poate sa aleaga . | |||
|
| | #309 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
xdragon: eu pt. mine personal cred ca as da. Dar alta este problema. Si nu stiu de ce nu sare nimeni pe ei. Pai tu cand iti cumperi BMW, iti spune vanzatorul ca trebuie sa iei masina indiferent daca are parbrizul spart sau nu ? Ce facem ? Cumparam monitoare la NOROC ? 6 din 49 ? Si legat de politica Philips cu zero pixeli morti. Si Samsung o are, dar se pare ca la noi nu se aplica. Am un feeling ca la noi se face dumping (de aceea si preturile cateodata mult mai mici decat in alte tari civilizate). | ||
|
| | #311 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #316 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
| ||
|
| | #317 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #318 (permalink) | ||
|
Dar despre acest Acer tft 19" ce ziceti? Eu zic ca e super-ok la 10.9mil si 16ms , merita? Nu neaparat pentru gaming..... : http://www.cel.ro/produse/monitoare-...cer-1912s.html Merci. | |||
|
| | #320 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|