Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-01-2008, 20:21   #3241 (permalink)
Nick anterior: d-_^d0

dod0's Avatar

Fenomenul se numeste backlight bleeding, toate LCD-urile prezinta acest "simptom" mai mult sau mai putin.
Nu ti-l schimba nimeni.

dod0 is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2008, 21:00   #3242 (permalink)
Registered User

cccrys's Avatar

fenomenul din poza gri se vede indiferent de fundal,e chiar enervant.se vede si in odc si in explorer,etc
Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf

cccrys is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2008, 21:47   #3243 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

Ala se numeste light-bleeding , in poza cu filmul. E de la sistemul de iluminare al panoului. nu e motiv de inlocuire la garantie. In poza aia alba nu inteleg ce vrei sa ne arati.

In legatura cu faptul ca vezi diferit din diverse unghiuri,iar e vina panoului care e probabil TN si nu are unghiuri foarte bune de vizibilitate.

Pe scurt. ce vezi tu acu e chestie de constructie a monitorului , nu un defect.
Ai facut si tu un test inainte sa-l cumperi ? Ca asa ceva se putea observa usor inainte de a da banu pe el (poate mai putin light bleed care are nevoie de camera mai intunecata).
-----------------
LE : In legatura cu faptul ca se intuneca imaginea in partea de sus. Am impresia ca e o chestie generala la LG-uri. La munca s-au cumparat destul de multe LG-uri si toate se vad cam la fel. Usor intunecate in partea de sus daca te uiti perpendicular pe imagine. Singura optiune e sa reglezi pozitia ecranului astfel incat sa ajungi la o imbunatatire.

Dexter[Smurfz] is offline    Send Message via Xfire to Dexter[Smurfz] Reply With Quote
Old 28-01-2008, 22:01   #3244 (permalink)
Registered User

cccrys's Avatar

nu am facut test ca nam avut cum.in poza gri vreau sa spun ca indiferent de ce culoarea este pe ecran,sus e un pic mai intunecat decat la mijloc si jos,chiar daca mam uiat exact perpendicular din centrul monitorului.se poate aplica chestia cu 'daca clientul e nemultumit de calitatea produsului poate solicita schimbul sau returnarea banilor in max 30 zile'?
Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf

cccrys is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2008, 07:43   #3245 (permalink)
Kwn
Registered User

scurt si la obiect:

http://www.emag.ro/compare?cat=49&m0...p2=0&m3=0&p3=0
http://www.itarena.ro/Iiyama/Monitoa...-B1U-22-p4622/

Nu stiu ce sa aleg:
Samsung 22"
Iiyama 22"
Samasung 24"

SAMSUNG sau IIYAMA ?!?

ps: placa video: GF4 mx420 64sdram =)))))))))

Kwn is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2008, 11:36   #3246 (permalink)

CoBr4's Avatar

Samsung 24", dar sa nu te astepti sa iti mearga jocurile pe rezoluia monitorului

CoBr4 is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2008, 22:59   #3247 (permalink)
Registered User

alex_dumy's Avatar

Recomandare monitor

Am de gand ca in scurt timp sa imi cumpar un nou PC, si cum toate placile video noi se bazeaza pe conectori DVI, iar monitorul meu Samsung 795DF nu are DVI, va trebui sa cumpar si un monitor nou...M-am gandit la acesta: http://www.emag.ro/monitoare_lcd/mon...b-19--p190S8FB . Are cineva, cum vi se pare? Vad ca si conectorii DVI sunt de mai multe feluri: DVI-D, DVI-I, DVI-A. Are vreo importanta de care are, se poate comporta diferit? Multumesc anticipat

alex_dumy is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2008, 23:07   #3248 (permalink)
Registered User

DVI-D si I sint O.K. (DVI-A e pentru semnal analogic). E O.K. monitorul dar eu ti-as recomanda un "wide", preferabil de 22", daca tot iti iei ceva nou, nu vei regreta.

oldshooterman is online now    Reply With Quote
Old 02-02-2008, 09:44   #3249 (permalink)
Registered User

Am un acer AL1916w de 1 an. Foarte multumit. Are putin light bleed dar nu e suparator si se observa doar in filme atunci cand ecranul este complet negru.

grlght is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2008, 18:10   #3250 (permalink)
Registered User

alex_dumy's Avatar

Multumesc pentru reply si pentru sfaturi oldshooterman, prefer totusi formatul clasic...problema e ca la placa mea video care e ceva mai veche( R9550), dar si la altele noi, de exemplu ( http://www.gigabyte.com.ro/Products/...=GV-NX88T512HP) iesirea este DVI-I, iar majoritatea monitoarelor de 700-800 lei au iesire DVI-D. Trebuie sa caut un monitor cu DVI-I sau ce sa fac? Totusi din ce vad la 8800-le asta se poate folosi si la monitoare cu iesire VGA, cand vedeam la placile video ca au 2 iesiri DVI, credeam ca se folosesc exclusiv pt DVI...

alex_dumy is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 21:18   #3251 (permalink)
Registered User

Sir_Alex's Avatar

Buna tuturor,

am si eu o problema cu monitorul meu 970P: merge perfect, insa de la un timp (dupa vreo 8 luni) s-a slabit piciorul (bratul) si nu mai sta cum trebuie. Practic singura solutie este sa asez monitorul in pozitie verticala asezat pe talpa si nu pot sa-l mai misc nicicum. Am tot cautat ceva cu ce sa-l strang sau sa il reglez cumva dar nu gasesc nici un surub sau ceva asemanator pe brat. Mai exista vreo solutie? Ce sa fac?
multumesc

Sir_Alex is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2008, 22:23   #3252 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

Quote:
Originally Posted by alex_dumy View Post
Multumesc pentru reply si pentru sfaturi oldshooterman, prefer totusi formatul clasic...problema e ca la placa mea video care e ceva mai veche( R9550), dar si la altele noi, de exemplu ( http://www.gigabyte.com.ro/Products/...=GV-NX88T512HP) iesirea este DVI-I, iar majoritatea monitoarelor de 700-800 lei au iesire DVI-D. Trebuie sa caut un monitor cu DVI-I sau ce sa fac? Totusi din ce vad la 8800-le asta se poate folosi si la monitoare cu iesire VGA, cand vedeam la placile video ca au 2 iesiri DVI, credeam ca se folosesc exclusiv pt DVI...
Exista adaptoare DVI-VGA. Pana sa trec pe un LCD am avut conectat 8800-ele cu acest adaptor venit in pachetul placii video

Pt Sir_Alex : mai in gluma, mai in serios...vinde-ti 970-u si cumpara un 971p Are constructie mult mai buna a bratului si nu mai pica. Am auzit totusi la alti utilizatori ca au pus carti sub panou ca sa-l tina la o anumita inaltime...

Dexter[Smurfz] is offline    Send Message via Xfire to Dexter[Smurfz] Reply With Quote
Old 23-02-2008, 22:06   #3253 (permalink)
Registered User

Am si eu o mica dilema.. cand mi-am luat un lg wide 19 .. prima data am bagat cablu analog.. , la care daca il scoteam din priza nu mai intra in windows.. doar se aprindea ledu la inceput si se stingea,trebuia sa bag alt monitor sa setez alta rezolutie sa mearga, dupa care mi-am dat seama ca mai am un cablu , DVI pe care l-am bagat si s-a rezolvat , asta e digital , nu-mi mai face probleme cu aprinderea, dar in jocuri , nu-mi arata toate rezolutille care mi le arata in mod normal si pe monitoru de 15
De exemp.. in cs am doar 3 rezolutii, 640 ,800 ,1024 .. dc oare ?
in w3 maxima e 1152..
jocuri care vreau o rezolutie mare
in alte jocuri imi arata 1440 maxima.. ceea ce e ok , IN nfs MW tot asa maxima 1024
o fi de la cablu dvi ? sau ce-ar putea avea :/

c1p~ is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2008, 22:41   #3254 (permalink)
Registered User

Salutare. Imi puteti recomanda un LCD de pana in 500 de euro ce va fi folosit in mod special la editarea foto. N-as renunta la CRT, dar ocupa al naibii de mult spatiu saracia.

Clinlin is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2008, 20:02   #3255 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Clinlin View Post
Salutare. Imi puteti recomanda un LCD de pana in 500 de euro ce va fi folosit in mod special la editarea foto. N-as renunta la CRT, dar ocupa al naibii de mult spatiu saracia.
Ai putea sa incerci un Samsung 971P . In showroom la emag stiu ca il poti gasi ca sa-l butonezi un pic sa vezi daca iti place.

Old 07-03-2008, 09:26   #3256 (permalink)
Registered User

kenyshor's Avatar

Stie cineva unde gasesc Philips 190P7ES/00 ? M-as bucura daca as gasi si la comanda, nu musai pe stoc prin tara. Am dat mail la emag.ro(care avea la un moment dat modelul) si la pc-garage, dar nu mi-au raspuns. E modelul cu panel M-PVA, doar de acesta am nevoie.

kenyshor is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2008, 09:42   #3257 (permalink)
Moderator

kork's Avatar

kenyshor, multa lume alearga dupa el, dar se pare ca nu se mai aduce.
Si Gunx a cautat vreo cateva luni si a renuntat. Eu am avut noroc la sfarsitul lui 2006, cand tocmai aparuse.

.-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- --

kork is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2008, 10:15   #3258 (permalink)
Registered User

kenyshor's Avatar

You've broken my heart . Am dat mail-uri la toate firmele din tara cred. Mai sper putin dupa care incep sa ma reorientez, desi nu prea am spre ce, recomandari ceva?. Am nevoie de un monitor de 19" non-wide, non-TN(exclus eizo, samsung 971P).

kenyshor is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2008, 17:09   #3259 (permalink)

Pai ar fi cateva:

http://www.******.ro/monitoare/lcd/viewsonic/vp930/ (100% pva sau mva)
sau
http://www.******.ro/monitoare/lcd/hp/lp1965/
sau
http://************/monitoare-lcd/mo...amsung-940t-l/

Din pacate toate sunt modele vechi si cam scumpe...

edit: vad ca sunt cenzurate linkurile. Primele doua erau de la "Shop it.ro" si al 3-lea era de la "ce l.ro"

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 13-03-2008, 11:49   #3260 (permalink)
Registered User

Taxon's Avatar

kenyshor, la pcmadd aveau cindva versiunea de 20", nu cred ca te-ar deranja sa fie o idee mai mare: http://pcmadd.ro/monitor.htm

Taxon is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules