![]() |
| | #3261 (permalink) | ||
|
Mda, am comandat de la emag si se pare ca nu m-am facut inteles destul de bine. Dupa 2 mail-uri cu specificatii CLARE ca si cristalul de model ( Philips 190P7ES/00), panel , etc etc , si inca doua telefoane cu aceeasi rugaminte(am nevoie de modelul 190P7ES/10), raspunsul fiind : da avem la importator, dureaza 3-4 zile, fac ordinul de plata, primesc monitorul...surpriza? nu deloc, logic ca e modelul 190P7ES/10 cu panel TN. Daca vroiam TN nu dadeam 1000 de lei pe philips in fras . Sunt dezamagit la culme, le-am dat mail ca mi-au trimis modelul gresit si i-am intrebat daca poate sa-mi onoreze comanda sau trebuie sa trimit coletul inapoi. Se pare ca vorba cu "pana nu vezi, nu trebuie sa crezi" inca se mai aplica, pacat.
| |||
|
| | #3262 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 | Quote:
| ||
|
| | #3267 (permalink) | ||
|
Am mai gasit dupa ceva cautari, un model care ar putea sa-mi satisfaca dorintele. Din pacate cred ca o sa patesc la fel ca si cu 190P7ES. Am gasit un Philips 190P7EG, dar care conform site-ului philips.com exista in 3 variante : 190P7EG/00 190P7EG/05 190P7EG/10 Am dat un mail la firma care-l are pe site cu specificatii de /00 ( adica 1300:1, 300 cd, 178/178 unghiuri), dar nu-l au pe stoc sa-mi spuna exact codul produsului. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Mda, se pare ca a fost doar un vis , dupa vreo 4 mail-uri au ajuns si ei la concluzia ca pot aduce modelul 190P7E/10, nicidecum ce au ei pe site trecut la specificatii. In legatura cu Belinea 1980...pe prad.de varianta S1 (cod 111936 ) apare trecut cu panel M-PVA : http://www.prad.de/en/guide/screen3343.html . Sa fie corect sau pana si prad`ul mai greseste specificatiile?.
Last edited by kenyshor; 27-03-2008 at 15:52.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3268 (permalink) | ||
| Quote:
1980s1 e m-pva . are acelasi panel ca si ACER-ul 1923
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen Nikon D40 + Nikkor 18-55 3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300 | |||
|
| | #3269 (permalink) | ||
| Ajutor!!!
Va rog ajutatima ca sant atata de tantalau ca nu imi dau seama cu ce se sterge ,curata un monitor LCD. ![]()
__________________ Asus P5KC, Intel P31/P35Intel ,Core 2 Duo E6550 @ 2333 MHz,4096 MB (4 x 1024 DDR2-SDRAM ),Nvidia Corp GeForce 8800 GTX,SAMSUNG (250 GB), ,(80 GB)Philips 190S - 19 inches,Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2 | |||
|
| | #3270 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
Exista vreun dezavantaj la 971P in afara pretului ? Ma intereseaza daca se observa ghosting-ul in jocuri, la restul sunt convins ca e foarte bun. Il voi folosii atat pentru jocuri cat si la prelucrare foto....iar ceva (relativ) ieftin care sa se potriveasca la amandoua nu am gasit.
| ||
|
| | #3272 (permalink) | ||
|
Am si eu unul. Cand am trecut prima data de pe CRT pe un 971p aveam impresia ca vad numai ghosting Cu timpul m-am obishnuit si pot sa zic ca ghosting n-o sa sesizezi decat la nuante inchise de maro/roshcat . La culori deschise nu se observa nimic. Cel putin asta am observat eu. Oricum, nu ma deranjeaza , iar restul calitatilor monitorului compenseaza din plin putin ghosting pe ici pe colo.LE: Daca tot te intereseaza unul , incearca sa dai de versiunea noua LS19MBXXFV . Are timpi de reactie imbunatatiti , dinamic contrast,si mici imbunatatiri in general. Ce avem noi si majoritatea oamenilor are indicativ PXFV, printre primele serii scoase. Nu stiu totusi daca aduc in tara importatorii acest model. | |||
|
| | #3274 (permalink) | ||
Ok, multumesc de informatii. Daca in jocuri trebuie sa cauti ghosting-ul pentru a-l vedea atunci sigur nu ma va deranja. Pe site-uri vad ca nu scrie indicativul pentru a vedea daca este modelul nou sau vechi . As ramane pe crt dar ocupa cam mult spatiu si vreau ceva mai mare. Peste 19" ar trebuii sa bag prea multi bani in hardware pentru jocuri si nu merita. Ramane sa decid intre 971P si HP LP1965. Diferenta la pret intre ele nu este neglijabila, 40% in plus pentru 971P si inca nu sunt convins ca merita. | ||
|
| | #3275 (permalink) | ||
|
Recomand sa te duci la showroom emag si sa vezi daca mai au pe rafturi un 971p. Eu atunci m-am decis , cand l-am vazut cum arata in comparatie cu altele dupa raft. Era singuru care avea o paleta de culori mai naturala, albul redat nu era gen neon sa-ti arda retina ( mai ales seara cand nu mai ai lumina ambientala sa compenseze) , iar unghiurile erau imense. era pe raftul de sus cam cu juma de metru peste mine, restul se vedeau deja intunecat, galbui sau cu alte nuante ciudate, asta se vedea aproape la fel de bine ca si cum ai fi observat ecranul perpendicular. In fine, trebuie sa-l vezi in functiune ca sa te decizi daca iti place sau nu. | |||
|
| | #3276 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Tocmai am achizitionat un LG1953TR si singura problema ar fi setarile culorilor,luminozitatii s.a.m.d.Am incercat din driverul placii video si din driverul downloadat al monitorului sa il fac mai "uman" si cam fara rezultat,daca ma poate ajuta cineva as aprecia si i-as da o bere(virtuala ).In jocuri nu prea am probleme doar ca atunci cand navighez pe net ma cam supara la ochi .So help plz(macar cineva cu monitor din aceeasi serie ca au setarile din fabrica la fel)
| ||
|
| | #3279 (permalink) | ||
|
Tind sa cred ca politica de inlocuire in cazul a X pixeli morti depinde de firma de la care cumperi. Cand am cautat sa cumpar monitorul meu, majoritatea firmelor aveau ca politica inlocuirea la minim 3 pixeli morti. Nu doresc sa fac reclama acum , dar la emag au sau au avut ca politica inlocuirea chiar si la 1 singur pixel mort pt acelasi model de monitor.
| |||
|
| | #3280 (permalink) | ||
Stie careva ce magazine iti permit testarea monitorului inainte de a-l cumpara ? Am sunat de unde imi cumpar in mod normal componentele si au refuzat + garantia standard Samsung la 971p adica 3-5 pixeli morti din ce mi-au zis la telefon. Nu mi se pare ok sa platesc dublu decat un monitor standard si sa nu am dreptul de a vedea ca functioneaza corect.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|