![]() |
| | #21 | ||
| Si eu ti-as recomanda tot Samsung. Nu stiu ce sa zic de Benq ala, ca nu l-am vazut, dar nu pot sa spun ca e o firma care imi inspira prea mare incredere (dpdv al calitatii produselor). LCD-uri Samsung avem noi la firma vreo 6, modelul 710 N. Sunt exceptionale. Am avut ocazia sa vad si un IIyama de 17, nu mai stiu exact ce model, care era patetic in comparatie cu Samsungul. Imaginea pe 710N este CRISTAL. Timpul de raspuns bun, unghiuri de vizibilitate destul de bune... In 1024*768 este extraordinar. In 1280, e alta poveste. Singura lor problema sint pixelii morti. Fiecare dintre ele are cite unul, in pozitii aleatorii. Te obisnuiesti cu ei, desi la inceput par cam stresanti. Banuiesc ca modelul de 19 despre care vorbesti este cel putin la fel de reusit.
__________________ To err is human, but when the eraser wears out before the pencil, you're overdoing it a little. | |||
|
| | #22 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucuresti | eu am avut samsung crt si am fost multumit de el...si de aceea merg tot pe samsung..Mai dar sunt atatea topicuri despre cei care nu au dvi si nu se plange chiar asa de mult lumea...eu oricum am reverzare ptr amandoua si voi alege dintre astea 2 unul dintre ele...sper ca sap viitoare sa vina macar T-ul sa-l pot lua ca deja cheltuiesc banii...pare interesant modelul al doilea de 19'' dar nu l-am gasit pe la noi de vanzare. Ai vazut tu filme pe samsung? sau ai vazut filme doar pe cele 2 modele si spui ca sunt bune...eu ascult pareri din toate partile si pro si contra...dar vreau si eu un exemplu concret in legatura cu aceasta conectare DVI fata de d-SUB si daca stie cineva 710 t are si cablu de DVI. Multumesc P.S. O alta firma unde as putea comanda 710T SI 913 N mai ieftin gasesc si eu in bucuresti va rog? | ||
|
| | #23 | ||
| http://graphics.tomshardware.com/dis...215/index.html Test intre SAMSUNG, HYUNDAI si BENQ. Toate de 8ms si 19" A aparut si LG1980U cu 12ms" si un design de ramai fara respiratie si NEC 1970GX 8ms.
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | |||
|
| | #24 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucuresti | Super sparxxx,,super fain articolul..dar la ce pret e HYUNDAI-ul ala in romania si unde il gasim? Din ce spune acolo e bun samsungul ala si brrrrr, si banuiesc ca oricare l-as lua ma refer aici la 710 T sau 913 N tot voi face o alegere buna.. | ||
|
| | #25 | ||
| Hyndai L90D+ este 380euro in Germania si Samsung 913N este 400euro. 913N gasesti si la deck.ro si costa 407euro fara tva
|
| | #26 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucuresti | da, sparxx, stiu de deck ca acolo am rezervare ptr el,, de 4 saptamani ptr 710T SI de 1 saptamana ptr 913 n...astept inca | ||
|
| | #27 | ||
| pun si eu o intrebare, sper sa nu va suparati. cunoasteti cumva un tft de 19', cu dvi, panel pe 8biti adica 16.7 mil culori, latenta mica (16 e bine), unghiuri mari (170/170) si care sa aiba rata f mica de pixeli morti ? va multumesc frumos ! | |||
|
| | #28 | ||
| http://www.behardware.com/articles/534/page1.html Din cate vad acolo, nici unul de 8ms nu are 16.7mil culori. Hyundai iese binisor acolo, as fi curios ca un om de aici care chiar pricepe datele alea de acolo (despre culori, contraste, straluciri etc) sa emita o concluzie mai tehnica a acelui articol...
__________________ Barbatii au masina dupa cat castiga, femeile dupa cum arata. | |||
|
| | #29 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | monitoarele cu ecrane TN nu au 16,7milioane culori ci 16,2 milioane. Daca vrei ceva de 16,7mil cauta monitoare cu ecran S-IPS.O sa iti ofere unghi mare de vizibilitate si 16,7milioane dar contra timpuri de latenta mai mari ~25ms.Oricum 20ms la S-IPS e cam 12ms TN.Ulimile noutati ps S-IPS au 18ms ceea ce inseamna cam 8ms la TN | ||
|
| | #30 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #31 | ||
| Gata, am depus azi comanda pt Hyundai. In 2-3 sapt cica vine Romania!
__________________ Barbatii au masina dupa cat castiga, femeile dupa cum arata. | |||
|
| | #32 | ||
| Unde ai facut comanda si la ce bani? Ai facut cea mai buna alegere.Ar mai fi fost LG L1980U care arata mortal si are performante excelente (eu pe asta cred ca o sa il iau).Eram in dilema intre Hyundai sau LG dar momentan inclin spre LG (chiar daca are 12ms)
|
| | #33 | ||
| La unul din partenerii mei, nu l-am intrebat si la ce firma se duce sa-l ia... ![]()
|
| | #34 | ||
| Pai si pe la ce bani? Adica ma intereseaza daca mai jos de 390euro ( atat pot sa il iau eu).Oricum ai grija la pixeli morti.Eu am posibilitatea sa ii fac si un test de pixeli morti contra unei sume de 20euro si stiu 100% ca vine fara pixeli/subpixeli morti.
|
| | #35 | ||
| 450 EUR + TVA vine... Mie imi convine, am si garantie de banii astia. In plus e fix 913N (acelasi panel) dar si cu DVI si cu un soft mai bine lucrat.
|
| | #36 | ||
| WOW e exagerat de scump, parerea mea.ajunge pe la 550euro.Scump.Si eu primesc garantie la 390euro (2ani).Oricum ma anunti cand il ai si imi dai detalii ca inca nu sunt decis.Dar cred ca pana cand il primesti tu imi cumpar eu sigur ceva ![]()
|
| | #37 | ||
| Sa ai bafta!
|
| | #38 | ||
| inca oscilez intre 17 si 19 desi pot sa spun ca 19'' ma tenteaza mai tare....am gasit un Dell UltraSharp 1905FP la 14 milioane Garantie 1 an si 6 luni de firma....l-am vazut personl era in cutie cu folie....are si DVI...voi ce spuneti baieti... Last edited by Maniax; 26-02-2007 at 09:21. | |||
|
| | #39 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucuresti | eu zic ca totusi e un LCD si 3 ani garantie ptr unul nou este excelent..Deci eu zic sa iti iei unul nou, nu sa te complici cu sh.. | ||
|
| | #40 | ||
| din cate am citit Samsung 193P are unghiurile de vedere de 178 grade plus DVI si culori pe 8 biti in loc de 6 biti cat are un 913N.....atunci oare e mai potrivit sa il iau pe asta daca dispun de fonduri.....? chestia e ca ma tenteaza Dell-ul ca foloseste acelasi panel ca si Samsung dar dupa cum a zis si aschiuta e nasoala treaba cu garantia....alfel as fi mers pe DELL........... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|