![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| alexp nush unde se poate testa ca mie mi la adus acasa un amic sa ma joc pe el cateva ore ...sa vad daca imi place....si mi-a placut Baracuda panelul folosit pt 1915S este LG-Philips.....si eu m-am gandit la acel philips si e ok..dar nu ma prea incanta designu si plus ca am primit ofera imbatabila pt LG asta de 19 la 12 mil Last edited by Maniax; 26-02-2007 at 09:21.. | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
In ciuda celor 25ms, 920T pare a fi f bun in jocuri. De considerat! http://www.xyzcomputing.com/index.ph...1&limitstart=7 http://www.bonafidereviews.com/article.php?id=59&page=7
__________________ “Stii cum e, oricine ajunge acolo in parlament sau la Guvern fura. Da` pa` asta deja il stim. Si eu daca as fi Nastase as fura. Cine nu ar fura?”. Aurel Marinescu, Mizil. "Mircea Geoana, I f*ck you" - Calin Popescu Tariceanu, macar o data gand la gand cu poporul roman. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Baracuda, daca gasesti ceva tot in jur de 12mil da si tu un PM or smthin. Nu de alta, dar la +12h/zi cat stau in fata calcului, am mare nevoie de un lcd capabil.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
IQ Eu m-am hotarat imi iau Philipsul ala. Dar ti-am gasit unu destul de bun la 19" 15mil si inca unu bun la 10mil de 17" Lg-u de 19 era a doua alegere daca nu gaseam Philipsul http://www.pczone.ro/detaliu.php?id=61&idp=367 http://www.pczone.ro/detaliu.php?id=61&idp=182
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Baracuda, LG = Philips. Folosesc fix acelasi panel.
__________________ “Stii cum e, oricine ajunge acolo in parlament sau la Guvern fura. Da` pa` asta deja il stim. Si eu daca as fi Nastase as fura. Cine nu ar fura?”. Aurel Marinescu, Mizil. "Mircea Geoana, I f*ck you" - Calin Popescu Tariceanu, macar o data gand la gand cu poporul roman. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
interesanta oferta, dar am o intrebare...poate si pe mine s ma lamureasca cineva in ce constau diff dintre dvi si d-sub in ceea ce priveste calitatea imaginii? adica merita dvi alea 4-5mil in plus sau nu? eu voi folosi monitorul asta ptr editare text, net si WoW. Atat!
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
teoretic cica nu se mai face conversia digital->analog a semnalului si implicit nu se pierde din calitatea imaginii. ce vreau eu sa stiu este ce inseamna asta in realitate, cat de mult ma ajuta si daca merita milioanele alea in plus. experienta mea cu lcduri este extrem de limitata si nu am pus mana pe doua monitoare, unul cu dsub si unul cu dvi ca sa observ diferentele.
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Help, am de ales intre urmatoarele modele si nu pricep ce sa iau: - Samsung 920T - 19", 16.7mil culori (interpolate?), 25ms timp raspuns, contrast 1000:1, pixel pe 0.294mm, pivot, dvi - Philips 1905FS - 19", 16.2 mil culori interpolate, 12ms timp raspuns, contrast 500:1, pixel pe 0.294mm, luminozitate 250 cd/m2, nu are dvi - Hyundai L90D+ = BenQ FP937s+ - 19", 16.2 mil culori interpolate, dvi, 8ms timp raspuns, contrast 700:1, luminozitate 250cd/m2, pixel pe 0.294mm (acelasi cu Samsung 913N dar fara DVI - conteaza asa mult ?) - BenQ FP71E+ - 17", 16.2mil culori interpolate, 8ms timp raspuns, contrast 500:1, luminozitate 250cd/m2, pixel pe 0.294mm, DVI - BenQ FP767 - 17", 16.2mil culori interpolate, 12ms timp raspuns, contrast 500:1, luminozitate 260cd/m2, pixel pe 0.264mm, fara DVI Ma voi juca pe el jocuri (in principiu FPS) si ma voi uita la filme. Grafica mai putin. Nu stiu ce sa aleg, in aceste conditii, intre: - TN vs. MVA - 8ms vs 12ms - DVI vs DSUB - pixel pe 0.294mm vs 0.264mm
|
| | #77 (permalink) | ||
|
TN pentru jocuri si filme, MVA pentru unghiuri mai bune. Intre 8 si 12ms cred ca nu sunt diferente foarte mari. DVI vs DSUB, e de preferat intrarea digitala, eu am doar dsub si nu vad ce mi-ar mai aduce in plus DVI-ul. Cred ca 1280 x 1024 se vede mai bine pe 19 decat pe 17. Timpul de raspuns si unghiurile de vizibilitatate consider ca sunt caracteristicile cele mai importante ce trebuie urmarite la alegerea unui TFT. | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Mai pot adauga pe lista Samsung 710N.
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Si ar mai ramane Hyundai Q17, cu panel Hydis. Cam astea ar fi toate. Daca le-ai vedea pe toate mergand unul langa celalalt, pe care l-ai lua?
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|