![]() |
| | #104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
uff vreau si eu sa imi cumpar un monitor de 19" LCD si sa imi bag picioarele daca stiu ce sa cumpar ce gasesc in stoc este BNEQ-ul ala de 8ms ... sa ma arunc la el ? sau sa astpet pana gasesc un Philips de....12ms... si mai e ceva exista un monitor de 19" care sa suporte nativ rezolutia de 1600x1200 ? e totus ciudat ca alea de 17 sa aiba aceeasi rezolutie cu alea de 19 Last edited by jetboard; 10-03-2005 at 17:35.. | ||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
DVI este mai bun, pentru ca nu mai sta placa video sa converteasca din digital in analog. Dar ca diferenta reala am inteles ca este undeva sub 5% Se spune ca unele persoane sesizeaza diferenta, altele nu. Daca nu ai avut pana acum DVI e logic ca nu ai cum sa iti dai seama de diferenta
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
salutare! am urmarit discutia voastra pt ca si eu vreau sa imi iau un tft de 19"! ca si voi m-am interesat de una si alta> Am aflat de la un electronist care a reparat mai toata viata monitoare: benq sunt turcesti si faci compromis la calitate, philips-ul face probleme in timp (mai pica cate ceva) iar despre samsung mi-a zis ca e cel mai bun raport calitate-pret si ca sunt ok.! apropo: cine vrea tft de 19" sammsung 920T - il au la caro -447eur+tva (http://www.caro.ro/descriere_produs.php?149:337).
| ||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
imi ziceti si mie daca a gasit cineva Hyundai ImageQuest L90D+ 19" prin tara? e super tare monitoru si mai ales pt gaming(8ms).Am vazut ca a zis cineva de el,vreau sa stiu daca stie cineva daca pot sa-l iau din tara.
__________________ Work is for people who don't know how to play.. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
vexxatu , L90D+ inca nu se importa in Romania .Cu 8ms de 19 inch este un Benq FP937S+ care are si DVi si 913N . Benq FP937S+ are aceleasi caracteristici ca si HYUNDAI L90D+ , dar spre deosebire de el se gaseste in Romania. Uite-l aici . . Eu am luat un 913N mai ieftin ca la dek si carro tot de la cel.ro . http://www.cel.ro/produse/p7880/c35_...D_TFT_8ms.html . Cica mai au cateva pe stoc . E super OK monitorul .
__________________ barton 2500+@2.03Ghz,Abit NF7-S, 1GB OCZ,2*80 GB Western Digital JD 8MB S-ATA RAID Linux Slackware 10.1 Last edited by catone; 18-03-2005 at 01:11.. | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| TFT - categoria grea ! Samsung? Sony? DELL? Benq?
Am ajuns si ziua in care sa`mi cumpar un TFT! insa e o piatza asa de mare .. ca nu sti pe ce sa dai banii! e prea variata piatza .. Si Sony e bun .. sau de fapt e cel mai bun, si Dell are oferte bunicele, SAMSUNG, nu mai zic .. si uite asa te ametesti .. Am gasit la 19" .. un TFT numit Samsung 913N LCD 1280x1024 0.294 800:1 in jur de 17 mil .. e o alegere buna pt 19" ? asta e de fapt intrebarea .. | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
.
| ||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Nu se aplica deocamdata in Romania din cate stiu eu. Eu as alege 920T sau 193P. Nu stiu sa aduca cineva la noi Eizo sau ViewSonic, dar as vrea sa vad cate un model din fiecare. Din cate am citit ViewSonic VP912B e singurul cu timp de raspuns 12ms (asa se lauda), si cu 24 biti pe culoare.
__________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." Albert Einstein | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |