![]() |
| | #1281 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 |
sall all ma gindesc sa iau si eu un lcd de 19", deja m-am hotarit asupra modelului,probabil un 913 N de la Samsung, care dupa parerea mea e cel mai bine plasat in clasa lui de pretz.Ce vreau sa spun cu asta e ca de la un anumit nivel de pretentzii in sus nu cred sa existe un lcd care sa treaca testele in fatza unui crt de calitate. Eu am un crt Dell la 120 Hz un monitor f. bun in comparatzie cu multe altele dar vreau sa-mi iau un lcd pt ca am copii care deja au inceput sa stea cam mult cu ochii in calculator Acum vin si eu cu intrebarea mea : un lcd e de preferat in fata unui crt de calitate din pct. de vedere al sanatatii ochilor, adica se justifica investitia pe care vreau sa o fac din pct asta de vedere ? multumesc | ||
|
| | #1282 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | intrebare
sall all ma gindesc sa iau si eu un lcd de 19", deja m-am hotarit asupra modelului,probabil un 913 N de la Samsung, care dupa parerea mea e cel mai bine plasat in clasa lui de pretz.Ce vreau sa spun cu asta e ca de la un anumit nivel de pretentzii in sus nu cred sa existe un lcd care sa treaca testele in fatza unui crt de calitate. Eu am un crt Dell la 120 Hz un monitor f. bun in comparatzie cu multe altele dar vreau sa-mi iau un lcd pt ca am copii care deja au inceput sa stea cam mult cu ochii in calculator Acum vin si eu cu intrebarea mea : un lcd e de preferat in fata unui crt de calitate din pct. de vedere al sanatatii ochilor, adica se justifica investitia pe care vreau sa o fac din pct asta de vedere ? multumesc | ||
|
| | #1286 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1288 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 | Quote:
Last edited by 86C415; 03-02-2006 at 10:27.. | ||
|
| | #1290 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2005 | Quote:
| ||
|
| | #1292 (permalink) | ||
| Quote:
intr-un test din xtrempc se spunea ca este "best-buy" si are performante decente, dar ca s-ar observa o "granulatie" a imaginii. poate cineva sa confirme aceasta problema?
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #1296 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
__________________ | ||
|
| | #1300 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2005 | Quote:
Shit happen ![]() O "atentie" mica si poate ti-l schimba | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|