Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Audio

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-12-2005, 17:47   #241 (permalink)
Banned

Altair's Avatar

Autosugestie, snobism, ceva asemanator?
Daca tot vrei sa ai dreptul de a arunca cu noroi in castile ieftine, ia-ti un grado, ceva. Nu CD380

Altair is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 19:14   #242 (permalink)
Registered User

Am dreptul sa imi spun parerea si sincer chiar nu ma intereseaza cui nu ii place acest lucru. E dreptul meu si fac uz de el, de aia e forum. Tu sa fii sanatos si fericit cu niste watson. Eu personal nu am putut.

Si nu trebuie sa imi iau grado, care dupa mine e "tata lor" ca sa pot sa imi dau seama care dintre watson si sony e mai bun.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 19:53   #243 (permalink)
Banned

Altair's Avatar

Nu e neaparat grado, fie el si RS1, ca PS1 si HP1 sunt mai greu de obtinut, "tata lor". HD650 iti zice ceva? ATH A900? Philips HP1000? De ce nu, Orpheus?
M-am cam lamurit ce si cum... succes si fericire in continuare cu 380-urile

Old 17-12-2005, 20:07   #244 (permalink)
Registered User

Mda. Si eu m-am lamurit. Altul care vb. din ce zic altii. Ca nu ai ascultat tu in viata ta nici PS1, si nici HP1. Nu ca eu as fi ascultat. Dar macar nu ma dau mare.
Succes si tie la ascultat muzica cu watson

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 20:13   #245 (permalink)
Banned

Altair's Avatar

Am zis ca sunt greu de obtinut HP1 si PS1, nu? . Si am avut 1 sapt acasa 380

Old 18-12-2005, 06:50   #246 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

Eu mi-am luat niste Senn HD201 - livrarea a fost prompta, si la pretul de 630.000 + 60000 transport sunt cea mai buna afacere posibila. Casti inchise, decente, circumaurale, fara efectul ala rezonanta de la Sony, fara bass pe o singura nota ca la Sony.

Cam arid sunetul totusi (am avut Grado SR80, le-am dat, si acum le duc dorul, deci e prin comparatie ).

VAND / SCHIMB: Monitor LCD, Writer BLU-RAY 6x

eugenius is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 13:19   #247 (permalink)
BUYAKA_SK
Guest

de unde ai luat eugenius ca vreau si eu

Reply With Quote
Old 18-12-2005, 13:47   #248 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

de la video-s

Old 18-12-2005, 18:30   #249 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by PrivatRyan
Sunt nou aici dar cred ca stiu cateva lucruri despre Sennheiser pe care cred ca lea-ti gasi utile. Magazinul Video's din Tmisoara este de incredere iar produsele sunt originale Sennheiser!! Alti distribuitori din Bucuresti de aceasta data ar fi Senia si din Mag. Muzica firma Eurovox (etaj 1 in dreapta). In Bucuresti se gasesc si importatorii unici Sennheiser in Romania prin Savana Comteh. Aceasta firma nu prea face vanzari la bucata, dar este firma care trebuie contactata in cazul in care nu gasiti produsul care va intereseaza la celelalte magazine si prin ei..... cine stie poate aveti norok.
Am vazut mai sus ca Aiwa spunea ceva de Sennheiser Made in Austria... nu exista asa ceva!!! Fabricile pentru casti Sennheiser se gasesc in Irlanda (dar numai topul topului ex. HD 650 si alte cateva modele de acest gen) si in China unde sunt facute majoritatea produsele incluziv cele de la Sennheiser Communication (care are principala locatie Danemarca).
AIWA mesaj special pt. tine..... Daca ai chef sa incerci cateva modele Sennheiser (sa le atingi) cum ar fi HD 600, HD 650, HD 437, Hd 477, Hd 457, HD 497, etc...... da si tu un reply. Alte intrebari depsre produsele Sennheiser?
OK vad ca....esti la curent cu fenomenul traseistic economico-financiar dar ce am spus ramane in vigoare...asta e..ai si tu dreptate...inseamna ca ce e pe castile mele scris e scris de catre CHINEZI intrucat au vrut sa nu se stie unde sint produse castile Pacat ca nu mai am cutia de la HD 480-13II/600R le am de 10 ani si inca merg! Ti-as trimite-o cargus sa "o atingi" Scrie made in austria pina si pe mufele tip priza ce intra in casti! ca fac si in IRLANDA sau ca acolo si-au mutat cartierul..asa o fi nu lucrez in domeniul vanzarilor ci in partea exact opusa ...adica in tabara celor ce folosesc zilnic casti... casti BUNE rezistente si la tavaleala dar si daca e posibil fidele! Daca ai fi atent si ai urmari posturile mele ai fi fazut ca HD497 chiar folosesc si le recomand pe linga alte marci si modele! Si sa nu uit...daca e IRLANDA locul lor de bastina ce cauta cartierul general la aceasta adresa:
The company headquarters of Sennheiser electronic GmbH & Co. KG is based in Wedemark near Hanover. Here is our address:

Sennheiser electronic
Am Labor 1
Wennebostel
30900 Wedemark Wennebostel
Germany
Tel.: +49 (0)5130 600 0
Fax: +49 (0)5130 600 300

Dar si mai naspa e ca tot pe site-ul lor se vede clar :
Adress
Sennheiser electronic GmbH & Co. KG

Am Labor 1
30900 Wedemark
Germany
Tel.: +49 (5130) 600 - 0
Fax: +49 (5130) 600 - 300

VAT No.: DE 115055014 (Hannover District Court HRA 120100)

phG: Sennheiser Beteiligungsgesellschaft mbH

Hannover District Court HRB 120179
Presidents: Volker Bartels, Dr. Heinrich Esser, Rolf Meyer
Chairman of the Supervisory Board: Prof. Dr. sc. techn. Jörg Sennheiser

Cu IRLANDA e posibil sa ai dreptate numai ca acolo este ceva ce este acoperit de:
Sennheiser electronic has subsidiaries all over the world. See below for the direct contact addresses. Adica dupa cum se vede aici: http://www.sennheiser.com/sennheiser...ervice_partner exista IRLANDA dar si ROMANIA

Quote:
Originally Posted by PrivatRyan
In China nu sunt produse materiile prime ci este facuta doar asamblarea iar fabrica nu este proprietate Sennheiser ci se lucreaza in regim de loan!!! Asta asa sa va linishtitzi in privintza calitatzii. Inca un lucru si nu va mai plictisesc..... toate produsele Sennheiser au marca Uniunea Europeana, sunt certificate ISO si testate pe bancurile de proba din Europa..... enjoy the art of sound .
Ce te rog este doar sa nu mai folosesti forumul pentru a promova doar un tip /marca de produs intrucat se poate interpreta ca faci reclama ascunsa...in rest ai perfecta dreptate...dar...si aici exista un dar ...atita timp cat marii producatori si-au mutat productia in china...nu as crede ca se fac altundeva si se duc in china ca aia sa le faca doar asamblarea ...dupa care produsul pleca de acolo si se intoarce in alta parte pentru testare...mi se pare un pic cam prost ales acest traseu!
Tu ai perfecta dreptate cind spui ca o mica parte(si anume varful de gama) e posibil sa se faca in fabrica mama acolo la "mama lui" cum se spune in jargon...si restul sa fie facut in alta parte a globului..e un fenomen natural intilnit si la alte tari/firme mari etc.
K55/K66 de la AKG ..cu made in china pe cutie-eticheta am vazut destule dar K400 sau K500 cu CHINA nu am vazut ..pe ale mele scrie clar AUSTRIA..exact ca si pe senn-urile de mai sus

Apropo se vede clar unde e mama si tata in materie de produse Sennheiser-> http://www.sennheiser.com/sennheiser...t_history_1945
(Asta ca sa nu se interpreteze!)

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 19-12-2005, 12:23   #250 (permalink)
Registered User

Micro's Avatar

Stie cineva pe unde se gasesc la noi casti cu silicoane?

Micro is offline    Reply With Quote
Old 21-12-2005, 07:19   #251 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

In Ear Monitors vrei Micro? Ca silicoanele alea se mai folosesc si la alte chestii ..

Old 21-12-2005, 12:25   #252 (permalink)
Registered User

Micro's Avatar

Da, asa ceva vreau. Am unele Panasonic care sunt extraordinar de comode dar nu redau foarte bine frecventele joase. A vazut cineva asa ceva pe la noi?

Old 29-12-2005, 23:13   #253 (permalink)
Senior Member

matose's Avatar

Mi-am luat si eu de la video-s o pereche de Sennheiser HD457 la 94RON+13.7RON (transport CARGUS). Desi inca nu s-au rodat pot spune ca se aud net mai bine ca vechile Technics RP350 - mai ales la frecventele joase si la mediile inferioare !

matose is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2005, 23:53   #254 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Nu pot spune decat: sa le folosesti cu placere!
(Asta ca sa nu se interpreteze!)

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2005, 13:53   #255 (permalink)
Registered User

Gabi Udrea's Avatar

@matose - felicitari pentru achizitie.
Daca se poate sa ne detaliezi si noua putin impresiile depsre aceste casti, atat bune cat si rele. La pretul lor sunt tare tentante. Eu am Technics RP-F300 si as fi curios daca diferenta e atat de notabila incat sa merite schimbate.

As fi curios in primul rand cum stau pe cap. M-am documentat putin pe net despre modelul HD497 care e in acelasi fel construit, si am impresia ca multi se plangeau de faptul ca se fixeaza prea strans, incat te dor urechile dupa o folosire ceva mai indelungata (1-2 ore). Stii ceva despre asta ?

Gabi Udrea is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2005, 17:53   #256 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gabi Udrea
@matose - felicitari pentru achizitie.
Daca se poate sa ne detaliezi si noua putin impresiile depsre aceste casti, atat bune cat si rele. La pretul lor sunt tare tentante. Eu am Technics RP-F300 si as fi curios daca diferenta e atat de notabila incat sa merite schimbate.

As fi curios in primul rand cum stau pe cap. M-am documentat putin pe net despre modelul HD497 care e in acelasi fel construit, si am impresia ca multi se plangeau de faptul ca se fixeaza prea strans, incat te dor urechile dupa o folosire ceva mai indelungata (1-2 ore). Stii ceva despre asta ?
Mda am 497 si sunt pt cei cu cap mai mic ... eventual fete ... adica dupa o ora si ceva de ascultat tre sa faci o pauza ... asta pana te obisnuesti cu ele.
Dar pe alta parte sunetul e foarte bun.

droopy_ro is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2005, 18:08   #257 (permalink)
Senior Member

matose's Avatar

Imi place ca sunt foarte confortabile la purtare indelungata (au ca un fel de burete care sta pe toata suprafata urechii) si chiar nu te preseaza! Referitor la sunet: in primul rand sunt mai sensibile (adica se aud mai tare ) si se aud foarte placut. Am ascultat RP-F300 si se auzeau infundat si fara dinamicitate comparativ cu RP-F350-le mele.....deci daca treci la HD457 va fi o diferenta destul de mare !

Old 30-12-2005, 18:38   #258 (permalink)
Registered User

Micro's Avatar

Sa le stapanesti sanatos matose. Astea sunt alea cu raspuns in frecventa 18Hz-22KHz si dinamica 96dB ?

Old 30-12-2005, 20:35   #259 (permalink)
Registered User

Gabi Udrea's Avatar

@matose - daca nu te superi, pe ce ai ascultat RP-F300 ? Eu le utilizez pe un SONY MHC-RG330 si nu-mi par infundate, desi am mai ascultat si alte modele, printre care unul de la Beyerdinamic (nu stiu ce model, dar unul ceva mai vechi fabricat acum vreo 5 ani).
Prefer sa ascult meldoii/arii etc. care sunt compuse din instrumente reale, nu software, iar fidelitatea mi se pare extrem de importanta.
Am vazut ca multi se plang de RP-F300. Problema lor e ca se rodeaza greu, foarte greu. Trebuie sa recunosc ca atunci cand le-am luat, comparandu-le cu niste Philipsuri SBC 140 pe care le aveam la momentul ala, si eu eram dezamagit. Insa acum la 3 luni de cand le am, cu ascultare aproape zilnica de cateva ore,ba chiar le-am lasat de multe ori sa mearga fara sa ascult la ele, si sonorul e mult superior fata de Philips. Un minus pentru Technics ar fi ca redau foarte bine dezavantajele compresarii mp3, in special din Winamp. Folosite insa de pe un deck stationar si un CD original sau bine inregistrat, se aud cristal clear.
Totusi am auzit in general lucruri bune despre Sennheiser, si nu m-ar deranja o imbunatatire a sunetului in aceeasi gama de pret daca acest lucru este posibil.

Gabi Udrea is offline    Reply With Quote
Old 31-12-2005, 00:26   #260 (permalink)
Senior Member

matose's Avatar

@Gabi: Da....eu le-am auzit pe un AC97 amarat dar am avut ca si comparatie directa RP-F350 (ascultate in aceleasi conditii) si sunau mai infundat RP-F300. Oricum Sennheiser e altceva..... le-am ascultat si pe un deck Technics - mult mai bine decat pe calculator.

@Micro: HD457 au 25Hz-21Khz si 114dB

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Audio

Thread Tools

Posting Rules