![]() |
| | #242 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Am dreptul sa imi spun parerea si sincer chiar nu ma intereseaza cui nu ii place acest lucru. E dreptul meu si fac uz de el, de aia e forum. Tu sa fii sanatos si fericit cu niste watson. Eu personal nu am putut. Si nu trebuie sa imi iau grado, care dupa mine e "tata lor" ca sa pot sa imi dau seama care dintre watson si sony e mai bun. | ||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
Eu mi-am luat niste Senn HD201 - livrarea a fost prompta, si la pretul de 630.000 + 60000 transport sunt cea mai buna afacere posibila. Casti inchise, decente, circumaurale, fara efectul ala rezonanta de la Sony, fara bass pe o singura nota ca la Sony. Cam arid sunetul totusi (am avut Grado SR80, le-am dat, si acum le duc dorul, deci e prin comparatie ).
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND / SCHIMB: Monitor LCD, Writer BLU-RAY 6x | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
de la video-s
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND / SCHIMB: Monitor LCD, Writer BLU-RAY 6x | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
| Quote:
Pacat ca nu mai am cutia de la HD 480-13II/600R le am de 10 ani si inca merg! Ti-as trimite-o cargus sa "o atingi" Scrie made in austria pina si pe mufele tip priza ce intra in casti! ca fac si in IRLANDA sau ca acolo si-au mutat cartierul..asa o fi nu lucrez in domeniul vanzarilor ci in partea exact opusa ...adica in tabara celor ce folosesc zilnic casti... casti BUNE rezistente si la tavaleala dar si daca e posibil fidele! Daca ai fi atent si ai urmari posturile mele ai fi fazut ca HD497 chiar folosesc si le recomand pe linga alte marci si modele! Si sa nu uit...daca e IRLANDA locul lor de bastina ce cauta cartierul general la aceasta adresa:Location The company headquarters of Sennheiser electronic GmbH & Co. KG is based in Wedemark near Hanover. Here is our address: Sennheiser electronic Am Labor 1 Wennebostel 30900 Wedemark Wennebostel Germany Tel.: +49 (0)5130 600 0 Fax: +49 (0)5130 600 300 Dar si mai naspa e ca tot pe site-ul lor se vede clar : Adress Sennheiser electronic GmbH & Co. KG Am Labor 1 30900 Wedemark Germany Tel.: +49 (5130) 600 - 0 Fax: +49 (5130) 600 - 300 VAT No.: DE 115055014 (Hannover District Court HRA 120100) phG: Sennheiser Beteiligungsgesellschaft mbH Hannover District Court HRB 120179 Presidents: Volker Bartels, Dr. Heinrich Esser, Rolf Meyer Chairman of the Supervisory Board: Prof. Dr. sc. techn. Jörg Sennheiser Cu IRLANDA e posibil sa ai dreptate numai ca acolo este ceva ce este acoperit de: Sennheiser electronic has subsidiaries all over the world. See below for the direct contact addresses. Adica dupa cum se vede aici: http://www.sennheiser.com/sennheiser...ervice_partner exista IRLANDA dar si ROMANIA ![]() Quote:
Tu ai perfecta dreptate cind spui ca o mica parte(si anume varful de gama) e posibil sa se faca in fabrica mama acolo la "mama lui" cum se spune in jargon...si restul sa fie facut in alta parte a globului..e un fenomen natural intilnit si la alte tari/firme mari etc. K55/K66 de la AKG ..cu made in china pe cutie-eticheta am vazut destule dar K400 sau K500 cu CHINA nu am vazut ..pe ale mele scrie clar AUSTRIA..exact ca si pe senn-urile de mai sus Apropo se vede clar unde e mama si tata in materie de produse Sennheiser-> http://www.sennheiser.com/sennheiser...t_history_1945
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #251 (permalink) | ||
|
In Ear Monitors vrei Micro? Ca silicoanele alea se mai folosesc si la alte chestii ..
|
| | #254 (permalink) | ||
|
Nu pot spune decat: sa le folosesti cu placere!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #255 (permalink) | ||
|
@matose - felicitari pentru achizitie. Daca se poate sa ne detaliezi si noua putin impresiile depsre aceste casti, atat bune cat si rele. La pretul lor sunt tare tentante. Eu am Technics RP-F300 si as fi curios daca diferenta e atat de notabila incat sa merite schimbate. ![]() As fi curios in primul rand cum stau pe cap. M-am documentat putin pe net despre modelul HD497 care e in acelasi fel construit, si am impresia ca multi se plangeau de faptul ca se fixeaza prea strans, incat te dor urechile dupa o folosire ceva mai indelungata (1-2 ore). Stii ceva despre asta ?
__________________ Gabi Udrea Photography | |||
|
| | #256 (permalink) | ||
| Quote:
Dar pe alta parte sunetul e foarte bun.
__________________ Nu e frumos sa ai mai multi bani decat poti cheltui ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB DDR800|GTX 260|226BW|WD640AAKS|HD501LJ|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #257 (permalink) | ||
|
Imi place ca sunt foarte confortabile la purtare indelungata (au ca un fel de burete care sta pe toata suprafata urechii) si chiar nu te preseaza! Referitor la sunet: in primul rand sunt mai sensibile (adica se aud mai tare ) si se aud foarte placut. Am ascultat RP-F300 si se auzeau infundat si fara dinamicitate comparativ cu RP-F350-le mele.....deci daca treci la HD457 va fi o diferenta destul de mare !
| |||
|
| | #259 (permalink) | ||
|
@matose - daca nu te superi, pe ce ai ascultat RP-F300 ? Eu le utilizez pe un SONY MHC-RG330 si nu-mi par infundate, desi am mai ascultat si alte modele, printre care unul de la Beyerdinamic (nu stiu ce model, dar unul ceva mai vechi fabricat acum vreo 5 ani). Prefer sa ascult meldoii/arii etc. care sunt compuse din instrumente reale, nu software, iar fidelitatea mi se pare extrem de importanta. Am vazut ca multi se plang de RP-F300. Problema lor e ca se rodeaza greu, foarte greu. Trebuie sa recunosc ca atunci cand le-am luat, comparandu-le cu niste Philipsuri SBC 140 pe care le aveam la momentul ala, si eu eram dezamagit. Insa acum la 3 luni de cand le am, cu ascultare aproape zilnica de cateva ore,ba chiar le-am lasat de multe ori sa mearga fara sa ascult la ele, si sonorul e mult superior fata de Philips. Un minus pentru Technics ar fi ca redau foarte bine dezavantajele compresarii mp3, in special din Winamp. Folosite insa de pe un deck stationar si un CD original sau bine inregistrat, se aud cristal clear. Totusi am auzit in general lucruri bune despre Sennheiser, si nu m-ar deranja o imbunatatire a sunetului in aceeasi gama de pret daca acest lucru este posibil.
__________________ Gabi Udrea Photography | |||
|
| | #260 (permalink) | ||
|
@Gabi: Da....eu le-am auzit pe un AC97 amarat dar am avut ca si comparatie directa RP-F350 (ascultate in aceleasi conditii) si sunau mai infundat RP-F300. Oricum Sennheiser e altceva..... le-am ascultat si pe un deck Technics - mult mai bine decat pe calculator .@Micro: HD457 au 25Hz-21Khz si 114dB | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|