Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Audio

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-01-2006, 18:55   #261 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

mie castile cu cel mai bun raport pret/perf mi se par hd201 - la circumaurale, de casa, si hd205 - la supraaurale, care merg si la mp3 player - se impacheteaza si au o gentuta pt transport.

hd205 arata si super cool pe deasupra.

VAND / SCHIMB: Monitor LCD, Writer BLU-RAY 6x

eugenius is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2006, 19:40   #262 (permalink)
Registered User

Micro's Avatar

Mi-am luat niste Sennheiser MX500 si parca ma asteptam la altceva. Nu au joase iar gaurificiile dinspre partea cu timpanul sa-au infundat instantaneu. Se aud mai bine daca le pun invers

PS Oare topicul asta nu ar trebui facut sticky ?

Micro is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2006, 22:57   #263 (permalink)
Xilent Member

Xelo's Avatar

Ce ati recomanda dintre urmatoarele modele de casti ?
Sennheiser HD 201
Sennheiser HD 202
Sennheiser HD 205

Sau daca aveti vreo propunere mai buna care sa se incadreze intr-o plaja de preturi 0-100 RON

Xelo is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2006, 22:58   #264 (permalink)
Banned

Altair's Avatar

Nu ti-au dat mai multe chestii de alea de pus pe doape in cutia castilor, Micro? Le-ai incercat pe toate?

Ptr. sfaturi & shit incearca www.head-fi.org

Altair is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2006, 23:47   #265 (permalink)
Registered User

Tocmai am luat o pereche de Sennheiser HD650 (momentan sunt lasate la break-in) . Exemplarul meu este made in Ireland . Kickass gear !
Si ca idee: initial eram ferm croit sa iau AKG k701. Am sunat la importator si mi-au spus sa revin dupa 5 minute, ca nu pot nici macar sa-mi dea un pret (!!) . Dupa 5 minute mi-au zis ca ar fi 13.8 mil. Am zis ok, cum facem? La care el: stiti, este o problema: nu putem comanda mai putin de 6 bucati . La care mi s-a pus pata si le-am multumit. Dupa 15 minute am intrat in magazinul unui distribuitor Sennheiser si am saltat o pereche de 650-uri. Si acolo, evident , surprize : intreb cat costa, mi se raspunde senin 24 milioane (WTF ?!!) . Il intreb de cati ani le are pe stoc si imi raspunde ca au venit acu' 3 zile. La care eu ii spun ca deja vorbisem la importator (el ma trimisese la ei) si ca mi-au spus ca sunt 12.400.000 (+/-) . Evident ca a " verificat" si ca eu aveam dreptate in final !
Concluzia: suntem o tara de handicapati ! Nici sa vindem nu suntem in stare !!!

Scuba is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2006, 00:03   #266 (permalink)
Registered User

Micro's Avatar

Quote:
Originally Posted by Altair
Nu ti-au dat mai multe chestii de alea de pus pe doape in cutia castilor, Micro? Le-ai incercat pe toate?
care toate ca nu erau decat doi bureti pe care fiind cam largi i-am pierdut dupa cateva zile.

Micro is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2006, 00:04   #267 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Poate sa-mi spuna cineva niste setari sau o pagina cu setari pentru casti(HD-497) pe o Audigy 2 ZS.
Sau un ghid de setare al Audigy 2 cand se folosesc casti.

La placi video ma mai proicep dar la sunet sunt aproape zero.
Multumesc.

droopy_ro is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2006, 00:08   #268 (permalink)
Banned

RvsS's Avatar

Stiu ca s-a discutat despre Sennheiser si Made in Austria sau Made in China. Ei bine am cumparat Sennheiser mx450 din Germania din lantul Saturn. Sunt Made in China

Mi se pare ca suna foarte bine si desi nu pot pretinde ca am experienta mare cu In-Ear pot spune ca sunt cu mult mai bune decat cele care vin standard la iPod si cu un model de Watson pe care l-am mai folosit care probabil nici nu merita amintit.

Nu am inteles exact la ce se refera Micro si cum se produce infundarea.

RvsS is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2006, 01:54   #269 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

casti philips unde se gasesc? hp1000 m-ar interesa ...

Old 13-01-2006, 14:50   #270 (permalink)
Warrior Trainer

CYB34's Avatar

Am cumparat castile Zalman 5.1 si sunt foarte multumit. Volumul la maxim creeaza distorsiuni infime, iar basul e incredibil.
Trebuie setata putin placa audio pt canalele Rear si sunt capabile de un surround foarte bun pt niste casti. Trebuie o placa audio decenta 24bit, am probat Realtek ALC850 si Audigy Live 5.1 si diferenta e destul de mare.
Calitatea mufelor, cablurilor si materialelor este extem de buna pt 40 euro...
Ar fi mers totusi un volum pe fir, cand nu ai telecomanda sau vol pe tst se simte lipsa.

CYB34 is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2006, 19:46   #271 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

Din punct de vedere al calitatii zalmanurile sunt cu mult sub pretul de achizitie.

Dar deh, au si ele gimmick-ul lor ...

Old 13-01-2006, 19:56   #272 (permalink)
Registered User

faraonu's Avatar

Quote:
Originally Posted by matose
Mi-am luat si eu de la video-s o pereche de Sennheiser HD457 la 94RON+13.7RON (transport CARGUS). Desi inca nu s-au rodat pot spune ca se aud net mai bine ca vechile Technics RP350 - mai ales la frecventele joase si la mediile inferioare !
domnu matose mi-a recomandat si mie.
merci tovarashe.
desi se putea ceva mai bine la capitolul realizare sunt f multumit de prestatie.

Last edited by faraonu; 13-01-2006 at 20:06..

faraonu is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2006, 01:08   #273 (permalink)
Registered User

lamuriti-ma si pe mine va rog intr-o privinta.

Vreau sa-mi iau niste casti pentru auditie la birou.
Ma intereseaza ca oricat de tare dau sa nu se auda muzica in exterior si sa-i deranjeze pe ceilalti.

Tot vad termeni gen supra-aural, open-air, closed...etc.
Ce-mi trebuie mie? Cele care sunt CLOSED?
Alea open-air se aud tare in exterior? De ex. Sennheiser HD485....
http://www.sennheiser.com/sennheiser...sf/root/500266
se preteaza pentru ce am eu nevoie?

xcuseme is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2006, 01:50   #274 (permalink)
Registered User

eugenius's Avatar

Closed iti trebuie ... alea open air se aud si afara. HD485 nu sunt bune, ca sunt deschise.

Chiar si castile inchise mai scapa sunet in afara .. variaza destul de mult .. in principiu cele care strang mai tare capul scapa mai putin sunet afara.

Old 14-01-2006, 16:17   #275 (permalink)
Registered User

droopy_ro's Avatar

Quote:
Sennheiser HD650 (momentan sunt lasate la break-in)
Adica un fel de rodaj al castilor ??? se face asa ceva si la boxe ... ?
Pur si simplu le las sa mearga cu volumul dat mai tare ?
ms.

droopy_ro is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2006, 16:33   #276 (permalink)
Mezzoman

cyfaws's Avatar

E posibil ca lipsa impamantarii sa afecteze castile? Eu am niste Panasonic-uri mici la care in difuzorul stanga se aude mai slab(sau cel putin basul). Ce-i drept, am mai si abuzat un pic de ele si poate am tras odata prea tare de fir.

Ma gandesc sa ma duc cu ele cat mai am garantie dar e mai bine sa nu mentionez ca le-am folosit la PC?(pana acum cateva zile le-am folosit aproape exclusiv pe sunetul on-board deci nu se punea problema amplificarii).
The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light.
Stanley Kubrick

cyfaws is offline    Reply With Quote
Old 22-01-2006, 23:37   #277 (permalink)
Registered User

Gabi Udrea's Avatar

Salutare !
Pe cutia de la Technicsuri (RP-F300) este afisata imaginea de mai jos. As fi curios daca intr-adevar se poate ajunge in pozitia aratata in imagine !??
Ele se rasucesc putin pentru a asigura o fixare optima pe cap, dar la un momentdat se opresc si nu am incercat sa le fortez mai mult de atat. Se poate mai mult sau se vor rupe ? A incercat cineva ?

Multam !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	technics_rp-f300.jpg
Views:	61
Size:	4.8 KB
ID:	77467  

Gabi Udrea is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2006, 09:58   #278 (permalink)
Registered User

Eu tocmai mi-am luat ultima pereche de casti Audio-technica M20 din magazinul Muzica. Initial cautasem AKG K66 in Cora, Orhideea si Muzica, dar nu am gasit. Ulterior m-a gandeam sa-mi iau un Senh. 212 PRO insa mi-au placut mai mult astea, in special pt ca sunt mai teapane, bine lucrate si au incinta mai mare, iti acopera toata urechea.
De auzit se aude foarte bine.

Later edit: am uitat sa spun cat m-au costat...2,1 mil si uite un link: http://www.audio-technica.com/cms/he...3b0/index.html

Merce is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2006, 13:20   #279 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by CYB34
Am cumparat castile Zalman 5.1 si sunt foarte multumit. Volumul la maxim creeaza distorsiuni infime, iar basul e incredibil.
Trebuie setata putin placa audio pt canalele Rear si sunt capabile de un surround foarte bun pt niste casti. Trebuie o placa audio decenta 24bit, am probat Realtek ALC850 si Audigy Live 5.1 si diferenta e destul de mare.
Calitatea mufelor, cablurilor si materialelor este extem de buna pt 40 euro...
Ar fi mers totusi un volum pe fir, cand nu ai telecomanda sau vol pe tst se simte lipsa.
Ai si amplificatorul, CYB34 ? Eu am cumparat Zalman acum vreo 2 ani si daca le-am folosit de 2 ori. Nu-mi place cum suna. Daca cineva le vrea, pe un pret rezonabil, le vand. Stiu ca exista thread de publicitate, dar ca tot veni vorba de castile Zalman, mi-am adus aminte ca am si eu asa ceva...

P.S. CYB34, cum ai setat tu sa mearga spatele, ca placile de sunet scot un semnal calumea doar pe front speakers, pentru restul trebuie amplif ? Eu am Audigy 2 ZS.

puricele is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2006, 14:08   #280 (permalink)

Aş vrea şi eu o părere despre Sony MDR-CD580.

Mulţumesc.

86C415 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Audio

Thread Tools

Posting Rules